Bolignyt om boligmarkedet - Få bolignyheder fra Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Bolignyt

Få det seneste bolignyt fra boligmarkedet

Bedre boligkøb - køberrådgivning

Hvilke dokumenter skal jeg bruge, hvis jeg vil sælge mit hus?

Du har måske gået og istandsat din villa eller dit rækkehus. Du har måske tilføjet eller fjernet nogle ting, som kan have betydning for værdien. Eller du ønsker at sælge fordi der er opstået et nyt boligbehov. Uanset årsag, så tilbyder vi hos Aarhus Mæglerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.Ved en vurdering af dit hus vurderes der typisk ud fra faktorer som fx størrelse, stand, forbedringer, fejl og mangler.Ligeledes har beliggenheden af din bolig påvirkning på den endelige pris. Er der trafikeret veje tæt på din bolig? Hvordan er nærområdet? Hvordan er mulighederne for transport og indkøb? Og lige nu er de byer, hvor letbanen kommer igennem ekstra attraktive.Hos Aarhus Mæglerne er vi lokale, og vi kender områderne i Aarhus Kommune. Derfor har vi en viden og erfaring som gør, at vi ud fra markedet og efterspørgslen i dit område kan komme med en professionel vurdering af din bolig.Når én af vores ejendomsmæglere kommer ud og vurderer din villa eller dit rækkehus, er der et dokument, som vil være en god idé at have klar. Det er ikke et krav, men det giver vores ejendomsmægler mulighed for at komme med en mere præcis vurdering. Papirer til vurdering af villa eller rækkehus hos Aarhus Mæglerne:LånepapirØnsker du derimod at sælge din bolig, så ser det anderledes ud ift. papirer. Her er det nemlig et krav, at du har en række papirer til rådighed. Papirer til salg af villa eller rækkehus hos Aarhus Mæglerne:Nyeste ejendomsskattebillet Årsopgørelse over forbrugsafgifter Nyeste forsikringspolice og præmie Matrikelkort Vedtægter for ejer – grundejerforening Årsregnskab og budgetter for ejer – eller grundejerforening Fællesudgifter/kontingent grundejerforening Årsopgørelse fra kreditforening med kontrolkode Private pantebreve/boliglånVi vil hos Aarhus Mæglerne hellere end gerne vurdere din villa eller rækkehus, og vi garantere en vurdering som giver dig overblik og tryghed. Kontakt os allerede i dag på tlf. 70 70 79 61, vi står altid klar til at hjælpe dig og din familie godt videre.

Læs mere

Sådan får du nemt piftet dit køkken og bad op

Går du med tanker om at sætte din bolig til salg? Ikke nødvendigvis lige nu, men måske i den nærmeste fremtid, så har vores ejendomsmæglere nogle gode råd til, hvordan du kan øge værdien i din bolig og samtidig øge chancen for et hurtigt salg.

Læs mere

6 ting der kan forkludre dit boligsalg

At sælge en bolig er måske ikke ligefrem raketvidenskab, men vi kan forsikre dig om, at der går mange overvejelser forud og der er mange penge i spil. Sælgere kan selv være med til at sabotere deres eget boligsalg på mange måder

Læs mere
Succeshistorie - Krekærlunds Alle 58

Aarhus Mæglerne solgte villa på bare 21 dage

Lars Lyngaa - Sælger af Krekærlunds Alle 58, 8340 MallingEn skøn villa på Krekærlunds Alle, et nyere område i Malling. Salget gik rigtig stærkt - se længere nede hvor lang tid salget tog.

Læs mere
Succeshistorie på Åbakken 7 - Topbillde - succeshistorie

6 måneders boligsøgning lykkedes

Succeshistorie: Køber: Jacob Quorning - Sælger: Lars Lyngaa - Åbakken 7, 8320 MårsletEfter flere måneders boligsøgning i Aarhus Kommune fandt køber endelig huset, som opfyldte deres ønsker. En villa på 138 m2 i Mårslet med 400-500 meter til Mårslet skole og nærmeste indkøb. Få købers og sælgers historie nedenfor.

Læs mere
Succeshistorie - forældrekøb

Forældrekøb af dødsbo

Efter 2 måneders boligsøgning fandt køber endelig den perfekte lejlighed til forældrekøb. Lejligheden havde placering på Bülowsgade 46 i det populære Frederiksbjerg-område i Aarhus C.Med kort afstand til Aarhus Hovedbanegård, busser og Bruuns Galleri er dette en meget attraktiv beliggenhed for specielt unge mennesker.

Læs mere
Eghovedvej 67, 8340 Malling

Flyttede tættere på familien

Køberne fandt en skøn perle på Eghovedvej 67 i det populære Malling!Boligen var fra 1976. Fremstod lyst og rummeligt og var i rigtig pæn stand.

Læs mere
hvad er et køberkartotek?

Hvilke dokumenter skal jeg bruge, hvis jeg vil sælge min lejlighed?

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få vurderet din lejlighed. Du har måske gået og istandsat den, tilføjet eller fjernet nogle ting, som du mener kunne have en betydning for værdien. Eller du ønsker at sælge, flytte i en anden lejlighed, noget større eller i et hus.

Læs mere

Gode råd til udvendige forbedringer af din bolig

Den udvendige del af huset er naturligvis det første, potentielle købere ser. Da førstehåndsindtrykket kan være altafgørende, er det vigtigt, at det ser ordentligt ud.Så derfor er det væsentligt at vedligeholde huset udvendigt, såvel som det er indvendigt og optimere med nyt for at få en eventuel stigning af boligens værdi.

Læs mere
Salgsmøde - Aarhus Mæglerne

4 gode grunde til at sælge din bolig i 2018

Nu da boligmarkedet har set godt ud for boligsælgere de foregående år, leger du sikkert også med tanken om at sætte din bolig til salg. Og det kan du roligt gøre! Mange faktorer viser nemlig, at vi, igen i år, kan stemple 2018 som værende et godt år for boligsælgere.

Læs mere
Til salg skilt - Aarhus Mæglerne

Skal jeg sætte til salg skilt op ved boligen?

Der er rigtig mange som er på boligjagt. Vi ser ofte, at de fysisk tager ud og ser på området, og om der er nogle interessante boliger til salg i nærheden.Derfor er det en kæmpe fordel for dig, som sælger, at have et til salg skilt ved din bolig.

Læs mere
Hvordan er Aarhus Mæglerne bygget op - afsnit14 - Aarhus Mæglerne fortæller

Afsnit 14: Hvordan er Aarhus Mæglerne bygget op?

I afsnit 14 kan du høre Emil og Morten fortælle om, hvordan Aarhus Mæglerne er bygget op.Hos Aarhus Mæglerne går de meget op i, at man gør det, man er bedst til. 

Læs mere
Hvorfor ansat Jonas Bojsen - afsnit 14 - Aarhus Mæglerne Fortæller

Afsnit 13: Hvorfor har vi ansat Jonas?

I afsnit 13 kan du høre Emil og Morten fortælle, hvorfor de har ansat Jonas.De ønskede en mægler, som havde den samme tilgang til tingene som dem selv - så derfor headhuntede de supersælgeren Jonas til firmaet. 

Læs mere

Afsnit 12: Hvad er det fedeste ved at have startet Aarhus Mæglerne?

Se Emil og Morten fortælle, hvad de synes, er det fedeste ved at have startet Aarhus Mæglerne her i afsnit 12.De synes helt klart, at det med at være medbestemmende er en fed ting ved at have startet Aarhus Mæglerne.

Læs mere
Hvad er den sjoveste oplevelse, i har haft - Afsnit 11 - Aarhus Mæglerne Fortæller

Afsnit 11: Hvad er den sjoveste oplevelse vi har haft?

Hør Emil og Morten fortælle om deres sjoveste oplevelse i afsnit 11.Et konkret eksempel på en sjov oplevelse var dengang i London.

Læs mere
Hvordan adskiller Aarhus Mæglerne sig fra andre mæglere. Afsnit 11

Afsnit 10: Hvordan adskiller Aarhus Mæglerne sig fra andre mæglere?

I afsnit 10 kan du høre Emil og Morten fortælle om, hvordan de, hos Aarhus Mæglerne, adskiller sig fra andre mæglere.Aarhus Mæglerne adskiller sig ved hele tiden at tænke nyt og dynamisk.

Læs mere
Hvad ar været den største udfordring? Aarhus Mæglerne - Afsnit 9

Afsnit 9: Hvad har været den største udfordring?

I afsnit 9 kan du høre om nogle af de største udfordringer, som Emil og Morten har stået overfor, siden de startede Aarhus Mæglerne i 2014Her mener de, at det helt klart var i starten, at de stødte på de største udfordringer.

Læs mere
iPad med graf - Aarhus Mæglerne

Hvad betyder liggepest?

Liggepest er et udtryk, vi bruger om den effekt, som en boligs liggetid har på boligsalget.Liggetiden på en bolig har stor betydning for, hvordan potentielle købere ser på boligen og kan få dem til at klikke videre, hvis liggetiden har været for lang.

Læs mere
Skuffesalg - Aarhus Mæglerne

Hvad er et skuffesalg?

Ved skuffesalg betyder det, at vi har boligen liggende i skuffen, indtil vi finder det perfekte match til netop din bolig.Altså er boligen ikke synlig for alle boligsøgende, men for dem som vi vurderer som potentielle købere af din bolig.

Læs mere
hvad er et køberkartotek?

Hvad er et køberkartotek?

Et køberkartotek er et værktøj som indeholder boligønsker- og behov for dig, som er på jagt efter drømmeboligen. Her opretter du dig med dine ønsker ift. størrelse, pris, beliggenhed osv. Med disse kriterier kan vi gøre dine drømme til virkelighed. 

Læs mere
fordelene ved et forhåndsgodkendt lån, før du leder

Fordelene ved et forhåndsgodkendt lån, før du leder

Det er nok ikke det mest spændende ved din boligsøgning men at finde og forhandle sig til det rigtige boliglån kan gøre en stor forskel for, at du kan finde din drømmebolig, samt at undgå en forelskelse i en drømmebolig, som desværre ikke passer med økonomien.

Læs mere
Hvordan fik Aarhus Mæglerne første bolig til salg - Afsnit 8

Afsnit 8: Hvordan fik i den første bolig til salg?

Når man starter op som selvstændig og en uafhængig ejendomsmægler i en meget konkurrencepræget branche, er det altid svært at få det trumfet igennem blandt de mange konkurrenter,

Læs mere
Hvorfor kun én butik? Aarhus Mæglerne Fortæller - Afsnit 7

Afsnit 7 – Hvorfor kun én butik

I afsnit 7 kan du høre om vores valg for kun én butik. Hos Aarhus Mæglerne har vi én butik. Vi er beliggende inde i Prismet i Aarhus C lige overfor det nye Ceres byggeri. 

Læs mere
Hvor kommer den lilla farve fra - Aarhus Mæglerne - afsnit 6

Afsnit 6 – Hvor kommer den lilla farve fra?

I afsnit 6 hører du om, hvordan vores kendetegn blev den lilla farve. Det var ikke det nemmeste at komme frem til vores farve ud fra alle de valgmuligheder, der er.

Læs mere
Hvorfor navnet Aarhus Mæglerne - afsnit 5

Afsnit 5: Hvorfor hedder det Aarhus Mæglerne?

I dagens afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller kan du høre om, hvorfor vores brandnavn blev Aarhus Mæglerne og ikke alle andre muligheder med konnotationer til bolig og hjem. Vi kunne sagtens have opfundet den dybe tallerken,

Læs mere
Hvorfor startede vi Aarhus Mæglerne - afsnit 4

Afsnit 4 – Hvorfor startede vi Aarhus Mæglerne?

I 4. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller hører vi, Morten og Emil fortælle om, hvorfor de startede Aarhus Mæglerne. Hvad er grundlaget for at starte egen butik op i en branche med meget konkurrence og store kædebutikker.

Læs mere
sætte til salg i vintermånederne

Skal jeg sætte til salg i vintermånederne?

Ja, hvorfor skulle du ikke det. Vinter, forår, sommer, efterår - boligkøbere er der nok af. Et spørgsmål vi møder ofte her i branchen. Potentielle sælgere i markedet er ofte i tvivl, om de skal sætte til salg i vintermånederne. 

Læs mere
Hvordan mødte Morten og Emil hinanden? - Aarhus Mæglerne - Afsnit 3

Afsnit 3 – Hvordan mødte Emil og Morten hinanden?

Idag handler Aarhus Mæglerne Fortæller om, hvordan indehaverne Morten og Emil mødte hinanden i tidernes morgen. Der gik ikke lang tid, før Morten og Emil fandt ud af, at de gik med samme tanker om fremtiden med egen ejendomsmæglerbutik.

Læs mere
Hvorfor blev vi ejendomsmæglere - Aarhus Mæglerne - Afsnit 2

Afsnit 2 – Hvorfor blev vi ejendomsmæglere?

Aarhus Mæglerne Fortæller handler idag om, hvorfor indehaverne Morten og Emil blev ejendomsmæglere.Som ejendomsmæglere oplever vi ret mange handler hver måned, hvert halve år og ja, hvert år.

Læs mere
Hvem er Aarhus Mæglerne - afsnit 1

Afsnit 1: Velkommen til Aarhus Mæglerne fortæller

Så kom dagen, hvor vi åbner op for vores egen lille tv-serie om Aarhus Mæglerne, og om indehaverne Morten Eriksen og Emil Kessel. 

Læs mere
team-nye

Første spadestik i Nye

Efter lidt spændende arkæologiske fund med en opdagelse af en boplads af jernalderhuse og andre værktøjer, så kan NYE endelig sætte sine første spadestik på marken nord for Aarhus, mellem Lisbjerg og Lystrup.

Læs mere
er en salgsvurdering gratis?

Er en salgsvurdering gratis?

Det er et spørgsmål, vi møder ret ofte i hverdagen på kontoret eller ude i ’marken’, når vi er på fremvisninger eller bestilte vurderinger.

Læs mere
4 grunde til at købe bolig i 2017

4 grunde til at købe bolig i 2017

Skal du eller skal du ikke sætte til salg? Du sidder sikkert selv med disse store overvejelser. Markedet og mange andre faktorer siger lige nu, at det er tid til at sætte din bolig til salg.

Læs mere
Boligskatteregler

Regler om boligskat

Få de centrale elementer om boligskatten her Der er bredt enigt flertal i Folketinget om at give danskerne mere tryghed med deres bolig. Forsigtighedsprincip og indefrysning er nogle af centrale emner af den nye boligskatteaftale. Reglerne er gældende fra 2021, når de nuværende skatteregler udløber.

Læs mere
oversigt over byen Nye

Byen NYE: Udgravninger er færdige

Moesgaard Museum er nu færdig med deres udgravninger i Nye. Der er fundet spor fra Jernalderen samt længere tilbage til den sene istid, altså ca. år 10.000 før Kristus.

Læs mere
påskeferien - bolig

Undersøgelse viser: påskeferien skal bruges på boligen

Er du en af dem, som skal bruge påsken på din bolig? Så er du med i de 70 procent af Boligsidens brugere, som skal bruge deres påske på huset, lejligheden eller sommerhuset. Det viser en afstemning fra boligsiden. Hver femte skal desuden ud at kigge på ny bolig.

Læs mere
gratis-oel-dag

AARHUS MÆGLERNE DELER ØL UD TIL TUSINDER AF AARHUSIANERE OP TIL PÅSKE

PressemeddelelseAarhus Mæglerne, med domicil over for de gamle Ceres bygninger, uddeler nu gratis øl til tusinder af aarhusianere. Den nye specialøl med det mundrette navn Aarhusianer deles gratis ud for at bidrage til den gode påskestemning i smilets by.

Læs mere
koeber-manbjergvej

Fra leje til eje – køber mere plads i Skødstrup

Hvorfor skulle i købe hus? Vi ønskede mere plads, og muligheden for at stifte familie. Herudover ville vi gerne binde vores økonomi i noget mere fremtidssikret.

Læs mere
fotos-som-skiller-sig-ud

Vil du have fotos af din bolig, som skiller sig ud? Fotografen giver 8 simple tips

De rigtige fotos i din boligannonce er altafgørende for dit boligsalg. Faktisk er det de rigtige forberedelser, som giver det bedste resultat, når din bolig skal sælges. Vi samarbejder med Decento, som er specialister i boligfotos.

Læs mere
velkommen-til-jonas-aarhus-maeglerne

Transfervinduet er lukket – Velkommen til Jonas Bojsen

Vi kan med glæde fortælle, at Jonas Bojsen starter med øjeblikkelig virkning hos os – og vi er meget spændte.Vi har købt Jonas Bojsen fri af en konkurrenceklausul ved sin tidligere arbejdsgiver. Nu kan vi så byde ham velkommen i dag.

Læs mere
chr-richartsvej-solgt

Fra Aarhus C til Galten – blev solgt på 1. fremvisning

Ditte og Bjarne solgte deres hus på Chr. Richardts Vej i Aarhus C på første fremvisning - en eftertragtet ejendom centralt i Aarhus.

Læs mere
hus-malling-solgte-lejlighed-på-trøjborg

Købte hus i Malling og solgte lejlighed på Trøjborg

Hanne købte hus i Malling og solgte lejlighed på Trøjborg - Her giver hun både sælger og køberfif.

Læs mere
andelsbolig-kursus-aarhusmaeglerne

Salg af andelsbolig går forrygende – solgt på rekordtid

En andelsbolig er populære blandt vores kunder og på boligmarkedet, og når den så ligger i Aarhus C bliver der straks mere aktivitet.I starten af december satte vi en ny andelsbolig til salg i Aarhus C. Der var straks en del fremvisninger, og allerede efter de første fremvisninger var boligen solgt. 

Læs mere
energimaerke

Har et energimærke fået mindre betydning for folk?

Et energimærke er en vurdering af boligens energimæssige tilstand, og hvordan den kan forbedres. Når en bolig skal sælges, er det lovpligtigt at have et energimærke af boligen. 

Læs mere
foroege-vaerdien-af-bolig

6 ting du tror forøger værdien i din bolig

De fleste boligejere skal betale for vedligeholdelse af boligen såsom nyt tæt tag eller udslidte armaturer etc. Vælger du så at investere i nogle forbedringer af boligen, så kommer tankerne automatisk hen til værdien af boligen.

Læs mere
Tilstandsrapport

Hvorfor er tilstandsrapporten vigtig? Få svaret her

En tilstandsrapport er frivilligt at lave, når du sætter den til salg. Du skal dog have in mente at en undersøgelse fra boligsiden fortæller, at flere boligkøbere lægger mere vægt på tilstandsrapporten, når de bestiller en salgsopstilling.

Læs mere
vaerdi-af-bolig

Hvad er min bolig værd? Få 6 tip her

Selvom du ikke skal sælge din bolig lige nu, så er det altid godt at have fremtidsmæssige planer for din bolig. Hvad vil din bolig være værd om nogle år, og hvad kan du gøre for at bevare værdien, inden du sætter til salg. 

Læs mere
kontoret-aarhus-maeglerne

Aarhus Mæglerne er nu markedsleder på rækkehuse i Beder

En kæmpe milepæl for os er nu nået. På boligsiden er vi lige nu rangeret som markedsleder på rækkehuse i Beder. Vores lokale kendskab til Beder er højt, og det er kun blevet større i takt med at vi får flere boliger til salg. Vi ved hvad der rører sig i byerne og har et stort køberkartotek.

Læs mere
købe eller sælge selv

Købe eller sælge selv – 5 grunde til ikke at gøre det

1. De har masser af erfaring Overvejer du, om du skal købe eller sælge selv? Mæglere kender alt slang og jargon inden for ejendomsmæglerbranchen, og din mægler er uddannet til at tale og forstå sproget i den branche.

Læs mere
du har sat din bolig til salg - hvad så

Du har besluttet at sætte din bolig til salg – hvad så?

Du har gået med overvejelser, om din bolig skal sættes til salg. Du har undersøgt markedet for potentielle ejendomsmæglere, og du er faldet for Aarhus Mæglernes energifyldte præsentation, sælger-gen, de er uden lige lokale uden kædeforretninger og et pondus, som siger spar fem, når du skal sælge din bolig.

Læs mere
ting, som boligejere glemmer at lave

5 ting boligejere glemmer at lave – har du også glemt at lave dem?

Selvfølgelig køber du et hjem, hvor du skal bo i længere tid, men du skal stadig tænke som en sælger. I dag er folk mindre tilbøjelige til at bo i deres hjem i 30 år, som det tidligere har været i vores forældres tid.

Læs mere
forbered din bolig til salg

Sådan forbereder du bolig til salg

Vi guider dig til at gøre din bolig salgsklar.Når du har besluttet dig for at sætte boligen til salg, så har du et stykke arbejde foran dig. Det er nu, du skal gøre din bolig klar til salg. Start med at se din bolig fra andres synspunkt eller spørg bekendte ad.

Læs mere
tips-til-god-nabo

10 tips til at være den gode nabo

Hvad enten du og din ægtefælle eller kæreste er førstegangskøbere eller du har boet i området i noget tid, så er et godt naboskab essentielt for dig og din livskvalitet i boligen. Her er et par etikettetips, som kan mindske gnidninger og holde fred med dine naboer.

Læs mere

Skal vi hjælpe med at sælge din bolig?