Afsnit 8: Hvordan fik i den første bolig til salg?
70 70 79 61Menu
Til oversigtenHvordan fik Aarhus Mæglerne første bolig til salg - Afsnit 8

Afsnit 8: Hvordan fik i den første bolig til salg?

Når man starter op som selvstændig og en uafhængig ejendomsmægler i en meget konkurrencepræget branche, er det altid svært at få det trumfet igennem blandt de mange konkurrenter, at en sælger skal vælge os til at sælge sin bolig. Tryk på play herunder og få historien.

Som videoen fortæller, så var det kolde dage, hårdt arbejde og en masse hjælp af familie, venner og netværk. Vi gik rundt med flyers i hele Aarhus området. Vi er meget taknemmelige for den hjælp, vi fik i vores tidlige opstart midt i januars kolde dage. Successen kom fra start. Telefonerne ringede allerede ugen efter. Emil fik den første vurdering. Efter lidt diskussion kom dog både Emil og Morten frem til, at den første vurdering var ude i Beder på Skeltoften.

Det var et hus, vi overtog fra anden mægler, og huset blev solgt inden for kort tid. Det blev en kæmpe succeshistorie for os og en vigtig start som ny uafhængig ejendomsmægler.

Se afsnit 9: Hvad har været den største udfordring?

Går du med overvejelser om at sælge selv eller at bruge en ejendomsmægler – vi giver 5 gode grunde til ikke at sælge selv.

Hvorfor laver vi Aarhus Mæglerne Fortæller

Det er en serie, som ønsker at informere folk om Aarhus Mæglerne. Hvad vi står for, hvem vi er, hvor vi har skaber Aarhus Mæglerne mv. Vi ønsker at besvare nogle af de mange spørgsmål, vi møder blandet boligejere eller interesserede. F.eks. hvorfor vi kun har én butik eller hvordan vi startede Aarhus Mæglerne dengang for ca. 4 år siden.

SKAL JEG SÆTTE MIN EJENDOM TIL SALG I 2018?

Leger du med tanken om at sætte til salg i 2018? 2018 er et godt år for boligsælgere. Morten Eriksen giver 4 grunde til at sætte til salg i 2018.

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt os

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk