Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD ER MIN BOLIG VÆRD? FÅ 6 TIP HER

Selvom du ikke skal sælge din bolig lige nu, så er det altid godt at have fremtidsmæssige planer for din bolig. Hvad vil din bolig være værd om nogle år, og hvad kan du gøre for at bevare værdien, inden du sætter til salg. 

Tip 1: Småforbedringer af badeværelse = et stort afkast

Et ældre badeværelse trækker oftest ned i prisen grundet mange moderniseringer i andre boliger. Du kan vælge om det er en hel renovering af badeværelset eller småforbedringer, som kan få prisen til at stige.

F.eks. kan en ny håndvask og bordplade gøre meget på et badeværelse samt at modernisere badeværelseslåger.

Tip 2: Ældre elinstallationer trækker ned

En ældre bolig med et mindre antal stikkontakter ses som et minus, da mange boligkøbere ønsker mere fleksibilitet i boligen f.eks. i køkkenet. Tænk derfor over, hvordan du kan forbedre disse.

Tip 3: Krydr dit køkken = forøget værdi

Har du et ældre og brugt køkken kan du hente meget hjem, hvis du laver nogle småforbedringer. Det kan være nye køkkenlåger, udskifte slidt køkkenvask eller andet i rustfrit stål. Følg trenden, og åbn dit køkken op, så der kommer mere liv ind. Det er lige nu mere ‘in’ at have et samtalekøkken og mange boliger fra gammel tid har lukket køkken fra stuen. Her kan du øge værdien i din bolig ved at åbne op fra køkkenet til de andre rum i boligen.

Tip 4: Forskellige typer gulv

Forskellige typer gulv giver et trælst helhedsindtryk af boligen. De fleste købere ønsker mere ensartethed i boligen, så har køkkenet en type gulv og stuen en anden, så kan det virke forstyrrende for helhedsbilledet af boligen.

Tip 5: Mal, mal, mal

Igen her har ensartethed betydning – sidder du med en bolig af ældre dato, er der ofte forskelige farver, som er mere farverige end andre nyere boliger. Lyse neutrale farver er altid godt til boligen og giver et friskt helhedsbillede af boligen.

Tip 6: Gør haven indbydende

Har du en have, hvor ukrudt og græs har fået frit spil til at vokse eller hvor det meste ser vissent ud, så skal du nu genoverveje, hvordan du kan gøre haven mindre krævende for dig at vedligeholde, så den også altid ser pæn ud. En rodet og vissen have kan tynge på helhedsbilledet.

KONKLUSION

Der er forbedringer, som bevarer værdien og så er der forbedringer, som du tror forøger værdien af din bolig. Det er altid en god ide at se hvilke småforbedringer, der kan laves ved boligen. Det er både godt for dig, men også for et fremtidigt salg. For dig giver det følelsen af at have fået noget nyt og for fremtidigt salg kan det være ved fastsættelse af prisen. Små DIY projekter giver altid et friskt pust til boligen.

Går du alligevel med overvejelser om at sælge din bolig, så kan du nemt gøre din bolig klar til salg,

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

8 TIPS TIL AT UNDGÅ INDBRUD I JULEFERIEN

Mange familier forlader deres hjem i juledagene for at være sammen med deres kære. De forladte hjem tiltrækker desværre indbrudstyvene, da de er tomme og mørke. For at undgå indbrud i julen er her 8 gode råd til, hvordan du sikrer dit hjem imod indbrudstyven. Lys både ude og inde For at skræmme indbrudstyven er det en god idé at have udendørs belysning med bevægelsessensorer, således lyset tændes hvis nogen nærmer sig din bolig. På denne...

KOM UKRUDTET TIL LIVS

Er du også træt af, at ukrudtet hele tiden dukker op mellem dine fliser, på din græsplæne, i din køkkenhave eller i dit fine blomsterbed? Så læs med her og få 5 gode tips til, hvordan du kommer ukrudtet til livs. 1. START TIDLIGT Det handler om at starte tidligt, når det kommer til ukrudt. Man skal have fat i det, inden det spreder sig og får store rødder, derved bliver du mindre generet af det resten af sommeren. Start derfor allerede i januar med brænde...

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail