Køberkartotek - Tilmeld dig her l Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Køberkartotek

Vores køberkartotek er spot on

Se din drømmebolig før alle andre.

Vores køberkartotek er til for dig. Få direkte besked, hver gang vi får en bolig til salg, som matcher dine ønsker.
Ring, skriv eller opret dig her og få mulighed for at se boligerne, før de kommer online.

Vi er altid klar til, at tage en snak om dine boligdrømme.

Kontaktinformation (opbevares fortroligt)

Hvilken type bolig søges?

Vælg én eller flere af nedenstående typer:

Øvrige ønsker?

Postnr. liste

Køb den rigtige bolig gennem vores køberkartotek

Vores køberkartotek er til for dig, som ønsker at få besked, hver gang vi har en bolig til salg i vores køberkartotek, som matcher dine ønsker. At investere i ny bolig er en af livets vigtigste beslutninger og største investeringer rent økonomisk. Det er vigtigt at få banken til at fortælle, hvor meget du har råd til at købe for, og om dine forventninger skal justeres.

Boligjagten kan begynde

Når du har tjek på økonomi og ønsker, kan du begynde boligjagten – det er nu, det bliver spændende, men også til tider frustrerende. Du skal hele tiden holde dig opdateret på alle de mange boligsider. Det bliver trættende i længden. Derfor er det godt, at du kan skrive dig op i køberkartoteker hos mæglerne. Du får automatisk besked, hver gang der er nye boliger matchende dine boligønsker.
Tip: hvis du er i tvivl om, hvilken by du vil bo i, så brug vores ‘Vi er lokale’ side, og læs om byen og se vores boliger til salg i den by.

Se nye boliger til salg før alle andre

Når du tilmelder dig køberkartotek, kan du se boliger før alle andre. Dermed er du også foran resten af boligmarkedet i det område, du søger bolig. Det er en fordel i din boligsøgning, og det er her, du skal huske én ting – lav ikke for snæver ønske af bolig. Du kan gå glip af drømmeboligen pga. pris, kvm eller område. Du kan gå glip af boliger, som måske koster ekstra 100.000 kr. Er du allerede tilmeldt, så ring på 70 70 79 61 for at ændre dine ønsker.

Når vi får en ny bolig til salg, viser vores system interesserede købere i vores køberkartotek. Vi ved, at behov ændrer sig fra starten af boligsøgningen til efter et par fremvisninger. Derfor er det vigtigt, at du ikke går glip af potentielle boliger. Så sæt altid dine ønsker en smule bredere, end hvad du ellers ønsker. Hvem ved: din drømmebolig kan sikkert være i en mere bred søgning.

Se en bolig, og føl dig hjemme

#1 regel for boligjagten er at se en bolig i virkeligheden. Et hus eller lejlighed har altid mere at byde på i virkeligheden end på nettet eller i salgsopstillingen. Den første følelse du får af at køre ind i indkørslen, går ind i entreen, står i køkkenet og forestiller sig familien samlet i køkkenet til aftensmad. Det er der, du får fornemmelsen for, om det er drømmeboligen.

Forhandling eller byd prisen

Nu har du fundet den helt rette bolig, og nu skal du til at forhandle pris og diverse vilkår. Vælger du at byde til prisen, og sælger godkender, skal du underskrive købsaftale. Så er du et meget stort og betydningsfuldt skridt tættere på din boligdrøm.

Tillykke – nu er du boligejer

Nu skal du egentlige bare vente på at overtage dit nye hjem. I mellemtiden kan du tjekke op på dine forsikringer. De fleste tegner en ejerskifteforsikring, så de undgår at skulle betale for skjulte skader, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten, eller når du selv skal i gang med at renovere boligen. Vi anbefaler altid folk at tegne en ejerskifteforsikring. Ellers kan du som den nye boligejer ende med selv at betale for eventuelle skjulte skader.

Til slut skal du deponere den aftalte udbetaling hos ejendomsmægleren og stille garanti for, at du kan betale resten.
På selve overtagelsesdagen møder vi selvfølgelig op sammen med sælger, hvor vi gennemgår boligen en sidste gang sammen og aflæser målere til refusionsopgørelsen. Refusionsopgørelsen laver vores sagsbehandler Søren Buch, så diverse udgifter bliver reguleret ligeligt imellem jer.

Ønsker du at vide mere om fordelene ved at være tilmeldt vores køberkartotek, og hvordan det kan hjælpe dig? Vores video viser dig, hvordan et køberkartotek kan hjælpe dig, samt at få den opdateret, hvis dine ønsker ændrer sig i løbet af din boligjagt.

Leder du efter ny bolig?

Søg efter boliger

bedre-boligkoeb

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende.

Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere

Aarhus Mæglerne team

Vi er med dig hele vejen
– mød teamet

Hele byens ejendomsmægler samlet et sted. Vi er klar til at hjælpe dig med dit boligkøb. Med tre kyndige ejendomsmæglere står der altid en mægler klar til at hjælpe dig uanset dit behov. Vi er et ungt, dynamisk og samarbejdende team, som ønsker at give dig som køber den bedste boligkøbsoplevelse og lette dine bekymringer eller udfordringer.

Læs mere om os

tilmeld-nyhedsbrev

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Overvejer du at sælge eller sidder du i købertanker? Få nyheder om boligmarkedet, gode råd til boligsalg eller boligkøb.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev