Afsnit 11: Hvad er den sjoveste oplevelse vi har haft?
70 70 79 61Menu
Til oversigtenHvad er den sjoveste oplevelse, i har haft - Afsnit 11 - Aarhus Mæglerne Fortæller

Afsnit 11: Hvad er den sjoveste oplevelse vi har haft?

Hør Emil og Morten fortælle om deres sjoveste oplevelse i afsnit 11.

Et konkret eksempel på en sjov oplevelse var dengang i London. Men helt generelt er det en del af dagligdagen hos Aarhus Mæglerne, at have et smil på læben. På kontoret har vi en meget afslappet atmosfære. Der er tid til at være seriøs og tid til at slå hinanden i bordtennis. Derfor byder hverdagen på sjov, som også kommer til udtryk på de sociale medier blandt andet Facebook, Instagram, og YouTube, men også ude hos kunderne spredes der god stemning. Vores kundeudtalelser fortæller samme side – Vi er seriøse, professionelle og imødekommende og altid i godt humør. Se vores kundeudtalelser. Det er en værdi, vi sætter meget højt i firmaet. Det skal være sjovt at være på arbejde og ude blandt vores mange kunder.

Se afsnit 12: Hvad er det fedeste ved at have startet Aarhus Mæglerne? 

Hvad er Aarhus Mæglerne fortæller og hvorfor

Vi møder mange spørgsmål om vores firma blandt boligkøbere og sælgere, blandt andet hvorfor vi kun har en butik. Det er en miniserie på 14 afsnit. Vi giver vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne både som butik og hos Morten og Emil. Der er lagt meget tid og kræfter  bag Aarhus Mæglerne; brandet, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker. Vi har eksisteret i nogle år, nærmere bestemt ca 4 år. Vores kendskab er bredere end da vi startede, men vi kan stadig komme længere ud blandt de mange boligkøbere og sælgere.

Skal jeg sætte min bolig til salg i 2018?

At sætte sin bolig til salg i 2018 er der mange grunde og fordele ved; renten, boligpriserne, boligskattereglerne og udbuddet af boliger er alle medvirkende faktorer for at sætte til salg i 2018. Få en uddybende forklaring af hvorfor du skal sætte til salg i 2018.

Bestil gratis vurdering

Kontakt os

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk