Rømøvænget 4, 8381 Tilst – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 104 m²

Grundareal 800 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1980/1988

Adresse

Rømøvænget 4, 8381 Tilst

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.795.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.812 kr.
  • Sagsnummer 2631
  • Boligareal 104 m²
  • Grundareal 800 m²
  • Garageareal 46 m²
  • Etager 1

Rømøvænget 4 i Tilst har gennemgået en flot modernisering og fremstår nu helt up to date ift., hvad en moderne børnefamilie kunne drømme om.

Boligen er beliggende på en lukket vænge i et roligt boligkvarter, hvor der er et godt sammenhold og plads til alle. Der afholdes årlige arrangementer som fastelavn, Skjoldhøjdag og Skt. Hans mfl. I finder skoler, et utal af daginstitutioner, mange indkøbsmuligheder og fitness i nærområdet. Endvidere bærer nærområdet præg af stisystemer, der gør det trygt og sikkert for familien at komme rundt. Det er samtidig også nemt at komme til og fra Aarhus Centrum via bil, bus eller cykelsti og motorvejsnettet er blot en kort køretur væk.

Når I træder ind i boligens flotte entré bliver I hurtigt imponeret over, hvor lyst og lækkert der er. Sælger har kræset om flotte stilrene HTH-inventarer, som går igen i boligens køkken og badeværelse og på bedste vis rummer en masse god opbevaringsplads. Fra entreen kommer I ud i boligens store og åbne køkken, der gør det til en leg at kokkerer for familien i hverdagen. Rummeligheden er god og man vil nemt kunne have spise- eller legeområde i den ene del af køkkenet. Fra køkkenet er der indgang til to af boligens tre flotte og regulære værelser. Det vil være oplagt at benytte sig af en separat børne- og forældreafdeling.

Fra køkkenet ledes du ind i boligens hjerte- og leverum. Stuen, hvor sælger igen har kræset for detaljerne med den dekorative fuldmurede endevæg. Naturen inviteres indenfor via det store vinduesparti og I har direkte udgang til boligens fuldmurede terrasse. Fra terrasse har I en nem og privat have, der omkranser boligen.

Endvidere finder I boligens store og lækre badeværelse med bruseniche og masser af god opbevaringsplads.

Til boligen hører der en stor garage og et værksted med. Der er gjort klar til installationer for en evt. tilbygning i forlængelse af eksisterende fundament. Endvidere er det muligt at konvertere terrassen til overdækket terrasse eller udestue.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Tilst

Indkørsel til BauhausBilka i TilstCykelsti i TilstTilst skiltBauhaus TilstDBU Jylland

Tilst er byen, du vil bo i, hvis du vil bo tæt ved Aarhus, men stadig ønsker mindre byliv i privaten. Tilst er en forstad til Aarhus og har mange indkøbsmuligheder såsom Bilka, Bauhaus, Elgiganten etc. Byen ligger ca. 7-8 km fra Aarhus, og der er en god cykelsti hele vejen ind til Aarhus.

Byen har noget nær de bedste indkøbsmuligheder, men derudover finder du også Fitness World, så du nemt kan træne i centeret eller naturen, som er tæt ved.

De naturskønne områder tæt ved Tilst er bl.a. True skov, hvor du/I kan få mange gode ture på gåben eller løb. Ved Tilst er der god infrastruktur ind til Aarhus. Derudover finder du skole, dagsinstitution, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturskønne områder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere