Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD HAR VÆRET DEN STØRSTE UDFORDRING?

I afsnit 9 kan du høre om nogle af de største udfordringer, som Emil og Morten har stået overfor, siden de startede Aarhus Mæglerne i 2014

Her mener de, at det helt klart var i starten, at de stødte på de største udfordringer. Når man er en ny spiller på markedet, er den største udfordring at få ejendomme til salg på markedet – at vise, at man kan præstere. Vi kunne snakke nok så meget om, hvordan vi havde præsteret i tidligere jobs. Det krævede en kæmpe tillid fra de første sælgere om at vi kunne sælge deres bolig.

Udfordringen for dem var bl.a. at opretholde det momentum og den kadence, som de kom på markedet med – især da konkurrenter begyndte at indse, at Aarhus Mæglerne ville være en spiller på markedet. Vi arbejder hårdt for at sælge de boliger, vi har til salg, højne vores motivation og forny os i en konkurrencepræget branche.

I slutningen af 2017 kunne Emil og Morten se, at det benhårde arbejde har givet pote, og de har nu en god plads på markedet.

Se afsnit 10: Hvordan Aarhus Mæglerne adskiller sig fra andre mæglere?

Kom med bag om Aarhus Mæglerne

Få et indblik og viden om ejendomsmæglerfirmaet Aarhus Mæglerne. Vores brand, logo, strategi og adskillelse fra kædebutikker er der lagt meget tid bag for at skabe en ejendomsmæglerfirma, som følger kundens behov. Vi startede for ca. 4 år siden. Vi vil gerne vise folk i og omkring Aarhus, hvem vi er, og hvorfor vi kan sælge boliger. Vi møder mange spørgsmål omkring vores firma. Derfor har vi skabt en serie på 10+ afsnit for at besvare nogle af dem. Vi håber, at du får et godt indblik i, hvem Aarhus Mæglerne er.

SKAL JEG SÆTTE TIL SALG I 2018?

Du leger måske med tanken om at sætte til salg i 2018. Flere faktorer viser nemlig, at 2018 er et godt år for boligsælgere. Morten Eriksen giver sine grunde til, hvorfor en boligejer skal sætte til salg i 2018, hvis du går med de overvejelser.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail