Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AARHUS MÆGLERNE DELER ØL UD TIL TUSINDER AF AARHUSIANERE OP TIL PÅSKE

Pressemeddelelse

Aarhus Mæglerne, med domicil over for de gamle Ceres bygninger, uddeler nu gratis øl til tusinder af aarhusianere. Den nye specialøl med det mundrette navn Aarhusianer deles gratis ud for at bidrage til den gode påskestemning i smilets by.

Det går rigtig godt hos Aarhus Mæglerne. Vi er rigtig stærke i Sydbyen, og helt specifikt er vi nu tæt på at være markedsleder i Beder og Malling på salg af villaer og rækkehuse. Vi vil rigtig gerne have muligheden for at bevise vores værd i hele Aarhus, og vi glæder os til at endnu flere Aarhusianere vil give os chancen for at sælge deres bolig.”, siger indehaverne af Aarhus Mæglerne, Morten Eriksen og Emil Kessel.

“Vi vil gerne give noget godt tilbage til Aarhus, og har derfor købt en masse lækre forårsbryg af Aarhus Bryghus. Af ren kærlighed til den by, vi bor, lever og arbejder i, har vi kaldt den Aarhusianer”, siger Morten og Emil.

Vores ambition er at være repræsenteret ved så mange aarhusianske påskefrokoster som overhovedet muligt”, fortsætter de to indehavere.

Det er en specialøl, som kan sættes på bordet til påskefrokosten. Nyd den til fed sk, æg og rejer eller til lyse oste. Eller nyd den svøbt i et tæppe i haven eller på altanen til solens første stråler. Den deles gratis ud for at bidrage til den gode påskestemning.

Her deler vi gratis Aarhusianere ud:

Fredag d. 17/3

  • Netto i Beder kl 15-16
  • Superbrugsen Malling kl. 16-17

Søndag d. 19/3

  • Bauhaus/Elgiganten Viby kl. 13-14
  • Rema 1000 Stavtrup kl. 14-15

Tirsdag d. 21/3

  • SuperBrugsen Mårslet kl. 15-16
  • Center Syd Tranbjerg kl. 16-17

Fredag d. 24/3

  • Kridthøj Torv Højbjerg kl. 15-16
  • Føtex i Holme kl. 16-17

For yderligere oplysninger kontakt venligst Emil eller Morten – find dem her

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail