Bolignyt om boligmarkedet - Få bolignyt fra Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Bolignyt

Få det seneste bolignyt fra boligmarkedet

sætte til salg i vintermånederne

Skal jeg sætte til salg i vintermånederne?

Et spørgsmål vi møder ofte her i branchen. Potentielle sælgere i markedet er ofte i tvivl, om de skal sætte til salg i vintermånederne. De mener ikke, at de kan sælge deres hus eller lejlighed i den her tid. De vil gerne undgå for lang liggetid,  hvorfor de hellere vil vente til foråret.

Læs mere
Aarhus Mæglerne fortæller - hvor kommer den lilla farve fra

Afsnit 6 – Hvor kommer den lilla farve fra?

I afsnit 6 hører du om, hvordan vores kendetegn blev den lilla farve. Det var ikke det nemmeste at komme frem til vores farve ud fra alle de valgmuligheder, der er. Derudover skulle vi gerne adskille os fra de mange andre mæglere på markedet. Vi skulle finde en farve, som vi kunne spejle os i og var tilfreds med hele vejen igennem. Hør hvordan den kom til herunder:

Læs mere
Afsnit 5 - hvorfor hedder det Aarhus Mæglerne?

Afsnit 5: Hvorfor hedder det Aarhus Mæglerne?

I dagens afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller kan du høre om hvorfor vores brandnavn blev til Aarhus Mæglerne og ikke alle andre muligheder med konnotationer til bolig og hjem. Vi kunne sagtens have opfundet den dybe tallerken, men vi ønskede egentlig bare at kommunikere ud til sælgere, at vi er en ejendomsmæglerbutik, og vi sælger boliger i og omkring Aarhus.Vi vil dække det Aarhusianske marked som er hele Aarhus plus de omkringliggende byer såsom Beder, Malling, Risskov, Galten, Sabro osv. Vi har selv fået rigtig godt fat i sydbyen og Tranbjerg er lige nu vores næste mål.Se med i 6. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller, som kommer d. 6. december. Hvorfor laver vi Aarhus Mæglerne Fortæller Vores serie Aarhus Mæglerne Fortæller giver vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Der er lagt mange tanker bag Aarhus Mæglerne; brandet, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker. Selvom vi har eksisteret i nogle år endnu, kan vi stadig gøre vores kendskab endnu større og vise endnu flere personer, hvem Aarhus Mæglerne er. Det er en serie på 10 afsnit, og vi håber du får en god ide om, hvem Aarhus Mæglerne er.

Læs mere
Hvorfor startede vi Aarhus Mæglerne - Aarhus Mæglerne fortæller - Afsnit 4

Afsnit 4 – Hvorfor startede vi Aarhus Mæglerne?

I 4. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller fortæller Morten og Emil om hvorfor de startede Aarhus Mæglerne. Hvad er grundlaget for at starte egen butik op i en branche med meget konkurrence og store kædebutikker. Der lå mange tanker bag Morten og Emils ideer om at ruske op i en traditionsrig branche. Der var mangeårige tanker om at turde tage springet.Den grundlæggende tankegang bag Aarhus Mæglerne er, at vi er én butik uanset postnummer. Vi vil gerne dække Aarhus Kommune ud fra én butik, hvor hele teamet er samlet og dermed give en bedre oplevelse og et effektivt salg.Se med i 5. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller, som kommer d. 29. november. Hvorfor laver vi Aarhus Mæglerne Fortæller Aarhus Mæglerne Fortæller giver vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Mange tanker er lagt bag Aarhus Mæglerne; brandet, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker. Selvom vi har eksisteret i nogle år endnu, kan vi stadig gøre vores kendskab endnu større og vise endnu flere personer, hvem Aarhus Mæglerne er.

Læs mere

Skal vi hjælpe med at sælge din bolig?