Afsnit 6 - Hvor kommer den lilla farve fra?
70 70 79 61Menu
Til oversigtenHvor kommer den lilla farve fra - Aarhus Mæglerne - afsnit 6

Afsnit 6 – Hvor kommer den lilla farve fra?

I afsnit 6 hører du om, hvordan vores kendetegn blev den lilla farve. Det var ikke det nemmeste at komme frem til vores farve ud fra alle de valgmuligheder, der er. Derudover skulle vi gerne adskille os fra de mange andre mæglere på markedet. Vi skulle finde en farve, som vi kan spejle os i og er tilfreds med hele vejen igennem. Hør hvordan den kom til herunder:

Vi fik præsenteret 3-4 farver af nogle meget kreative markedsføringsdrenge, som turde tænke ud af boksen og være kreative i vores markedsføringstiltag. En sjov aften endte i lidt forskellige oplæg af farvevalg. Vores målsætning med farven var, at vi ville gå en ny vej og meget tydelig vej, hvor vi havde en farve at læne os op ad. Så er den lilla farve faktisk også en royal farve.

Se afsnit 7 af Aarhus Mæglerne fortæller her.

Hvorfor laver vi Aarhus Mæglerne Fortæller

Aarhus Mæglerne Fortæller er en serie, som ønsker at informere vores kunder og interesserede om Aarhus Mæglerne, som et ejendomsmæglerfirma. Vi har brugt meget tid på at gennemtænke vores brand, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker mv. Vi ønsker at skabe et større kendskab til Aarhus Mæglerne, så flere boligejere i og omkring Aarhus ved, hvad vi står for. Serien er på 10+ afsnit.

Skal din bolig fremvises? Her er en liste med de mest gængse ting, som kan anbefales at anvende inden en fremvisning. Selvfølgelig kan en fremvisning komme pludseligt, så er det ikke altid, man kan nå alle ting.

Bestil gratis vurdering

Kontakt os

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk