Skuffesalg: hvad det er og 3 gode grunde til at sælge som skuffesalg
70 70 79 61Menu
Til oversigtenSkuffesalg - Aarhus Mæglerne

Hvad er et skuffesalg?

Ved skuffesalg betyder det, at vi har boligen liggende i skuffen, indtil vi finder det perfekte match til netop din bolig.

Altså er boligen ikke synlig for alle boligsøgende, men for dem som vi vurderer som potentielle købere af din bolig. Dette kan enten være købere, som vi er i tæt kontakt med eller købere som er skrevet op i vores køberkartotek.

Vi bruger en masse ressourcer på at være i kontakt med vores købere, hvor vi hele tiden er opmærksomme på deres ønsker og behov. Så når vi får dit hus til salg, så ved vi præcis, hvilke købere der matcher!

Bestil gratis vurdering

Hvordan kan det hjælpe dig som sælger?

Efterspørgslen på skuffesalg er stigende, da det kan give sælger en nemmere og sommetider hurtigere proces.

3 grunde til at sælge som skuffesalg:

1) Hvis du som sælger allerede nu ved, at du vil sælge din bolig det kommende år – måske fordi børnene flytter hjemmefra, eller fordi der er familieforøgelse – kan du med fordel sætte din bolig til salg hos os som et skuffesalg.

2) Eller hvis du som sælger står midt i en skilsmisse, og ikke ønsker at naboerne eller resten af byen skal vide det, kan du diskret sælge boligen via et skuffesalg.

3) Det kan også være, at du som sælger slet ikke er i tvivl om, at dit hus nok skal blive solgt hurtigt, så kan du også med fordel vælge et skuffesalg.

Husk, at du, hos os, kan bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor vi også hellere end gerne besvarer spørgsmål omkring skuffesalg.

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt os

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk