Peders Toft 1, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 129 m²

Grundareal 736 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1979

Adresse

Peders Toft 1, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.695.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.669 kr.
  • Sagsnummer 00000086
  • Boligareal 129 m²
  • Grundareal 736 m²
  • Etager 1

Velkommen til denne skønne etplans villa i dejlige Hørning

Hørning er en attraktiv by, da du nemt og hurtigt kan komme på motorvejen til Aarhus C. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min. Attraktivt foreningsliv, flere børnehaver og daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder.


Huset er et moderniseret fund, som blandt andet byder på Vordingborg køkken fra 2018. Køkkenet står med et tidløst materialevalg og flotte mørke gulve. Franske døre og lyse vægge sikrer en moderne og naturlig stemning i køkkenet.


Husets badeværelse er ligeledes fra 2018. Her er der virkeligt gjort noget ud af renoveringen. Gulvvarme, mørke fliser og materialer fra Vordingborg pryder rummet, og der er virkeligt taget hånd om alle detaljer. Den rummelige stue har større vinduespartier, der sikrer et behageligt og naturligt lysindfald. Der er herfra adgang til husets nyetableret sydvestvendte terrasse, hvorpå man kan nyde eftermiddags- og aftensol.


Boligen byder foruden stuen på 3 dejlige lyse værelser og dermed plads til hele familien. Alle værelser er med gennemgående trægulv og indbyggede skabe.


Der er i hele huset træ alu vinduer fra 2006, samt renoveret bryggers fra 2018. Husets store entré byder et rummeligt ”velkommen”, og der er mulighed for at nedlægge entréen og danne et værelse nummer 4.


Husets have er primært belagt med græs og enkelte beplantninger, så denne er pt. nem at holde. Dertil er der en carport med integreret skur.


Er huset her oplagt for jer, så kontakt da os – Aarhus Mæglerne, på 70707961 for fremvisning, eller for at få svar på spørgsmål omkring villaen.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere