Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AFSNIT 4 – HVORFOR STARTEDE VI AARHUS MÆGLERNE?

I 4. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller hører vi, Morten og Emil fortælle om, hvorfor de startede Aarhus Mæglerne. Hvad er grundlaget for at starte egen butik op i en branche med meget konkurrence og store kædebutikker. Der lå mange tanker bag Morten og Emils ideer om at ruske op i en traditionsrig branche. Der var mangeårige tanker om at turde tage springet.

Den grundlæggende tankegang bag Aarhus Mæglerne er, at vi er én butik uanset postnummer. Vi vil gerne dække Aarhus Kommune ud fra én butik, hvor hele teamet er samlet og dermed give en bedre oplevelse og et effektivt salg. Det betyder, at vi kan vise en potentiel kunde en bolig i Tranbjerg, Risskov eller Galten. Bonus er, at de får samme mægler, uanset om det er i sydbyen, nordbyen eller i vest. Vores holdning er, at køberne finder det meget positivt at have en mægler hele vejen igennem deres fremvisninger. Du kan læse meget mere om vores mæglere ansat i Aarhus Mæglerne.

Se med i 5. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller, som kommer d. 29. november.

Aarhus Mæglerne Fortæller - hvad er det?

Aarhus Mæglerne Fortæller giver vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Mange tanker er lagt bag Aarhus Mæglerne; brandet, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker. Selvom vi har eksisteret i nogle år endnu, kan vi stadig gøre vores kendskab endnu større og vise endnu flere personer, hvem Aarhus Mæglerne er.

Overvejer du at sælge? Få her 5 gode grunde til at vælge en ejendomsmægler til at sælge din bolig.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail