Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Kundeudtalelser

Vi brugte Aarhus Mæglerne til salg af vores hus, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. De har en gejst og et gåpåmod, som er helt perfekt. Respekterer, at man stadig bor i huset, og samler fremvisningerne, så der er mindst mulig gene.

God tilbagemelding, god opfølgning - helt igennem et godt team, som jeg varmt kan anbefale.

Helle Nedergaard Wistoft

Sælger af Allégårdsvej 5, 8230 Åbyhøj

Vi oplevede, at Aarhus Mæglerne var ekstrem professionelle og leverede over det forventlige. Stor ros til alle mand!

Katrine Lindrup Grunnet & Martin Guldmann Nielsen

Sælger af Veilgårdsparken 208, 8340 Malling

Realistisk mægler, som arbejder på opgaven de har taget imod. Anbefales helt sikkert til andre.

Malene Hansen Lopdrup

Sælger af Silkeborgvej 16A, 8000 Aarhus C

Vi har fået en yderst kompetent, hjælpsom, tålmodig, rolig og behagelig behandling af hele salgsforløbet, som vi kun med stor glæde vil se tilbage på. Vi har været fuldstændig trygge og taknemmelige for det behagelige samarbejde og den fine dialog.

Martine og Henrik Jakobsen

Sælger af Stokrosevej 4, 8330 Beder

Skal vi hjælpe med at sælge din bolig?

Henrik har ydet en overordentlig fin service i forbindelse med salget af vores ejendom. Vores varmeste anbefalinger til Henrik.

Ruth Gulev & Sten Hvas Sørensen

Sælger af Bangsboparken 84, 8541 Skødstrup

Jeg oplevede en god kommunikation med Aarhus Mæglerne gennem hele salgsforløbet. Alle aftaler blev overholdt som de skulle.

Generelt et yderst tilfredsstillende samarbejde hele vejen. Jeg vil helt sikkert anbefale Aarhus Mæglerne til andre som skal sælge bolig. 

Knud Hansen

Sælger af Bygvænget 14, 8340 Malling

Super flot arbejde!! Kæmpe anbefaling herfra.

Kate Mogensen Lyhne & Thomas Gordon

Sælger af Østerløkken 136, 8381 Tilst

Mange tak for venlig, professionel og hurtig håndtering af udfordringerne undervejs i hele forløbet - det har gjort at jeg har følt mig tryg på turen - der jo heldigvis ikke blev så lang 😊

Charlotte Brandt

Sælger af Egebæksvej 80, 8270 Højbjerg

Generelt fin opfølgning og god dialog hele vejen igennem. Så alt i alt en meget positiv oplevelse.

Claus & Helle Terkelsen

Køber af Tværvej 4E, 8362 Hørning

Henrik var dejlig at arbejde med i forbindelse mit hussalg.

Ellen Margrethe Jensen

Sælger af Stavnsbakken 1, 8240 Risskov

Aarhus Mæglerne leverede en skarp og realistisk vurdering af huset. De var meget ihærdige og omhyggelige med fremvisningerne, så huset blev solgt på 5 dage. Både mæglere og kontorpersonale virkede professionelle, og alle var venlige og imødekommende igennem hele forløbet.

Mogens Bang

Sælger af Egebæksvej 43, 8270 Højbjerg

Jeg er så tilfreds med hele forløbet, og ikke mindst den følelse af kompetence, professionalisme og ordentlighed fra Aarhus Mæglerne fra start til slut.

Mona Jensen

Sælger af Tværvej 4E, 8362 Hørning

Meget engageret og helhjertet indsats fra dag ét. God information og god dialog med mægler hele vejen igennem. Jeg følte virkelig, at jeg var i gode hænder. Stor ros til Aarhus Mæglerne.

Regitze Häckert Møller

Sælger af Skoleparken 73, 8330 Beder

Mødet med Aarhus Mæglerne har været en rigtig positiv oplevelse fra start til slut. Henrik Nielsen var utrolig hjælpsom og meget kompetent. Der var god kemi, og vi fik en god og seriøs behandling. Vi har kun godt at sige om Aarhus Mæglerne og anbefaler dem til alle vi hører, der står og mangler bolig i Aarhus.

Jens Bo Nielsen

Køber af Ordrupvej 4, st. th., 8000 Aarhus C

Vi har været glade for samarbejdet med Jonas Bojsen. Han har været nem at få fat i, og kemien har passet rigtig godt mellem ham og os.
Vi har generelt ikke noget at sætte på Aarhus Mæglerene, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Søren, Niels og Ole Kirkegaard Nielsen

Sælger af Sønder Allé 15, 8362 Hørning

Man føler sig tryg fra start til slut – både som sælger og køber. Det er en følelsesmæssig sag at skulle flytte, og derfor er det dejligt at føle, at man er i gode hænder, og det var ikke kun en følelse - vi er blevet ”båret” igennem først salg og siden køb, og vidste hver gang vi skulle fortage os noget, ville vi få det at vide i god tid. Desuden ved alle ved Aarhus Mæglerne åbenbart alt om alle sager - for du oplever ikke at kontakte dem og få at vide, at den der har din sag har fri så de vender tilbage – nej du får svar, når du kontakter dem – hvad enten det er pr. tlf. eller mail – om det drejer sig om køb eller salg.

Charlotte Abraham

Sælger af Skovgårdsvænget 40, 8310 Tranbjerg

Ekstremt god service, opfølgning og løbende dialog. Dialogen var dog kort, da lejligheden blev solgt på en uge. Verdensklasse og jeg er videre på den bedst mulige måde.

Emil Nordlund Kessel

Sælger af Bissensgade 17, 4. th., 8000 Aarhus C

Aarhus Mæglerne præsenterede os for vores drømmehus som vi bare måtte købe. De fik vores lejlighed på nettet 2 dage efter fremvisningen og solgt den på blot én måned.
Der har været rigtig god dialog fra start til slut, og en meget professionel rådgivning hele vejen.
Vi kan klart anbefale Aarhus Mæglerne.

Anders Kamronn & Julie Christensen

Sælger af Kragelunds allé 1E, 8270 Højbjerg & køber af Vilhelmsborgvænget 23, 8330 Beder

Vi er meget tilfredse med salget af ejendommen, så⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra os.

Gerd Rydahl

Sælger af Gammelgårdsvej 22, 8230 Åbyhøj

Jeg har både solgt og købt hus gennem Aarhus Mæglerne, det har været en rigtig god og positiv oplevelse. Alle fra gruppen har altid været parat til hjælp og vejledning.
Så tak for det.

Birte Torstensen

Sælger af Teglvangen 25, 8340 Malling & køber af Krekærlunds Allé 123, 8340 Malling

Aarhus Mæglerne var et rigtig godt valg. Annonceringen og salget blev gennemført helt i overensstemmelse med vore ønsker. Vi vil til enhver tid anbefale Aarhus Mæglerne.

Familien Bengtson

Sælger af Egeskellet 51, 8340 Malling

Hvis jeg skal sælge igen, bliver det endnu engang med Aarhus Mæglerne - og jeg vil til enhver tid anbefale Aarhus Mæglerne til andre som står over for et boligsalg. De er meget imødekommende, professionelle, og så holder de et højt informationsniveau, hvilket virker både trygt og troværdigt.

Janni Rüsz

Sælger af Byagervænget 87, 8330 Beder

Tusind tak til Aarhus Mæglerne! Det lykkes jer at sælge mit hus, efter 2 andre firmaer havde givet op. Jeg giver gerne de bedste anbefalinger om jer. Aarhus Mæglerne giver ikke så let op, de er søde og ærlige, og de kommer altid med hurtige tilbagemeldinger. Tak for kampen.

Anna Tornbjerg

Sælger af Banevolden 13, 8340 Malling

Aarhus Mæglerne solgte vores hus i Viby - professionel rådgivning undervejs.
Det har vi bestemt ikke fortrudt. De kan bestemt anbefales.
Helt nede på jorden til forskel fra de to første firmaer, vi talte med. 😊

Henning og Annette Bjerg

Sælger af Rosenvangs Allé 86, 8260 Viby J

Vi har været meget tilfreds med Aarhus Mæglerne. Alt har fungeret perfekt. Papirarbejdet, tilbagemeldinger, tilsendte materialer er kommet til tiden. Så alt i alt en meget positiv oplevelse.

Jørn og Jette Lindholm

Sælger af Digevænget 18, 8330 Beder

Jordens bedste service, bum. Skønne mennesker, kort sagt; DE BEDSTE.

Lone M. Jensen

Sælger af Samsøgade 77 st., 8000 Aarhus C

Vi er så glad for, at vi har valgt jer. Bedste service og I er altid i godt humør. Vi vil bruge jer i fremtiden.

Henrik og Maria Lassen

Sælger af Krekærlunds Allé 80, 8340 Malling

Aarhus Mæglerne kendetegner sig ved grundig og kyndig vejledning - helt igennem ordentlighed. Alle er yderst venlige og imødekommende.
Alt i alt en god oplevelse - de bedste anbefalinger fra mig.

Mette Guldbek

Sælger af Olaf Rudes Vej 23, 1. mf., 8270 Højbjerg

Vi havde en fin indledende dialog, hvor vi fik virkelig god vejledning.
Prissætningen var åbenbart hel rigtig, da vores hus blev solgt som skuffesalg på 11 dage efter 1 fremvisning. I hele salgsprocessen har der været en kontinuerlig orientering om status - meget professionelt. Og så gør det jo heller ikke noget, når det hele er understøttet af en virkelig god kemi mellem ejendomsmægleren og os.
Så den bedste anbefaling af Aarhus Mæglerne fra os.

Kjeld og Louise Jespersen

Sælger af Fuldenvej 139, 8330 Beder

Vi kan kun anbefale Aarhus Mæglerne! Vi havde et rigtig godt forløb hele vejen, og solgte på kun 11 dage, formentlig også fordi der blev sat den rigtige pris fra start. Dygtige, effektive og venlige mennesker. Stor ros herfra :)

Lene og Michael Pless

Sælger af Kærgårdsparken 33, 8355 Solbjerg

Mange tak for et super godt forløb. Vores hus blev solgt på meget kort tid og næsten til den aftalte pris. Det efterfølgende forløb har været smertefrit, og vi har hele tiden følt, at I har styr på sagerne.

Hans Træholt

Sælger af Grønløkke Alle 104, 8310 Tranbjerg

Som erfarne boligsælgere indhentede vi 4 mæglertilbud og var helt enige om at vælge Aarhus Mæglerne – også selv om de ikke satte den højeste udbudspris! Vores hus blev solgt på 2 måneder til en pris, som vi var yderst tilfredse med, og vi oplevede gennem hele salgsforløbet at Aarhus Mæglerne agerede fornuftigt, realistisk og med stor professionalisme.

Maria og Thomas

Sælger af Skelbækvej 31, 8240 Risskov

Fra første øjekast stråler Aarhus Mæglerne af troværdighed og professionalisme. Da vi skulle have solgt vores hus, fik vi besøg af 2 mæglere – vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ville vælge Aarhus Mæglerne. De har været rigtig gode til, at “holde os i hånden” gennem salget, så det har været en tryg proces for os, hvor vi løbende er blevet informeret undervejs. Vi vil til enhver tid anbefale Aarhus Mæglerne, som fik solgt vores hus på bare 6 dage! Konceptet om ikke at være smart i en fart skinner i den grad igennem både ved salgsvurderingen og i de løbende samtaler. Uanset hvem man taler med på kontoret, får man en venlig og meget serviceminded medarbejder.

Trine Overballe

Sælger af Ovesdal 67, 8320 Mårslet