Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Hvem er Aarhus Mæglerne?

Hos Aarhus Mæglerne kan vi det samme som de store. Vi kender også de samme købere. Vi har de samme redskaber og processer om et boligsalg eller køb. Den lille forskel er vores ansatte, og vores måde at arbejde med mennesker på. Det betyder alt, når vi skal finde en køber til din bolig.

Vi skabte Aarhus Mæglerne for at gøre op med kædemæglerne rundt i landet. De fleste mæglere tilbyder de samme ting, samme løfter, samme salær, samme køberkartoteker og samme lokale kendskab til Aarhus og omegn. Den eneste forskel der er, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Her er det, at du finder den lille forskel, som betyder så meget for dit boligsalg. Alle vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne.

Vi er fire stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og billigere uden store overraskelser for dig som boligsælger.

Vi kommer ned i øjenhøjde med dig og giver dig forståelse for dit forestående boligsalg. Vi har alle et stort kendskab til lokalområderne, når vi sælger en bolig. Vi har stærk og faglig indsigt i de processerne omkring køb og salg af bolig. Vi sørger for at guide dig sikkert gennem dit boligsalg.

10 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

  • Alle vores ansatte bor i eller omkring Aarhus
  • Vi har et stort køberkartotek
  • Du betaler ét fast salær inklusiv markedsføring
  • Du får solgt eller gratis
  • Individuel og direkte opfølgning efter alle fremvisninger
  • Vi er med dig hele vejen
  • Vi tilbyder effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
  • Vi går i øjenhøjde med dig
  • Annoncering på boligsiden.dk og boliga.dk
  • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt

Aarhus Mæglernes persondatapolitik

Som besøgende eller kunde hos Aarhus Mæglerne ønsker vi, at du skal være tryg ved at videregive dine personlige oplysninger. Aarhus Mæglerne indsamler personoplysninger som besøgende på aarhusmaeglerne.dk. Vi indsamler og behandler altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger. Vi anbefaler, at du læser vores persondatapolitik igennem.
Læs mere

Værd at vide om os

Aarhus Mæglerne er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Aarhus Mæglernes cvr. nr. er 36056452 Aarhus Mæglerne har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa. -> www.tryg.dk Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening. -> www.de.dk Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen. -> www.erhvervsstyrelsen.dk