Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

DU HAR BESLUTTET AT SÆTTE DIN BOLIG TIL SALG – HVAD SÅ?

Du har gået med overvejelser, om din bolig skal sættes til salg. Du har undersøgt markedet for potentielle ejendomsmæglere, og du er faldet for Aarhus Mæglernes energifyldte præsentation, sælger-gen, de er uden lige lokale uden kædeforretninger og et pondus, som siger spar fem, når du skal sælge din bolig.

Hvis du vælger Aarhus Mæglernes lokale kendskab, energifyldte tilstedeværelse og pondus hele vejen igennem et salg, og faktummet af at vi ikke er en del af en ejendomsmæglerkæde, så får du et ejendomsmæglerteam, der sætter et benhårdt salgsarbejde i gang for at sælge din bolig.

Men hvad sker der ved en besigtigelse?

Vi kommer ud til dig, når det passer dig. Vi kommer for at se boligen, lære dig at kende, opbygge en god mægler og sælgerkemi og præsentere, hvem Aarhus Mæglerne er, og hvad vi gør for dig ved salg af din bolig.

Aarhus Mæglernes vurdering af din bolig:

Hav dine lån i bank og realkreditinstitut klar inden besigtigelsen, men ikke et krav

Ved besigtigelsen taler vi med dig om, hvad du forventer af boligens værdi og salget. Se her, hvilke spørgsmål du vil møde ved et vurderingsmøde med os. Ud fra de oplysninger, vi får fra dig, indhenter vi også selv flere oplysninger:

  • Ejendomsskat
  • Servitutter
  • Tingbog
  • Lokalplaner

Ud fra de indsamlede oplysninger udarbejder vi en kontantpris til dig på din bolig, som kommer i salgsopstilling og diverse annoncer, du vil have boligen med i.

Vi vil tage et nyt møde med dig omkring fastsættelse af pris og salgsbudgetter. Når vi er blevet enige om boligprisen, indgår vi i en formidlingsaftale. En formidlingsaftale er en aftale om, at Aarhus Mæglerne udbyder boligen til salg for dig. Du kan til enhver tid trække dit ønske om at sælge tilbage.

EN FORMIDLINGSAFTALE VED AARHUS MÆGLERNE INDEBÆRER:

  • Boligens kontantpris, forventet salg af boligen
  • Varighed for formidlingsaftalen
  • Vederlag og betaling for salg af bolig
  • Rådgivning om bygningsgennemgang under huseftersynsordning
  • Energimærkning af boligen

Læs her hvordan vi vil sælge din bolig

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere. Aarhus Mæglerne er en uafhængig ejendomsmæglerbutik. Vi er ikke ejet af banker, ...

Boligtrends 2019: De hotteste tendenser lige nu

Skal du sælge din bolig, har du lige købt, eller trænger du blot til forandring i din boligindretning? Vi har samlet de hotteste boligtrends for 2019, så du kan få inspiration – uanset hvilken boligsituation, du er i. Når du indretter din bolig, er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas. Det er ikke dine gæster, der skal diktere, hvordan dit hjem skal indrettes – men står du i en salgssituation, kan det være en god idé at genoverveje, om din indretning præsenterer bolig...

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail