Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er.

En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Aarhus Mæglerne er en uafhængig ejendomsmæglerbutik. Vi er ikke ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Vi er heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere. Vi er én butik, placeret i Aarhus C, hvorfra vi kører ud på vurderinger, fremvisninger og køberrådgivningsmøder i hverdagen.

Det er en fordel for dig. Vi er én butik med en klar gennemsigtighed overfor vores kunder. Vi rådgiver frit og uvildigt vores kunder i salgs- og købsprocessen, så du vil ikke føle dig påduttet til at have møder med en bank, realkreditinstitut osv.

Vores gennemsigtighed ligger i, at vi vil rådgive dig om din salgs- og købsproces uden at have henvisninger hængende over vores hoveder.

For dig betyder det, at du kan vælge lige netop dén bank, det realkreditinstitut eller den rådgiver, du føler dig mest tryg ved. Vi arbejder ud fra at give dig tillid og tryghed igennem hele processen.

Skal en uafhængig ejendomsmægler sælge dit hus? Så vil vi meget gerne tage et møde med dig og snakke om dine salgsmuligheder.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Unik arkitekttegnet funkis liebhaveri

Adresse: Elsdyrvej 4, 8270 Højbjerg Aarhus Mæglerne sælger lige nu en unik funkisvilla - rent liebhaveri. Her kan du bo i de skønneste omgivelser med fantastisk udsigt og tæt på Aarhus. For enden af en privat vej Elsdyrvej i Skåde Bakker, der sikrer absolut privatliv, finder du dette højt placerede liebhaveri. Med udsigt ud over Skåde Bakkers trætoppe og kig til Aarhus Bugten sikres der fred og ro, samt mulighed for at følge årstid...

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail