Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AARHUS C TIL GALTEN – SOLGT PÅ 1. FREMVISNING

Ditte og Bjarne solgte deres hus på Chr. Richardts Vej i Aarhus C på første fremvisning – en eftertragtet ejendom centralt i Aarhus.

Hvorfor valgte i at sælge jeres bolig?
Vi har boet i Aarhus C en del år og har været rigtig glade for det. Vi føler bare en trang til at komme ud i et mere børnevenligt område, og et sted hvor vi kan opleve et mere socialt netværk med ander børnefamilier. Vi har valgt Galten pga. skole, børnevenlige stisystemer og nemt at komme til og fra byen. Samtidig ville vi ud i et område, hvor ejendomsskatten er lavere.

Det blev solgt på første fremvisning
Ja, efter huset kom til salg var der stor interesse, og ved første fremvisning var huset solgt. Det kan vi jo kun sige er PERFEKT. Er du interesseret i at sætte din bolig til salg hos Aarhus Mæglerne? Læs denne guide til dit boligsalg.

Hvorfor faldt i over Aarhus Mæglerne?
Vi har hørt rigtig godt om Søren Smedegaard hos Aarhus Mæglerne, så det er primært en anbefaling fra vores netværk. Vi har været super glade for processen, idet at huset blev solgt på første fremvisning.

Hvem købte så jeres hus?
Det er et ungt par, som faldt for vores hus.

Har i et sælgertip til andre boligsælgere?

Sæt prisen rigtig fra starten. RYD OP/SMID UD!. Vær ærlig overfor ejendomsmægler Få afstemt forventningerne fra starten, så alle har den samme “plan”.

Skal du selv til at sælge din bolig, så gennemgå denne liste for at gøre din bolig klar til salg.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Unik arkitekttegnet funkis liebhaveri

Adresse: Elsdyrvej 4, 8270 Højbjerg Aarhus Mæglerne sælger lige nu en unik funkisvilla - rent liebhaveri. Her kan du bo i de skønneste omgivelser med fantastisk udsigt og tæt på Aarhus. For enden af en privat vej Elsdyrvej i Skåde Bakker, der sikrer absolut privatliv, finder du dette højt placerede liebhaveri. Med udsigt ud over Skåde Bakkers trætoppe og kig til Aarhus Bugten sikres der fred og ro, samt mulighed for at følge årstid...

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail