Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVORDAN MØDTE EMIL OG MORTEN HINANDEN?

Idag handler Aarhus Mæglerne Fortæller om, hvordan indehaverne Morten og Emil mødte hinanden i tidernes morgen. Der gik ikke lang tid, før Morten og Emil fandt ud af, at de gik med samme tanker om fremtiden med egen ejendomsmæglerbutik. En butik hvor de kunne sætte deres præg og udvikle efter egen optik og erfaring gennem de mange år i ejendomsmæglerbranchen. Det må man sige, at de fik skabt med en butik som idag huser 3 mæglere, en sagsbehandler, en marketingansvarlig og praktikanter. Du kan læse meget mere om Aarhus Mæglerne på vores ‘om os’ side.

Vidste du, at Morten og Emil ofte tænker ens. Vores vurderinger bliver altid gennemarbejdet og diskuteret blandt mæglerkollegerne. På denne måde er vi sikre på, at prisfastsættelsen passer overens med markedet. Efter deres mange år sammen er de stadig to sind, men en tanke.

Følg med i næste afsnit på onsdag d. 22 november.

Hvorfor laver vi Aarhus Mæglerne Fortæller

Vi får mange spørgsmål fra vores kunder, når vi er på vurderinger, fremvisninger eller almindelig kommunikation. Vi prøver at besvare dem alle, hvorfor vi har lavet små videoer, der besvarer nogle af dem. Vi har lagt mange timer og tanker bag Aarhus Mæglerne; vores brand, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker mv. Vi ønsker at skabe opmærksomhed om Aarhus Mæglerne blandt boligejerne i og omkring Aarhus. Derfor kan du med fordel tjekke nogle af videoerne og få et større indblik i Aarhus Mæglerne – blandt andet hvorfor vi kun har én butik.

Er en salgsvurdering gratis? Få svaret af Morten fra Aarhus Mæglerne.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail