Om os - Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Om os

HVEM ER VI

Aarhus Mæglerne er som klassens nye frække dreng. Vi er et team af unge, energiske og dynamiske ejendomsmæglere med et fokus på et simpelt koncept: Aarhus Mæglerne går i øjenhøjde med dig.

Hos Aarhus Mæglerne kan vi det samme som de store. Vi kender også de samme købere. Vi har de samme redskaber og processer om et boligsalg eller køb. Den lille forskel er vores ansatte, og vores måde at arbejde med mennesker på. Det betyder alt, når vi skal finde en køber til din bolig.

Vi skabte Aarhus Mæglerne for at gøre op med kædemæglerne rundt i landet. De fleste mæglere tilbyder de samme ting, samme løfter, samme salær, samme køberkartoteker og samme lokale kendskab til Aarhus og omegn. Den eneste forskel der er, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Her er det, at du finder den lille forskel, som betyder så meget for dit boligsalg. Alle vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne.

Vi er tre stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og billigere uden store overraskelser for dig som boligsælger.

Vi kommer ned i øjenhøjde med dig og giver dig forståelse for dit forestående boligsalg. guider dig sikkert videre med boligsalget.
Vi har alle et stort kendskab til lokalområderne, når vi sælger en bolig. Vi har stærk og faglig indsigt i de processerne omkring køb og salg af bolig. Vi sørger for at guide dig sikkert gennem dit boligsalg.

10 gode ting ved at vælge Aarhus Mæglerne

 • Alle mæglere bor i og omkring Aarhus.
 • Spot on køberkartotek og et stort netværk.
 • Vi har fingeren på pulsen mht. byudvikling – både aktuelt og
  fremtidigt.
 • Individuel og direkte opfølgning på dit salg ud fra fremvisninger og mulige købere.
 • God, seriøs og energisk rådgivning – vi kommer i øjenhøjde med dig.
 • Vi giver en brugervenlig og opdateret hjemmeside.
 • Annoncering på boligsiden.dk og boliga.dk.
 • Annoncering på sociale medieplatforme.
 • Få adgang til at vælge en smartere online markedsføring.
 • Vi annoncerer til dit kundesegment.

Aarhus Mæglerne er det gode valg, der sikrer dig en oplevelse, der er tryg, troværdig og professionel. Du bliver holdt i hånden gennem dit boligsalg.
Vi er lokale i Aarhus og omegn. Det betyder, at vi har solgt boliger nær dig, hvis du bor i og omkring Aarhus – se hvad vi har solgt nær dig. Vi kender til området hos dig, og vi ved hvad en boligkøber har brug for at vide.

VORES SPONSORATER

Kontakt os

Ring: 70 70 79 61

Mød teamet
- Vi skaber tryghed og værdi for dig

Søren Sekretariatschef hos Aarhus Mæglerne
Mød Søren Buch
Søren Buch

Sekretariatschef
70 70 79 61
sb@aarhusmaeglerne.dk

jonas-aarhus-maeglerne
Mød Jonas Bojsen
Jonas Bojsen

Ejendomsmægler, MDE
50 95 98 14
jonas@aarhusmaeglerne.dk

Gå til LinkedIn
tine-aarhus-maeglerne
Mød Tine Langballe Nielsen
Tine Langballe Nielsen

Marketing og kommunikationsansvarlig

tine@aarhusmaeglerne.dk

Gå til LinkedIn
Simon praktikant Aarhus Mæglerne
Mød Simon Kristensen
Simon Kristensen

Online marketing- og kommunikationsmedarbejder

simon@aarhusmaeglerne.dk

Gå til LinkedIn
Aarhus Mæglerne markedsføringspraktikant
Mød Sophie Rasmussen
Sophie Rasmussen

Markedsføringspraktikant

sophie@aarhusmaeglerne.dk

indehaver Morten af Aarhus Mæglerne

Mød Morten Eriksen

Morten Eriksen er medindehaver af Aarhus Mæglerne

Han har over 12 års erfaring bag sig som ejendomsmægler i Aarhus. En stor del af hans fokus er på at få alle handler lukket, og at alle medarbejdere leverer sit ypperste. Morten er en af de tre ejendomsmæglere, du møder, når boligen skal vurderes, ved fremvisninger til potentielle købere og under åbent hus.

Igennem hele salgsprocessen er energi, proaktivitet og dynamik i højsæde for Morten. Samtidig går han meget op i, at alt skal være i orden, og at alle kunder får en ekstremt god behandling, så de har lyst til at anbefale det lille hjertebarn – Aarhus Mæglerne til alle i deres omgangskreds.

Morten er vokset op i Beder. I dag bor Morten i Højbjerg med sin kone Ann, deres søn Jens og de to hunde, Elvis og Vegas.

emil indehaver af Aarhus Mæglerne

Mød Emil Kessel

Emil Nordlund Kessel er medindehaver af Aarhus Mæglerne

Emil har flere års erfaring som ejendomsmægler i Aarhus. Han har sit fulde fokus på at levere en høj service til alle vores kunder. Samtidig er humøret i top, og tanken er fyldt af energi. Du vil møde Emil på salgsvurderinger, når der skal fremvises en bolig samt under åbent hus.

Emil har haft hele sin barndom og ungdomsår i Viby. Han har spillet fodbold i flere af de lokale klubber i Aarhus. Til daglig bor han i centrum af Aarhus og har altid fingeren på pulsen, elsker at være tæt på det hele og nyder livet med familien og venner.

søren kontor

Mød Søren Buch

Søren Buch er vores sagsbehandler

Søren har 20 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen, så vi kan betegne ham som en meget stabil og solid sagsbehandler. Han er en rigtig god holdspiller i vores team og har styr på kontoret som sekretariatschef, mens vi andre er i marken for at sælge boliger.

Du vil møde Søren, når vi alle kommer ud og ser boligen. For Søren er det vigtigt for ham at se, hvilke boliger vi sælger. Ved udarbejdelsen af en salgsopstilling vil Søren kontakte dig for diverse dokumenter, samt når købsaftalen er klar, står Søren på spring igen.

Han er opvokset i Mårslet og bor i dag i Beder med sin familie, som består af Trine og hans 2 sønner, Oliver og Magnus.

jonas-bojsen-aarhus-maeglerne

Mød Jonas Bojsen

Jonas Bojsen er ejendomsmægler

Som den nyeste kollega er Jonas hoppet ind i vores team af friske og energiske unge mennesker. Han har i flere år været mægler i Aarhus Nord og Aarhus Syd. Inden springet til Aarhus Mæglerne var han ved en kædemægler i Lystrup.

Jonas er opvokset på Skanderborg egnen og har et rigtig stort netværk i Hørning og Skanderborg. Med sin sociale personlighed er energiniveauet hos Jonas altid højt. Det betyder rigtig meget for Jonas, at kunderne skal føle sig trygge og godt serviceret efter et møde med ham. Med bl.a. disse egenskaber er han i gang med en spændende karriere hos os. Til daglig bor Jonas i Aarhus C med sin kæreste, Sara.

tine-profil1

Mød Tine Langballe Nielsen

Tine er vores kommunikations og marketingansvarlig

Hun sørger for at vores brand og alle vores boliger, som er til salg, kommer ud blandt potentielle boligkøbere og sælgere. Der arbejdes ihærdigt med sociale medier, markedsføring, presse og i det hele taget vores online tilstedeværelse.

Aarhus Mæglerne prioriterer kommunikation og den online tilstedeværelse, og Tine har en stor andel i alt det arbejde, der ligger i det. Tine er cand.ling.merc fra Aarhus Universitet inden for kommunikation og PR. Hun kommer fra Vestjylland og bor i dag i Aarhus N med sin kæreste Kristian.

Mød Simon Kristensen

Simon er online marketing- og kommunikationsmedarbejder

Simon er nyuddannet professionsbachelor i international handel og markedsføring. I forbindelse med sin uddannelse var han i praktik ved os, og er nu blevet ansat som online marketing- og kommunikationsmedarbejder. I jagten på en stærkere online tilstedeværelse spiller Simon en vigtig rolle omkring vores hjemmeside og de sociale medier, hvor han sammen med Tine udvikler idéer til relevante indhold for dig. Med sin kompetencer omkring produktion og redigering af video er han samtidig med til, at give vores online liv en ny dimension.

Når Simon ikke er på arbejde nyder han livet med venner og familie, ligesom han ikke går af vejen for en god fodbold- eller tenniskamp. Han er opvokset i Midtjylland, men er i dag bosiddende i Aarhus.

Mød Sophie Rasmussen

Sophie er vores markedsføringspraktikant

Sophie er i forbindelse med hendes uddannelse som markedsføringsøkonom ved Erhvervsakademi Aarhus i praktik ved os frem til slutningen af april måned. Her vil hun især komme til at bidrage omkring de sociale medier i form af Facebook og Instagram samt med relevante tekster til vores bolignyt side, hvor hun vil gøre dig klogere på de ting der rør sig her i butikken og på boligmarkedet generelt.

I sin fritid spiller Sophie håndbold. Hun er opvokset i Mårslet, men bor i dag i det centrale Aarhus med sin kæreste og deres søn.

Jobs

Vi søger løbende nye kolleger til vores team. Vi tager alle ansøgninger seriøst også de uopfordrede ansøgninger.

Idérig markedsføringspraktikant

VI SØGER EN SKARP OG KREATIV MARKEDSFØRINGSPRAKTIKANT
Vi er en ambitiøs ejendomsmæglervirksomhed, der konstant flytter grænser og tænker ud af boksen med afsæt i gode gamle dyder. Hos os får du rig mulighed for at arbejde med marketing og kommunikationsopgaver.

Du bliver en del af et ungt og stærkt team med base i Prismet nær Den Gamle By. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kommunikations- og marketingansvarlige.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

 • Forbrugerundersøgelser
 • Udvikling/brainstorming af online og online markedsføring
 • Udarbejdelse af leadgenerering
 • SoMe og Content Marketing
 • Event Marketing

VI TILBYDER:

 • Særdeles spændende og alsidig praktikplads
 • Uanede muligheder for at påvirke egne arbejdsopgaver
 • Flad organisationskultur
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med gode kollegaer
 • Indblik i ejendomsmæglerbranchen
 • Ulønnet 3-6 mdr. praktikophold som en del af dit uddannelsesforløb

DEN PERFEKTE KANDIDAT:

 • Kreativ, lærenem, selvstændig, initiativrig og kritisk tænkende
 • Besidder god forståelse for sociale medier især på Facebook, LinkedInz/li>
 • Holder dig konstant opdateret inden for nye markedsføringskanaler og medier
 • God til at udtrykke dig på skrift med en humoristisk pen
 • Kender til programmerne Indesign, Photoshop og Illustrator

ER DU KLAR?
Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Ansøgning og CV sendes til emil@aarhusmaeglerne.dk snarest muligt og skriv ”praktikant” i emnefeltet. Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Emil Kessel eller Morten Eriksen på: 70 70 79 61.

Download opslag som PDF

am

Værd at vide om os

Aarhus Mæglerne er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Aarhus Mæglernes cvr. nr. er 36056452
Aarhus Mæglerne har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20.

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa -> www.tryg.dk Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening -> www.de.dk Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen -> www.erhvervsstyrelsen.dk