Afsnit 4 - Hvorfor startede vi Aarhus Mæglerne?
70 70 79 61Menu
Til oversigtenHvorfor startede vi Aarhus Mæglerne - afsnit 4

Afsnit 4 – Hvorfor startede vi Aarhus Mæglerne?

I 4. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller hører vi, Morten og Emil fortælle om, hvorfor de startede Aarhus Mæglerne. Hvad er grundlaget for at starte egen butik op i en branche med meget konkurrence og store kædebutikker. Der lå mange tanker bag Morten og Emils ideer om at ruske op i en traditionsrig branche. Der var mangeårige tanker om at turde tage springet.

Den grundlæggende tankegang bag Aarhus Mæglerne er, at vi er én butik uanset postnummer. Vi vil gerne dække Aarhus Kommune ud fra én butik, hvor hele teamet er samlet og dermed give en bedre oplevelse og et effektivt salg. Det betyder, at vi kan vise en potentiel kunde en bolig i Tranbjerg, Risskov eller Galten. Bonus er, at de får samme mægler, uanset om det er i sydbyen, nordbyen eller i vest. Vores holdning er, at køberne finder det meget positivt at have en mægler hele vejen igennem deres fremvisninger. Du kan læse meget mere om vores mæglere ansat i Aarhus Mæglerne.

Se med i 5. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller, som kommer d. 29. november.

Hvorfor laver vi Aarhus Mæglerne Fortæller

Aarhus Mæglerne Fortæller giver vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Mange tanker er lagt bag Aarhus Mæglerne; brandet, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker. Selvom vi har eksisteret i nogle år endnu, kan vi stadig gøre vores kendskab endnu større og vise endnu flere personer, hvem Aarhus Mæglerne er.

Overvejer du at sælge? Få her 5 gode grunde til at vælge en ejendomsmægler til at sælge din bolig.

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt os

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk