Lejligheder til salg Århus - Find lejlighed til salg i Aarhus
70 70 79 61Menu

Overblik over lejligheder til salg i Århus

Overblik over lejligheder til salg i Århus

Der er mange lejligheder til salg i Aarhus, og der kommer hele tiden flere. Derfor kan boligmarkedet i Aarhus være en anelse uoverskueligt og svært at finde rundt i.

Følg knappen for at se, hvilke lejligheder der er til salg i Århus
Find lejligheder til salg

Derfor skal Aarhus Mæglerne finde en lejlighed til dig

1. Tillid og tryghed
Hos Aarhus Mæglerne er ordene tillid, tryghed og professionalisme nøgleord for os. Du er garanteret en god rådgivning, når det gælder lejligheder i Aarhus og det generelle boligmarked i dag.

2. Spar tid
Tag en hurtig snak med os og lad os høre, hvilke præferencer du har til en ny lejlighed i Aarhus. Derudover kan du tilmelde dig vores kartotek online, så får du besked, når vi har en potentiel lejlighed til salg i Aarhus og omegn, som lever op til dine ønsker.

3. Bedste service
Vi ønsker at levere den bedste service i håb om, at du har lyst til at anbefale os til venner og bekendte efter dit lejlighedskøb. Derfor kan du som potentiel køber forvente en behagelig oplevelse med Aarhus Mæglerne – lige fra de indledende samtaler til et potentielt salg.

Det siger kunderne om os

Vi er erfarne ejendomsmæglere, som har mange glade kunder. Nedenfor kan du læse, hvad nogle af vores kunder, har sagt om os.

Line og Morten
Sælger af Herredsvej 38, 8210 Aarhus V
”Vi kan på det varmeste anbefale Aarhus Mæglerne. De er yderst professionelle og effektive i salgsarbejdet. Vi har indtryk af, at de har fået både køber og sælger til at føle sig utroligt godt behandlet. Højt serviceniveau til lavt honorar er en god kombination.”

Britta og Flemming
Sælger af Skovvejen 46F, 4 th., 8000 Aarhus C
”Det har været en utrolig god oplevelse at samarbejde med Aarhus Mæglerne. Jeg har allerede anbefalet til venner, der efterfølgende har valgt Aarhus Mæglerne.”

Helle og Carsten
Sælger af Skeltoften 35, 8330 Beder
”Vi har fået en yderst kompetent og på alle måder professionel behandling hos Aarhus Mæglerne.”

Jette Bjørnholdt
Sælger af Stokrosevej 43, 8330 Beder
”Herligt, ungt og friskt team. Super professionelt med hensyn til billeder og al kontakt. Jeg følte mig mødt og i trygge hænder. Hurtigt salg og mange fremvisninger på kort tid. Jeg tænker, at en fordel ved Århus Mæglerne er en stor kontaktflade omkring hele Århus. Derudover er salgsomkostninger lavere og prissætning er realistisk. Jeg kan varmt anbefale dem.”

Se flere kundeudtalelser her

Derfor skal du købe ejerbolig i Aarhus

Smilets by, Verdens mindste storby og Europas kulturhovedstad 2017 – kært barn har mange navne. Aarhus rummer mange muligheder, både når det gælder job, uddannelse, skoler og daginstitutioner. Det er en by for alle, hvor der er plads til børnefamilier, studerende og ældre. For tiden er det en god investering af købe lejlighed i Aarhus, da lejlighederne er meget attraktive og hurtigt kan tjene sig selv ind.

Vi dækker lejligheder i hele Århus

Der er mange lejligheder til salg i Aarhus. Om du leder efter en ejerlejlighed i Aarhus C eller omegn, kan du finde en bolig i det område, der behager dig mest. Der er mange lejligheder til salg, som blot venter på et besøg. Derfor er det let for dig at finde et potentielt hjem med ”Søg Bolig” oversigten.

Vi glæder os til at finde en lejlighed til dig.

VI ER LOKALE

Vi har flere års erfaring med at køb og salg af boliger, også der hvor du bor. Er du tvivl hvor din ejerlejlighed skal være, måske Aarhus N eller mere centralt. Der er mange muligheder i Smilets By, Aarhus.

Vi har kendskab til de lækre områder i Aarhus Kommune. Vi har flere års erfaring med salg ad ejerlejligheder i Aarhus og omegn. Derfor kan du trygt lade os hjælpe dig med at finde din drømmelejlighed.

Find din lejlighed her

Bestil salgsvurdering

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk