Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Boligtype

Villa

Boligareal

173 ㎡

Grundareal

915 ㎡

Rum/Værelser

5

Energimærke

C

Opført/Ombygget

1980

Attraktiv villa i rolige omgivelser

I det eftertragtede Beder ikke langt fra skov, strand og indkøbstorv finder du denne flotte og indbydende villa. Beder byder på daginstitutioner, skole, idrætscenter samt gode indkøbsmuligheder.
Fra byen er der gode transportmuligheder med flere buslinjer og Letbanen, som gør det nemt og hurtigt både at komme til Aarhus og Odder.
 
Den funktionelle planløsning er perfekt til familien, som ønsker en børne-/ungdomsafdeling og en voksenafdeling eller at drive liberalt erhverv fra hjemmet.
I boligen bliver I budt velkommen i et stort, rummeligt bryggers med håndvask og vaskefaciliteter. Det er den daglige, foretrukne indgang, hvorfra der er adgang til et flot, stilrent køkken. Her kan der bruges mange timer med familien ved den hyggelige spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til husets spisestue samt opholdsstue, hvor der er plads til mange hyggelige stunder. Herfra er der udgang til den store vestvendte terrasse.
 
Fra køkkenet er der desuden adgang til 2 gode værelser med tilhørende badeværelse med badekar og separat bruseniche. Denne afdeling vil være oplagt at bruge som voksenafdeling.
Ved siden af det oprindelige badeværelse ligger husets andet store badeværelse med bruseniche. I den fuldmurede tilbygning findes 2 store værelser samt egen indgang via entréen. Her er der mange muligheder for enten en børne-/teenageafdeling eller liberalt erhverv. Der kan også laves et stort aktivitetsrum med masser af plads til f.eks. bordtennis, spil og leg. Det største værelse har direkte adgang til terrassen.
Den nemme have er fantastisk til leg og hygge i de kommende sommeraftener, hvor der også er god plads til grillen og gæster under den store markise.
Til ejendommen hører også garage med værksted, et stort skur samt drivhus.
 
Aarhus Mæglerne byder velkommen og er klar til at fremvise boligen til dig. Book en fremvisning på tlf. 70 70 79 61.
 
 
 

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe,
og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor.

Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsopstilling

Lignende boliger

Vælg en mægler der forstår dig og giver dig overblik

Læs mere om dit boligsalg

Få et Bedre Boligkøb med Aarhus Mæglerne

Læs mere

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail