Om os: 10 stærke grunde at vælge Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Om os

HVEM ER VI

Aarhus Mæglerne er klassens frække dreng. Vi er et team af unge, energiske og dynamiske ejendomsmæglere med et fokus på et simpelt koncept: Aarhus Mæglerne går i øjenhøjde med dig.

Hos Aarhus Mæglerne kan vi det samme som de store. Vi kender også de samme købere. Vi har de samme redskaber og processer om et boligsalg eller køb. Den lille forskel er vores ansatte, og vores måde at arbejde med mennesker på. Det betyder alt, når vi skal finde en køber til din bolig.

Vi skabte Aarhus Mæglerne for at gøre op med kædemæglerne rundt i landet. De fleste mæglere tilbyder de samme ting, samme løfter, samme salær, samme køberkartoteker og samme lokale kendskab til Aarhus og omegn. Den eneste forskel der er, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Her er det, at du finder den lille forskel, som betyder så meget for dit boligsalg. Alle vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne.

Vi er tre stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og billigere uden store overraskelser for dig som boligsælger.

Vi kommer ned i øjenhøjde med dig og giver dig forståelse for dit forestående boligsalg. Vi har alle et stort kendskab til lokalområderne, når vi sælger en bolig. Vi har stærk og faglig indsigt i de processerne omkring køb og salg af bolig. Vi sørger for at guide dig sikkert gennem dit boligsalg.

10 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

 • Alle vores ansatte bor i eller omkring Aarhus
 • Vi har et stort køberkartotek
 • Du betaler ét fast salær inklusiv markedsføring
 • Du får solgt eller gratis
 • Individuel og direkte opfølgning efter alle fremvisninger
 • Vi er med dig hele vejen
 • Vi tilbyder effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
 • Vi går i øjenhøjde med dig
 • Annoncering på boligsiden.dk og boliga.dk
 • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt

Aarhus Mæglerne er det gode valg, der sikrer dig en oplevelse, der er tryg, troværdig og professionel. Du bliver holdt i hånden gennem dit boligsalg.
Vi er lokale i Aarhus og omegn. Det betyder, at vi har solgt boliger nær dig, hvis du bor i og omkring Aarhus – se hvad vi har solgt nær dig. Vi kender til området hos dig, og vi ved hvad en boligkøber har brug for at vide.

Kontakt os

Ring: 70 70 79 61Mød teamet
- Vi skaber tryghed og værdi for dig

jonas-aarhus-maeglerne
Mød Jonas Bojsen
Jonas Bojsen

Ejendomsmægler, MDE
50 95 98 14
jonas@aarhusmaeglerne.dk

Gå til LinkedIn
Mød Henrik Nielsen
Henrik Nielsen

Salg og vurdering
51 70 12 65
henrik@aarhusmaeglerne.dk

Mød Tommy Ringgaard Pedersen
Tommy Ringgaard Pedersen

Salg og vurdering

tommy@aarhusmaeglerne.dk

Mød Søren Buch
Søren Buch

Sekretariatschef
70 70 79 61
sb@aarhusmaeglerne.dk

Mød Tine Langballe Ørts
Tine Langballe Ørts

Marketing og kommunikationsansvarlig

tine@aarhusmaeglerne.dk

Gå til LinkedIn
Mød Simon Kristensen
Simon Kristensen

Online marketing- og kommunikationsmedarbejder

simon@aarhusmaeglerne.dk

Gå til LinkedIn
indehaver Morten af Aarhus Mæglerne

Mød Morten Eriksen

Morten Eriksen er indehaver af Aarhus Mæglerne

Han har over 12 års erfaring bag sig som ejendomsmægler i Aarhus. En stor del af hans fokus er på at få alle handler lukket, og at alle medarbejdere leverer sit ypperste. Morten er en af de tre ejendomsmæglere, du møder, når boligen skal vurderes, ved fremvisninger til potentielle købere og under åbent hus.

Igennem hele salgsprocessen er energi, proaktivitet og dynamik i højsæde for Morten. Samtidig går han meget op i, at alt skal være i orden, og at alle kunder får en ekstremt god behandling, så de har lyst til at anbefale det lille hjertebarn – Aarhus Mæglerne til alle i deres omgangskreds.

Morten er vokset op i Beder. I dag bor Morten i Højbjerg med sin kone Ann, deres søn Jens og de to hunde, Elvis og Vegas.

jonas-bojsen-aarhus-maeglerne

Mød Jonas Bojsen

Jonas Bojsen er ejendomsmægler

Han har i flere år været mægler i Aarhus Nord og Aarhus Syd. Inden springet til Aarhus Mæglerne var han ved en kædemægler i Lystrup.

Jonas er opvokset på Skanderborg egnen og har et rigtig stort netværk i Hørning og Skanderborg. Med sin sociale personlighed er energiniveauet hos Jonas altid højt. Det betyder rigtig meget for Jonas, at kunderne skal føle sig trygge og godt serviceret efter et møde med ham. Med bl.a. disse egenskaber er han i gang med en spændende karriere hos os. Til daglig bor Jonas i Hørning med sin kæreste, Sara og deres to børn.

Henrik Aarhus Mæglerne

Mød Henrik Nielsen

Henrik Nielsen står for salg og vurdering

Henrik blev en del af vores team af engagerede og motiverede medarbejdere i 2018. Han er skarp indenfor salg og vurdering med over 10 års erfaring fra en kædemægler i Lystrup. Du vil møde Henrik ude i marken på vurderinger, fremvisninger og åbent hus arrangementer. Humøret er altid højt, og der er altid en vittighed eller to i ærmet.

Henrik har et stort kendskab til den nordlige del af Aarhus. Udover arbejdet har han været bosiddende i Lystrup i 20 år. Nu bor han i en nyere villa i Hjortshøj sammen med sin kæreste og har to udeboende børn, Jesper og Lise.

Fritiden bliver brugt på cykel- og løbeture i Hjortshøjs skønne omgivelser.

Mød Tommy Ringgaard Pedersen

Tommy står for salg og vurdering

Tommy er utrolig skarp hvad angår salg og vurdering, derfor er han nu blevet en fast del af vores team. Han er i forvejen et kendt ansigt ved Aarhus Mæglerne, da han tidligere har været finansbachelorpraktikant hos os. Du vil møde Tommy på vurderinger, fremvisninger samt åbent hus-arrangementer.
Han sætter faglighed i højsædet, og er altid klar til en god og dybdegående dialog med kunden

Tommy kommer oprindeligt fra Skive og flyttede til Aarhus i 2012. Når han har fri bruger han en del tid i træningscenteret eller på en af Aarhus’ mange skønne løberuter.

søren kontor

Mød Søren Buch

Søren Buch er vores sagsbehandler

Søren har 20 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen, så vi kan betegne ham som en meget stabil og solid sagsbehandler. Han er en rigtig god holdspiller i vores team og har styr på kontoret som sekretariatschef, mens vi andre er i marken for at sælge boliger.

Du vil møde Søren, når vi alle kommer ud og ser boligen. For Søren er det vigtigt for ham at se, hvilke boliger vi sælger. Ved udarbejdelsen af en salgsopstilling vil Søren kontakte dig for diverse dokumenter, samt når købsaftalen er klar, står Søren på spring igen.

Han er opvokset i Mårslet og bor i dag i Beder med sin familie, som består af Trine og hans 2 sønner, Oliver og Marcus.

tine-profil1

Mød Tine Langballe Ørts

Tine er vores kommunikations og marketingansvarlig

Hun sørger for at vores brand og alle vores boliger, som er til salg, kommer ud blandt potentielle boligkøbere og sælgere. Der arbejdes ihærdigt med sociale medier, markedsføring, presse og i det hele taget vores online tilstedeværelse.

Aarhus Mæglerne prioriterer kommunikation og den online tilstedeværelse, og Tine har en stor andel i alt det arbejde, der ligger i det. Tine er cand.ling.merc fra Aarhus Universitet inden for kommunikation og PR. Hun kommer fra Vestjylland og bor i dag i Aarhus N med sin kæreste Kristian.

Mød Simon Kristensen

Simon er online marketing- og kommunikationsmedarbejder

Simon er uddannet professionsbachelor i international handel og markedsføring. I forbindelse med sin uddannelse var han i praktik ved os, og er nu ansat som online marketing- og kommunikationsmedarbejder. I jagten på en stærkere online tilstedeværelse spiller Simon en vigtig rolle omkring vores hjemmeside og de sociale medier, hvor han sammen med Tine udvikler idéer til relevante indhold for dig. Med sin kompetencer omkring produktion og redigering af video er han samtidig med til, at give vores online liv en ny dimension.

Når Simon ikke er på arbejde nyder han livet med venner og familie, ligesom han ikke går af vejen for en god fodbold- eller tenniskamp. Han er opvokset i Midtjylland, men bor i dag i Aarhus C med sin kæreste Mette.

Jobs

Vi søger løbende nye kolleger til vores team. Vi tager alle ansøgninger seriøst også de uopfordrede ansøgninger.

Idérig markedsførings- og kommunikationspraktikant

VI SØGER EN SKARP OG KREATIV PRAKTIKANT
Vi er en ambitiøs ejendomsmæglervirksomhed, der konstant flytter grænser og tænker ud af boksen med afsæt i gode gamle dyder. Hos os får du rig mulighed for at arbejde med marketing- og kommunikationsopgaver.

Du bliver en del af et ungt og stærkt team med base i Prismet nær Den Gamle By. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing- og kommunikationsansvarlige.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

 • Udvikling/brainstorming af online og offline markedsføring
 • SoMe og Content Marketing
 • Forfatte tekster til hjemmeside mv.
 • Deltagelse omkring events og lignende
 • Grafisk design af diverse ting

VI TILBYDER:

 • Særdeles spændende og alsidig praktikplads
 • Uanede muligheder for at påvirke egne arbejdsopgaver
 • Flad organisationstruktur
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med gode kollegaer
 • Indblik i ejendomsmæglerbranchen
 • 4-6 mdr. ulønnet praktikophold med opstart januar 2019

DEN PERFEKTE KANDIDAT:

 • Kreativ, lærenem, selvstændig, initiativrig og kritisk tænkende
 • Besidder god forståelse for sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn
 • Holder dig konstant opdateret inden for nye markedsføringskanaler og medier
 • God til at udtrykke dig på skrift med en humoristisk pen
 • Kender til programmerne InDesign, Photoshop og Illustrator
 • BONUS: Kendskab til ejendomsmæglerbranchen

ER DU KLAR?
Ansøgning og CV sendes til simon@aarhusmaeglerne.dk snarest muligt. Skriv ”Praktikant” i emnefeltet. Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Simon Kristensen på: Tlf. 70 70 79 61.

Download opslag som PDF.

Finansbachelor praktikant

FINANSBACHELOR PRAKTIKANT
Vi søger løbende praktikanter fra finansbacheloruddannelsen. Du er altid velkommen til at sende en motiveret ansøgning samt CV til morten@aarhusmaeglerne.dk.

Aarhus Mæglernes Persondatapolitik

Som besøgende eller kunde hos Aarhus Mæglerne ønsker vi, at du skal være tryg ved at videregive dine personlige oplysninger. Aarhus Mæglerne indsamler personoplysninger som besøgende på aarhusmaeglerne.dk.

Vi indsamler og behandler altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger.

Vi anbefaler, at du læser vores persondatapolitik igennem.

Læs vores persondatapolitik

Værd at vide om os

Aarhus Mæglerne er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Aarhus Mæglernes cvr. nr. er 36056452
Aarhus Mæglerne har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20.

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa -> www.tryg.dk Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening -> www.de.dk Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen -> www.erhvervsstyrelsen.dk