Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AFSNIT 5: HVORFOR HEDDER DET AARHUS MÆGLERNE?

I dagens afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller kan du høre om, hvorfor vores brandnavn blev Aarhus Mæglerne og ikke alle andre muligheder med konnotationer til bolig og hjem. Vi kunne sagtens have opfundet den dybe tallerken,men vi ønskede egentlig bare at kommunikere ud til sælgere, at vi er en ejendomsmæglerbutik, og vi sælger boliger i og omkring Aarhus. Vi synes selv, at Aarhus Mæglerne viser den brede del af markedet, vi dækker.

Vores mål er at dække det Aarhusianske marked, som er hele Aarhus plus de omkringliggende byer såsom Beder, Malling, Risskov, Galten, Sabro osv. Er du boligsælger, kan du se, hvor vi senest har solgt boliger nær dig. Vi har selv fået rigtig godt fat i sydbyen, herunder Beder, Malling og Mårslet, hvor vi sælger mange boliger, både rækkehuse, villaer, andelsboliger og ejerlejligheder. Tranbjerg er lige nu vores næste mål. Lige nu er Tranbjerg rigtig populær blandt vores købere. Den ligger også meget tæt på Aarhus, og man kan nemt komme på motorvejen derfra.

Se med i 6. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller.

10+ afsnit omkring Aarhus Mæglerne

Vi ønsker at give vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Hvem vi er, hvorfor vi adskiller os fra andre ejendomsmæglerfirmaer mv. Vi har eksisteret i nogle år, og vi ønsker at skabe endnu mere kendskab om Aarhus Mæglerne i og omkring Aarhus. Vi møder mange spørgsmål fra vores kunder omkring vores firma. Dem har vi prøvet at besvare nogle af med denne serie på +10 afsnit.

Er en salgsvurdering gratis? Få svaret hos os.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail