Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

SALG AF ANDELSBOLIG GÅR FORRYGENDE

En andelsbolig er populære blandt vores kunder og på boligmarkedet, og når den så ligger i Aarhus C bliver der straks mere aktivitet.

I starten af december satte vi en ny andelsbolig til salg i Aarhus C. Der var straks en del fremvisninger, og allerede efter de første fremvisninger var boligen solgt. Man kan sige, at denne bolig blev et rekordsalg, siden vi har taget denne type boliger til salg hos Aarhus Mæglerne.

Mange boligkøbere gransker markedet for andelsboliger – det kan være som forældrekøb, førstegangskøber eller familien, som ønsker mere plads. Der er mange grunde til at folk vil købe, men interessen for andelsboliger er den samme. Ved du ikke helt om den skal sættes til salg endnu, så er der i hvert fald ting, som du kan gøre for at forberede din bolig til salg.

Sælgere efterspørger os til salg af deres andelsbolig

Vi har i noget tid oplevet en større efterspørgsel fra kunder med et ønske om at bruge os til salg af deres andelsbolig. Vi har været på et udvidet kursus om salg af andelsbolig, så vi er helt skarpe omkring processen. Vi ved nemlig godt, at et salg af sådan en type bolig er anderledes, end når vi sælger villa, rækkehus, lejlighed eller fritidshus.

Allerede i september satte vi vores første andelsbolig til salg ude i Beder. Vi har siden haft fire andelsboliger til salg, hvoraf to af dem er solgt. Med den seneste, som blev solgt på rekordtid, holder det os bestemt ikke tilbage med salg af andelsboliger.

VI DÆKKER AARHUS OG OMEGN

Vi skabte Aarhus Mæglerne for at ruske op i mæglerbranchen og hjælpe vores kunder. Vi vil yde den bedste service til vores kunder – nemlig at kunne fremvise matchende huse eller lejligheder, selvom de ligger i nord og syd, f.eks. Mårslet og Hinnerup. Vi oplever, at flere boligkøbere ikke kender alle områder i og omkring Aarhus.. Vores lokalkendskab i Aarhus og omegn er derfor til gavn for flere boligkøbere.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail