Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Boligtype

Villa

Boligareal

126 ㎡

Grundareal

783 ㎡

Rum/Værelser

4

Energimærke

C

Opført/Ombygget

1967

Kom og oplev en af Beders dejlige ejendomme på en helt unik placering

Måske den bedste beliggenhed i Beder – lige ved skovbrynet og for enden af en rolig vej.
 
Denne ejendom er placeret lige ved et helt fantastisk grønt område, med legeplads og lige ved skovbrynet. Stisystemer og rolige veje kan føre alle aldre nemt rundt i Beder, både til skolen, indkøbsmuligheder og transport.
Huset fremstår i en rigtig god stand, og er fra år 2004 blevet renoveret nærmest fra ende til anden. Her er lyst og åbent, og der er en særlig ro, og god stemning i huset.
 
Det indeholder 3 gode værelser hvoraf det ene før har været opdelt og kan opdeles på denne måde igen. Dertil er der et stort badeværelse, hvor der er gulvvarme og flotte materialevalg.
Køkkenet er placeret, så der er et dejligt kig til de grønne områder, og lige ved siden af, er spise afdelingen. Der er en rigtig god og åben forbindelse fra spiseafdelingen til køkkenet.
Stuen er rummelig, og med store vinduespartier til flere sider, så er dette et meget lyst og lækkert rum. I stuen er der en brændeovn af mærket Morsø, samt udgang til haven.
Der er ligeledes et stort todelt bryggers/baggang. Her er rigtig gode opbevaringsmuligheder, samt god plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er mulighed for etablering af et ekstra toilet/bad hvis det ønskes.
Der er flotte trægulve i huset, og vægge og lofter er hvide.
 
Ejendommen ligger på en stor grund med rig mulighed for at bygge til. Meget af arealet er i dag anvendt til have, hvilken ligger mere privat og væk fra det grønne område, bag husets garage/redskabsskur. Med tilgang fra stuen og haven er en terrasse.
Ejendommen og området er i den grad et kig værd og hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at kontakte os - Aarhus Mæglerne til en uforpligtende samtale, fremvisning eller lignende. Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe,
og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor.

Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsopstilling

Lignende boliger

Vælg en mægler der forstår dig og giver dig overblik

Læs mere om dit boligsalg

Få et Bedre Boligkøb med Aarhus Mæglerne

Læs mere

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail