Sælge udlejet bolig? Få gratis vurdering af Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Sælge udlejet bolig

Lad os komme
og vurdere din bolig,
før du tager beslutningen

Som mægler er vi vant til at håndtere salg af udlejet bolig. Vi vil imødekomme dine behov og ønsker. Når du skal sælge din udlejet bolig, har du sikkert mange spørgsmål. Det er ikke besværligt at sælge en udlejet bolig. Der skal koordineres med dig og med din lejer. Du vil møde spørgsmål fra os for, at vi bedre kan håndtere en vurdering og et eventuelt salg. Det kan f.eks. være nedenstående spørgsmål:

  • Har lejeren opsagt lejemålet endnu?
  • Er lejeren informeret, om at du vil sælge?
  • Hvornår flytter lejeren?
  • Er lejeren indstillet på, at vi må fremvise boligen?

Overvejer du at sælge?  Bestil en gratis salgsvurdering længere nede her på siden, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Din lejer har ofte ikke selvsamme glæde ved, at boligen skal sælges, som du har. Vi koordinerer gerne tid med din lejer til vurdering af boligen. Vi er fleksible og kan tilpasse os den situation, du står i. Vi guider dig trygt igennem processen.

Sådan foregår et salg af en udlejet bolig

Det er altid en stor beslutning, når en bolig skal sælges, også når boligen er udlejet. Vores mangeårig erfaring med at sælge boliger, udlejet eller ej, vil komme dig til gavn, hvis du vælger at sælge din bolig gennem Aarhus Mæglerne. Vi ved at der skal koordineres med din lejer, og vi sørger for at tilpasse os efter lejers skema. Vi har en fast proces, når du sætter til salg gennem os – se den nedenfor.

Vi aftaler en vurdering med din lejer
Når du bestiller en vurdering hos os, tager vi kontakt til din lejer. En af vores kyndige mæglere tager ud og ser din bolig sammen med din lejer. Derefter har vi et møde med dig omkring din salgsønsker og behov. Det kan være, du vil sælge boligen hurtigt. Vi videndeler med dig, så vi får en forståelse til vores vurdering. Til vores møde er der nogle dokumenter og oplysninger, som du skal have klar – se hvilke dokumenter og oplysninger her.

Vi hjælper med at sætte din bolig til salg
Når du sætter til salg hos os, hjælper vi dig med bestilling af materialer, dokumenter og fotograf. Vores kyndige boligfotograf, Decento, vil komme og tage billeder af boligen sammen med din lejer. Når vi har billeder og de nødvendige dokumenter er vi klar til at lave en slagsopstilling. Du modtager en salgsopstilling, når vi er klar til at sætte til salg online. Vores salgsteam kommer efterfølgende ud for at se boligen, så de kan sætte gang i deres salgsarbejde.

Synlighed på flere kanaler og klar til forhandling
Vi sætter din bolig til salg online på aarhusmaeglerne.dk, boligsiden, boliga, sociale medier og gennem vores køberkartotek.
Ram en mere præcis målgruppe ved at tilkøbe Leadhub Estate smart online markedsføring via Facebook og Instagram.
Gennem hele salget vil du opleve løbende tilbagemelding og opfølgning på fremvisninger, åbent hus og al aktivitet på din bolig. Når der er et reelt bud står vi for at forhandle om pris, overtagelsesdato og diverse vilkår.

Vi har meget erfaring med at sælge boliger i og omkring Aarhus – læs hvad vores kunder siger her.

Udfyld vores formular herunder med adresse for din bolig. Du vil høre fra os hurtigst muligt.

Vi er lokale

Vi har flere års erfaring med at sælge boliger, også der hvor du bor. Find din by, og se hvilke boliger vi har solgt tæt ved dig.

Vi ved hvad der rører sig i lokalområdet og sætter fuldt fokus på benhårdt salgsarbejde, når vi skal sælge din bolig. For dig som boligsælger giver det dig en masse fordele, specielt hvis du ønsker at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed eller din andelsbolig.

Læs mere

Bestil salgsvurdering

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk