NYE l Projektsalg til salg hos Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu
Skjul Vis

Der kommer nye boliger til salg i 2019

Skjul Vis

8 km. fra Aarhus og udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø.

Skjul Vis

Byen summer af bæredygtighed og variation, balance og liv.

Skjul Vis

Letbanen får et stop midt i byen - nemt via cykel- og gangstier.

Skjul Vis

Masser af lys og luft og tæt kontakt til de grønne omgivelser.

Skjul Vis

Indvendigt holdes boligerne i lyse farver og lyse rum.

Skjul Vis

Mangfoldighed og naboskab er i højsæde.

Tilmeld NYE nyhedsbrevet

Vil du være en af de absolut første til at få besked? Tilmeld dig vores NYE nyhedsbrev, så får du besked, når boligsalget starter igen.

Tilmeld nyhedsbrev

Plads til hele familien

Vi udbyder både 1 plans og 2 plans rækkehuse i Nye.
Der er 2 badeværelser i alle huse samt et åbent samtalekøkken, der samler hele familien. Der vil samtidig være en terrasse til boligerne, hvor du kan sidde og nyde din morgen, middag eller aftenkaffe i solen.

NYE kombinerer det bedste fra parcelhuskvarteret og det bedste fra den tætte by

I NYE bliver der gjort op med de lukkede parcelhuskvarterer. Haven og rummet mellem husene bliver fællesarealer. Der kommer stisystemer, så man kan bevæge sig frit rundt. Der vil være fælles parkeringsplads, privat vuggestue, bytorv til indkøb, børnehave og skole. Der vil være delebilsordning, fælles værksted, byttebørs, forsamlingslokale og legeplads.

Boliger i projekter

Kontantpris
Boligareal

Nye

solsikken nord for Aarhus solsikken i byen Nye solsikken nord for Aarhus i Nye

Flyt til et idyllisk område med en unik beliggenhed. Nye er en grøn by beliggende ca. 12-13 km nord for Aarhus. Nye vil rumme alt hvad en almindelig forstad tilbyder og meget mere. Byen får et væld af muligheder og faciliteter såsom foreningsliv, sportsklubber etc. Du får et bytorv med dagligvarehandel, delebilsordning, fælles værksted, byttebørs, forsamlingslokale og legeplads.

I Nye vil der være kommunale skoler, daginstitutioner samt privat vuggestue, børnehave og skole.  Du vil finde beboer fra ung til gammel, fra rig til fattig og et miks af lejere og ejere. Nye handler om fællesskab og om at give lidt mere end man får.

Letbanen stopper i Nye, så du kan nemt komme til og fra Aarhus. Transporttiden ind til Aarhus vil være ca. 25 min. Derudover er der også en fantastisk cykelrute fra Nye til Aarhus på ca. 10,5 km.

Lisbjerg

Lisbjergskolen Stier Lisbjerg Lisbjerg stier Legeplads Lisbjerg Lisbjerg Skilt Lisbjerg

Lisbjerg er den lille hyggelig by nord for Aarhus. Den ligger lige uden for Aarhus og i rivende udvikling. Byen kan derfor betegnes som ideel for par og børnefamilier.

Letbanen har et stop i Lisbjerg, og der er gode cykelruter, busruter og nemt adgang til motorvej enten ind til byen eller uden om Aarhus.

Byen er ideel til par, familier eller ældre, der vil finde ny, større eller mindre bolig. Du får skole, indkøb, daginstitutioner, naturområder, aktivt lokalmiljø.

Aarhus N

Aarhus Statsbibliotek Trøjborg strand Storcenter Nord Tordenskoldsgade på Trøjborg Aarhus Universitet

Aarhus N er et eftertragtet sted både til studerende og familier. Du finder lejlighedsblokke og boligkvarterer med rækkehuse og villaer. Den nordlige del af Aarhus er især eftertragtet for sin beliggenhed ind til Aarhus og sin mere stille områder.

I Aarhus N er der en masse busforbindelser til centrum eller andre steder i og omkring Aarhus, og letbanen har endda stop op ad Randersvej og ud til Lystrup.

Der er skoler, universiteter, børnehaver, indkøb, cafeliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand til Risskov. Den nordlige del af Aarhus har Christiansbjerg, Trøjborg, Skejby, Lisbjerg og den nye bydel NYE.

Vælg en mægler der forstår dig, og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne.

Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.
Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor.

Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.