Vurdering af din lejlighed l Det skal du have klar inden l Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu
Til oversigtenhvad er et køberkartotek?

Hvilke dokumenter skal jeg bruge, hvis jeg vil sælge min lejlighed?

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få vurderet din lejlighed. Du har måske gået og istandsat den, tilføjet eller fjernet nogle ting, som du mener kunne have en betydning for værdien. Eller du ønsker at sælge, flytte i en anden lejlighed, noget større eller i et hus. Uanset årsag, så tilbyder vi hos Aarhus Mæglerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Ved en vurdering af lejlighed ses der ikke den store forskel fra, når vi skal vurdere hus eller fritidshus. Der vurderes typisk ud fra faktorer som f.eks. beliggenhed, størrelse, stand, forbedringer, fejl og mangler.

Har lejligheden en altan? Er der trafikeret veje tæt på? Er der en kirke i nærheden? Hvordan er transport og indkøbsmulighederne? Dette kan være elementer, som mæglerne har med i sin vurdering af din lejlighed.

Bestil gratis vurdering

Hos Aarhus Mæglerne er vi lokale, og vi kender områderne i Aarhus Kommune. Derfor har vi en viden og erfaring som gør, at vi ud fra markedet og efterspørgslen i dit område, kan komme med en professionel vurdering af din bolig.

Når én af vores mæglere kommer ud og vurderer din lejlighed, så er der en række papirer, som ville være en god idé at have klar. Det er ikke et krav, men det giver vores mæglere mulighed for at komme med en mere præcis vurdering.

Papirer til vurdering af lejlighed hos Aarhus Mæglerne:

  • Lånepapir

Ønsker du derimod at sælge din lejlighed, så ser det anderledes ud ift. papirer. Her er det nemlig et krav, at du har en række papirer til rådighed.

Papirer til salg af lejlighed hos Aarhus Mæglerne:

  • Nyeste ejendomsskattebillet
  • Årsopgørelse over forbrugsafgifter
  • Vedtægter for ejer – grundejerforening
  • Årsregnskab og budgetter for ejer – eller grundejerforening
  • Fællesudgifter/kontingent grundejerforening
  • Årsopgørelse fra kreditforening med kontrolkode
  • Private pantebreve/boliglån

Et godt førstehåndsindtryk er altid vigtigt, og vi oplever det specielt ved fremvisninger af boliger. Derfor kommer vi med gode råd og fif til, hvordan du kan skabe et godt førstehåndsindtryk, og til hvordan du eventuelt kan være med til at øge værdien af din bolig.

Vi vil hos Aarhus Mæglerne hellere end gerne vurdere dit sommerhus, og vi garanterer en vurdering som giver dig overblik og tryghed.

Kontakt os

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk