Bestil vurdering af din bolig hos lokale Aarhus mæglere
70 70 79 61Menu

Forandringer

NYT JOB, NYT OMRÅDE, FLYTTE LANGT VÆK

Er der forandring i dit liv?

Har du fået nyt job, skal du flytte til et nyt boligområde eller flytte endnu længere væk?
Bestil en salgsvurdering af dit hjem, og lad os vise dig, hvordan du får mest muligt ud af dine forandringer i dit liv ved at sætte til salg hos os.
Er der en skæringsdato for, hvornår du skal flytte eller skal tingene bare ske i en fart? Det er vigtigt, at vi giver dig en fuldstændig skarp vurdering af boligen og sørger for at du har et klart overblik over boligsalget fra start til slut. Du får samtidig klarhed over hvad der sker, hvis boligen ikke er solgt ved skæringsdatoen.
Vi tager dig trygt gennem dit kommende boligsalg, så du har ro i maven og i stedet kan koncentrere dig om dagligdagen.

Vil du sælge eller bare nysgerrig? Få et gratis værditjek. Bestil en salgsvurdering længere nede her på siden, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Hvordan ser et boligsalg ud hos Aarhus Mæglerne?

Den gode vurdering, klar til salg, synlighed på flere kanaler, det benhårde salgsarbejde og klar til forhandling er de fem faser vores faste strategi.

Vurderingen af din bolig
Ved en salgsvurdering hjemme hos dig vil vi videndele med dig. På den måde kommer vi til at forstå dine behov og ønsker. Vi vil få en forståelse af din bolig, området du bor i og dine overvejelser om salg. Ud fra ovenstående informationer og granskning af boligmarkedet kan vi give dig et overblik over dit boligsalg hos os. Inden din salgsvurdering skal du selv sørge for at finde nogle dokumenter til os såsom dit varme- og vandforbrug, lån mm. Du modtager vores vurdering af din bolig enten ved et møde nr. 2, et telefonopkald eller via video eller mail. Vi aftaler selvfølgelig med dig, hvordan du ønsker af få vores vurdering af din bolig. Vi er med dig hele vejen, når du sælger gennem Aarhus Mæglerne.

Vi gør din bolig klar til salg
Vi hjælper dig med bestilling af materialer, dokumenter og fotograf. Vi har et samarbejde med en dygtig fotograf, Decento. Når der skal tages billeder, så gå igennem denne guide for at få boligfotos som skiller sig ud. Du bliver hjulpet igennem klargøring til salg hos os. Du modtager en salgsopstilling til genenmtjek, inden vi sætter til salg online.
Vores mægler sørger for, at salgsteamet kommer ud og ser din bolig, så de alle kan sætte gang i deres netværk.

Online på flere kanaler
Når din bolig bliver sat til salg kommer den ud på alle vores synlige kanaler – vores hjemmeside, boligsiden, boliga, Facebook og Instagram profil ’Aarhus Mæglerne’. Samtidig kan du ramme en mere præcis målgruppe et smart online markedsføringssystem via Facebook og Instagram.

Interessante købere
Så snart din er sat til salg vil der være interessante købere, som skal se din bolig.
Vi laver altid løbende opfølgning og tilbagemelding på alle fremvisninger, åbent hus og al aktivitet på dit boligsalg.

VI hjælper med forhandling
Når der gives bud på din bolig, sørger vi for at forhandle pris, overtagelsesdato og diverse vilkår.
Vi gennemgår alle papirer med dig, så du altid er opdateret i dit boligsalg. Vi er selvfølgelig med dig på selve overtagelsesdagen.

Udfyld formularen nedenfor med adresse for din bolig, og du vil høre fra os hurtigst muligt.

Vi er lokale

Vi har flere års erfaring med at sælge boliger, også der hvor du bor. Find din by, og se hvilke boliger vi har solgt tæt ved dig.

Vi ved hvad der rører sig i lokalområdet og sætter fuldt fokus på benhårdt salgsarbejde, når vi skal sælge din bolig. For dig som boligsælger giver det dig en masse fordele, specielt hvis du ønsker at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed eller din andelsbolig.

Læs mere

Bestil salgsvurdering

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk