Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

De vigtigste dokumenter ved salg af lejlighed

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få vurderet din lejlighed. Du har måske gået og istandsat den, tilføjet eller fjernet nogle ting, som du mener kunne have en betydning for værdien. Eller du ønsker at sælge, flytte i en anden lejlighed, noget større eller i et hus. Uanset årsag, så tilbyder vi hos Aarhus Mæglerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Ved en vurdering af lejlighed ses der ikke den store forskel fra, når vi skal vurdere hus eller fritidshus. Der vurderes typisk ud fra faktorer som f.eks. beliggenhed, størrelse, stand, forbedringer, fejl og mangler.

Har lejligheden en altan? Er der trafikeret veje tæt på? Er der en kirke i nærheden? Hvordan er transport og indkøbsmulighederne? Dette kan være elementer, som mæglerne har med i sin vurdering af din lejlighed.

Hos Aarhus Mæglerne er vi lokale, og vi kender områderne i Aarhus Kommune. Derfor har vi en viden og erfaring som gør, at vi ud fra markedet og efterspørgslen i dit område, kan komme med en professionel vurdering af din bolig.

Når én af vores mæglere kommer ud og vurderer din lejlighed, så er der en række papirer, som ville være en god idé at have klar. Det er ikke et krav, men det giver vores mæglere mulighed for at komme med en mere præcis vurdering.

PAPIRER TIL VURDERING AF LEJLIGHED HOS AARHUS MÆGLERNE:

  • Lånepapir

Ønsker du derimod at sælge din lejlighed, så ser det anderledes ud ift. papirer. Her er det nemlig et krav, at du har en række papirer til rådighed.

PAPIRER TIL SALG AF LEJLIGHED HOS AARHUS MÆGLERNE:

  • Nyeste ejendomsskattebillet
  • Årsopgørelse over forbrugsafgifter
  • Vedtægter for ejer – grundejerforening
  • Årsregnskab og budgetter for ejer – eller grundejerforening
  • Fællesudgifter/kontingent grundejerforening
  • Årsopgørelse fra kreditforening med kontrolkode
  • Private pantebreve/boliglån

Et godt førstehåndsindtryk er altid vigtigt, og vi oplever det specielt ved fremvisninger af boliger. Derfor kommer vi med gode råd og fif til, hvordan du kan skabe et godt førstehåndsindtryk, og til hvordan du eventuelt kan være med til at øge værdien af din bolig.

Vi vil hos Aarhus Mæglerne hellere end gerne vurdere dit sommerhus, og vi garanterer en vurdering som giver dig overblik og tryghed.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail