Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Boligtype

Villa

Boligareal

155 m2

Grundareal

564 m2

Rum/Værelser

4

Energimærke

B

Opført/Ombygget

2006

Skøn familievilla i Hørning

I naturskønne Hørning udbydes nu et nyere hus med optimal planløsning. Hørning er en by ca. 14 km fra Aarhus, som har mange gode forbindelser ind til centrum, samt til smukke Skanderborg som ligger blot 13 km herfra. Med under 1 km til toget kan disse byer let tilgås.

I byen finder du flere attraktive daginstitutioner og børnehaver samt indkøbsmuligheder. Huset er placeret i et parcelhuskvarter, meget tæt på den nye skole, der bygges i Hørning og under 1 km til Bakkeskolen. Denne attraktive familievilla er omgivet af stisystemer, der bl.a. fører til en hyggelig legeplads, og hvis en rislende bæk lyder tillokkende, så er denne bolig lige noget for dig, med en sådan på den bagvedliggende sti.

Uforstyrret for enden af en lukket vej ligger Skovsgårdsvej 38. Her kan du glæde dig til et dejligt lysindfald og en planløsning med fokus på at samle familien. Huset har Genvex anlæg, som sikrer et dejligt indeklima.

Du vil opleve et stort køkken alrum med masser af lys og plads – et samtalekøkken oplagt til at invitere gæster til hyggelige middagsselskaber. Den dejlige lyse stil fortsætter ind i stuen, hvor et hjørnevindue inviterer lys og de forskellige årstiders fantastiske farver indenfor. Stuen har samtidig mange indretningsmuligheder og indbyder til hyggeaftener med familie og venner.

Du får et kontor og 3 gode værelser, hvoraf det ene er et soveværelse med tilhørende badeværelse. Her giver et badekar potentiale til selvforkælelse og er perfekt til børnefamilien. Imellem de 2 resterende værelser er der yderligere et badeværelse med god skabsplads. Entreen er rummelig og har plads til dagligdagens brug af overtøj og sko. Skal den store vinterjakke pakkes væk, kan dette gøres i husets bryggers. Her er både vaskefaciliteter og store skabe.

Udenfor har du hyggekroge til både morgen- og aftensolen samt flere legeområder hele vejen rundt om huset. Har du grønne fingre, bliver du glad for at se de 3 plantebede.

Til huset hører også et vognly og 2 isolerede redskabsskure.

Alt i alt en dejlig villa, der skaber de perfekte rammer for familielivet. Skal du og din familie have nye rammer? Ring og book en fremvisning i dag.

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe,
og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor.

Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsopstilling

Lignende boliger

Vælg en mægler der forstår dig og giver dig overblik

Læs mere om dit boligsalg

Få et Bedre Boligkøb med Aarhus Mæglerne

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail