Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD ER ET KØBERKARTOTEK?

Et køberkartotek er et værktøj som indeholder boligønsker- og behov for dig, som er på jagt efter drømmeboligen. Her opretter du dig med dine ønsker ift. størrelse, pris, beliggenhed osv.
Med disse kriterier kan vi gøre dine drømme til virkelighed. 

Som boligkøber gennemgår man et af livets store beslutninger, men med god råd og vejledning fra vores lokale mæglere gør vi det nemmere for dig. I kartoteket kan du nemlig give os et skræddersyet billede af, hvad du ønsker, og vi kan dermed komme med et spot on match til dig!

Det betyder, at så snart der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker, vil du automatisk få besked. Dette gælder også, hvis nogle af boligerne bliver sat ned i pris, og dermed kommer til at passe på dine ønsker, så får du også besked.

Kort sagt: Læn dig tilbage, og lad os finde drømmeboligen til dig!

I videoen kan du høre indehaver og ejendomsmægler, Morten Eriksen, fortælle omkring vores køberkartotek.

HVORDAN KAN DET HJÆLPE DIG?

Ved en tilmelding til vores køberkartoteket får du mulighed for at se boliger før alle andre, og dermed hurtigere får fat i netop DIN drømmebolig! Vi finder en bolig, som passer til dine kriterier, da de er de vigtigste.

Oprettelsen kan også hjælpe dig, som ikke ønsker at navigere rundt på de adskillige boligsider, og som ønsker at gøre det nemt og simpelt at finde den helt rigtige bolig.

Fordele ved en oprettelse i vores køberkartotek:

  • Du slipper for at holde øje med adskillige boligsider
  • Du får besked, når vi har en bolig, som matcher dine boligønsker
  • Du kan se boliger før andre boligsøgende
  • Du får en bolig efter dine kriterier
  • Du får besked, hvis en bolig skifter vilkår
  • Du får lokale mæglere

Opret dig helt uforpligtende allerede i dag.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail