Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

FORSKELLIG FRA ANDRE MÆGLERE

I afsnit 10 kan du høre Emil og Morten fortælle om, hvordan de, hos Aarhus Mæglerne, adskiller sig fra andre mæglere.

Aarhus Mæglerne adskiller sig ved hele tiden at tænke nyt og dynamisk. De forsøger også at tænke fremad og være på forkant med tingene. Nytænkning er en stærk drivkraft i hverdagen, hvor der bruges en masse tid på at tænke systemer og markedsføringsmuligheder ind i de enkelte sager. Tænke nyt og være dynamisk er nogle af vores grundsten. Vi vil gerne gøre tingene anderledes og på en ny måde end de gængse metoder, man ser i branchen. Tanker som en bil som et rullende kontor med kaffemaskine bagpå er oppe og vende. Vi vil gerne imødekomme det, markedet efterspørger. Være på forkant med nye tilgange i markedet er også en af vores mål.

Se afsnit 11: Hvad er den sjoveste oplevelse, Morten og Emil har haft?

Hvad er Aarhus Mæglerne Fortæller

Vi skabte denne miniserie for at give vores kunder, sælgere, købere og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Vi prøver at tage jer med ind i hvordan Aarhus Mæglerne er bygget, hvordan vi startede i sin tid og sjove oplevelser i firmaet. Brand, logo, strategi og adskillelse fra kædebutikker er områder med flere timers arbejde og tanker. Selvom vi har været på markedet i nogle år, kan vi stadig gøre vores kendskab endnu større og vise endnu flere, hvem Aarhus Mæglerne er. Det er en serie på 10+ afsnit, og vi håber, at du får et godt indblik i vores butik og os som ejendomsmæglere.

SKAL JEG SÆTTE MIT HUS ELLER LEJLIGHED TIL SALG I 2018?

Den lave rente, priserne på boliger, de ny skatteregler omkring boligmarkedet og udbuddet af boliger er flere grunde at sætte sit hus til salg i 2018. Morten Eriksen fortæller kort om, hvorfor du som boligejer skal sætte til salg i 2018.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail