Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

ENERGIMÆRKE: MINDRE BETYDNING FOR FOLK

Ja, det har det, og der er faktisk flere grunde til, at folk ikke har energimærke som en høj prioritet.

HVAD VISER ENERGIMÆRKET?

Et energimærke viser boligens energimæssige tilstand ud fra:

  • En samlet vurdering af boligens tilstand på en skala fra A-G
  • Forslag til energiforbedringer, som kan betale sig at gøre

Et energimærke er en vurdering af boligens energimæssige tilstand, og hvordan den kan forbedres. Når en bolig skal sælges, er det lovpligtigt at have et energimærke af boligen. Et energimærke er rangeret fra A-G. A er lavt energiniveau, og G er et højt energiniveau.

HVORFOR HAR ENERGIMÆRKET SÅ FÅET MINDRE BETYDNING?

Det er der flere årsager til. Folk ønsker enten at rive huset ned eller selv forbedre energiniveauet ved f.eks. at isolere, udskifte varmekilde eller andre tiltag til forbedring af energiforbruget.

Derudover er prisen på boligen nok også en af de primære grunde til, hvorfor energiforbrug ikke har så meget betydning for boligkøbere.
En bolig med et lavt energiforbrug er ofte også lig med en højere kontantpris, hvoraf det modsatte ofte sker for en bolig med højere energiforbrug. Man skal så vurdere, om det kan betale sig at energirenovere en bolig i stedet for at købe en bolig med energimærke A til en højere kontantpris.

Skal du sælge din bolig? Så tjek listen her og læs hvordan du gør din bolig klar til salg. Der er nemlig flere ting, du kan forbedre i dit hjem og derfor øge salget på boligen. Skal du sætte din bolig til salg, så bestil en salgsvurdering her. Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 79 61.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail