Salg af dødsbo? Bestil vurdering hos Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Dødsbo

Lad os hjælpe dig med at komme bedst muligt videre ved at sælge dit dødsbo

At sælge et dødsbo er ofte en bevægende proces, da boligen har været i familien i længere tid, og derfor har du en mere følelsesmæssig tilknytning til boligen. Har afdøde fast bolig, skal du og evt. andre arvinger beslutte, hvad der skal ske med den. Det er en proces, som skal gribes rigtig an.

Bestil en salgsvurdering længere nede på siden. Det er en helt gratis. Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Vi oplever, at der er flere faktorer i spil end under et almindeligt boligsalg. Det er følelsesmæssige faktorer og uforudsete indsigter i dødsboet, som spiller ind hos familien, der skal sælge boligen. Med stor erfaring og kendskab til lokalområdet, så hjælper vi dig og familien med at komme bedst muligt videre.
Vi gør det, så du og familien føler jer trygge hele vejen igennem processen. Vi giver dig en realistisk vurdering, sørger for at du får styr på alle juridiske dokumenter og gennemgang af, hvad der har betydning for dig og familien. Se en guide til dit boligsalg her.

Løbende kontakt med dig og dine arvinger
Når et dødsbo skal sælges, er der diverse dokumenter og oplysninger som skal indhentes. Vores mangeårig erfaring med salg af dødsbo gør, at vi kan hjælpe dig med at indhente de nødvendige dokumenter og fuldmagter. Vidste du f.eks. at du skal underskrive en fuldmagt for at underskrive en købsaftale eller et skøde. Alt dette har vi styr på og hjælper dig, så du og dine arvinger kan fokusere på at opgøre indholdet i boet. Du vil modtage et opkald fra vores kyndige sagsbehandler, som vil guide dig igennem at indhente og underskrive fuldmagter.

Skal der udarbejdes en tilstandsrapport ved et dødsbo?
En tilstandsrapport udarbejdes, når en bolig skal sælges. En tilstandsrapport skal oplyse købere om eventuelle mangler ved boligen. Den er nødvendig for, at der kan blive tegnet en ejerskifteforsikring til boligen. Vil du vide mere om vigtigheden af tilstandsrapporten? Læs mere om indholdet af en tilstandsrapport her.

Vores fem faser i dit boligsalg

  • Vi kommer og vurderer dødsboet sammen med dig og eventuelle arvinger. Vi lytter til jeres behov og følelser omkring salget af en betydningsfuld bolig for jer.
  • Vi indhenter dokumenter og oplysninger på ejendommen, og vi hjælper dig med at gøre boligen klar til salg.
  • Vi sætter dødsboet til salg gennem vores kanaler: hjemmeside, boligsiden, boliga, sociale medier og gennem vores køberkartotek.
  • Vi bruger vores netværk til at hjælpe med dit boligsalg.
  • Vi hjælper under forhandlinger om pris, overtagelsesdato og vilkår.

Vi er med dig hele vejen og guider dig sikkert igennem denne bevægelige proces.
Udfyld formularen nedenfor med adresse for din bolig, og du vil høre fra os hurtigst muligt.

Vi er lokale

Med flere års erfaring lige præcis i dit område, kan vi sælge din bolig. Følg linket, og find din by på kortet. Der kan du se, hvilke boliger vi har solgt nær dig.

Vi kender lokalområdet nær dig. Det er benhårdt salgsarbejde, når vi skal sælge din bolig. Det giver dig en masse fordele, specielt hvis du ønsker at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed eller din andelsbolig.

Find din by her

Bestil salgsvurdering

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk