Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AFSNIT 1: VELKOMMEN TIL AARHUS MÆGLERNE FORTÆLLER

Så kom dagen, hvor vi åbner op for vores egen lille tv-serie om Aarhus Mæglerne, og om indehaverne Morten Eriksen og Emil Kessel. 

Vi vil vise jer, hvem Aarhus Mæglerne er. Derfor besluttede vi at stifte en selvstændig ejendomsmæglerbutik, vores motivation, vores engagement, vores bedste salg, vores forklaringer af div. udtryk fra ejendomsmæglerbranchen. Alt muligt som vi oplever i hverdagen som en ejendomsmæglerbutik.

Du får et nyt afsnit hver onsdag – så husk at følge med. Vi lægger det på vores YouTube kanalFacebook side Aarhus Mæglerne og på Instagram aarhusmaeglerne

HVEM ER VI?

Som i kan se i videoen, er Morten Eriksen og Emil Kessel indehavere af Aarhus Mæglerne. To unge, smart-i-en-fart, energiske typer, som  bruger deres tid på at hjælpe andre med deres største investering, nemlig et boligsalg. Hvad der kendetegner begge indehavere, er deres lokalkendskab. De er begge opvokset i og omkring Aarhus. Emil er opvokset i Viby, og Morten har haft sin ungdom i Beder.

Morten og Emil er ikke de eneste på kontoret, som du kan læse lidt om. Vi har også en sagsbehandler Søren Buch, mægler Jonas Bojsen, Marketing og Kommunikation Tine Nielsen og vores to praktikanter. Læs mere om os her.

Se næste afsnit her

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIT BOLIGSALG?

Du er landet her på siden for at høre lidt mere om Aarhus Mæglerne, og hvem vi egentlig er. Du sidder måske med overvejelser om at sælge din bolig. Det er en større beslutning, og en beslutning vi rigtig gerne vil hjælpe dig med. Du har sikkert mange tanker og forventninger. Vi har ekspertisen, erfaringen og kendskabet til Aarhus og omegn, som gør det til en kæmpe fordel for dig. Vi tager nemlig køberne med rundt. Har du lyst til at møde os?

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

8 TIPS TIL AT UNDGÅ INDBRUD I JULEFERIEN

Mange familier forlader deres hjem i juledagene for at være sammen med deres kære. De forladte hjem tiltrækker desværre indbrudstyvene, da de er tomme og mørke. For at undgå indbrud i julen er her 8 gode råd til, hvordan du sikrer dit hjem imod indbrudstyven. Lys både ude og inde For at skræmme indbrudstyven er det en god idé at have udendørs belysning med bevægelsessensorer, således lyset tændes hvis nogen nærmer sig din bolig. På denne...

KOM UKRUDTET TIL LIVS

Er du også træt af, at ukrudtet hele tiden dukker op mellem dine fliser, på din græsplæne, i din køkkenhave eller i dit fine blomsterbed? Så læs med her og få 5 gode tips til, hvordan du kommer ukrudtet til livs. 1. START TIDLIGT Det handler om at starte tidligt, når det kommer til ukrudt. Man skal have fat i det, inden det spreder sig og får store rødder, derved bliver du mindre generet af det resten af sommeren. Start derfor allerede i januar med brænde...

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail