Løgten Østervej 155, 8541 Skødstrup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 181 m²

Grundareal 828 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2015

Adresse

Løgten Østervej 155, 8541 Skødstrup

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.595.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.937 kr.
  • Sagsnummer 2530
  • Boligareal 181 m²
  • Grundareal 828 m²
  • Garageareal 50 m²
  • Etager 1

Drømmer du om at flytte med det samme? Så se med her, hvor du får en skøn og moderne kvalitetsvilla til den store familie. Huset er placeret i et grønt og roligt område. Her er flere børnefamilier, og du er i gåafstand til skole, legeplads og natur. Endvidere er der i Skødstrup flere indkøbsmuligheder, fitness, daginstitutioner og altså alt, hvad en moderne børnefamilie har brug for i dagligdagen. Der er stisystemer rundt i nærområdet, så familiens mindste kan færdes trygt omkring. Du er tæt på motorvejsnettet, vandet og Letbanen, så du nemt kan komme til og fra Aarhus.

Når du ankommer til denne store og flotte villa, får du straks øje på, at der er kræset for designet. Boligen er omkranset af flisebelagt terrasse, så du kan følge solen rundt hele dagen. Der er plads til to biler i carporten, og i haven kan du nyde godt af flere bærbuske og et blommetræ. I forlængelse af carporten er der et rummeligt skur, hvor cykler, barnevogn eller redskaber kan stå.

Du træder ind i en dejlig lys entré, hvor du har et stort og funktionelt bryggers med indbygget opbevaringsplads og spots. Fra entreen har du en fordelingsgang, der fordeler tre store og lyse værelser samt et badeværelse med bruseniche. Det er oplagt at anvende denne afdeling til børneafdeling. Tager du tre små trin, kommer du ned til boligens hjerterum. Her er kombineret køkken, spisestue og stue ud i et. Hele vejen igennem har du en skøn rummelighed og højt til akustikloftet, der trods barneleg giver en ro til rummene.

Køkkenet er moderne med masser af god opbevaringsplads og de perfekte rammer for at udfordre dine gastronomiske kunnen. De to ovne sikrer, at du kan have gang i flere retter på én gang til gæster og familie. I stuen drages du af den flotte gaspejs. Udover at være nem at tænde og afgiver varme i vintermånderne spreder den hygge og stemning til rummet. Et rigtigt leverum. Endvidere har du gulvvarme i hele huset, der kan reguleres rum for rum. Fra alrummet ledes du ind i en mindre fordelingsgang med de sidste to værelser eller kontor samt badeværelse med dobbelt bruseniche. I soveværelset har du et walk-in, der er udstyret med integreret garderobeløsning og kan rumme den helt store garderobe.

Alt i alt oser denne store villa af kvalitet og rummelighed. En villa for dig og din familie, der ønsker et hjem i mange år, hvor der er plads til børnene, hobbyer og hvor der er nem mulighed for at komme til og fra Aarhus, men ikke vil gå på kompromis af et trygt og stabilt nærmiljø. Har villaen vakt din interesse, så book en fremvisning hos Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder til at høre fra dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Skødstrup

skoedstrup-skiltSkødstrup stationStrand ved SkødstrupSkødstrup skoleSkødstrup LægepraksisSkødstrup

Skødstrup er med al sin skønne natur en charmerende by ca. 18-20 km nordøst for Aarhus. Der er gode muligheder for at komme til Aarhus eller på motorvejen.

Skødstrup er i rivende udvikling med nye boligområder. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder såsom bus og tog.

I Skødstrup kan du finde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder, restauranter og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere