Hvad er din bolig værd? Aarhus Mæglernes Værditjek
70 70 79 61Menu

Værditjek

Få en gratis salgsvurdering

Få et værditjek af din bolig

Værdien af din bolig er meget relevant for hele din samlet økonomiske situation. Du overvejer måske at sælge din bolig, men fra at overveje at flytte fra din nuværende bolig og til at sætte til salg kan være lang og svær. Måske du har nogle småforbedringer – vi har seks tips, som bevarer værdien i din bolig. Vi vil hjælpe dig tidligt i processen og give dig et overblik over dit boligsalg. Lad Aarhus Mæglerne lave et værditjek af din bolig, inden du sætter til salg.

Udfyld formularen nedenfor med adresse for din bolig, og du vil høre fra os hurtigst muligt.

Hvad siger boligmarkedet?
Der er gang i salget i Aarhus og omegn. Der er rigtig mange købere, som søger boliger i populære områder som i Aarhus C, Beder, Hørning eller Lystrup. Vi får flere henvendelser fra købere, som søger en specifik bolig enten lejlighed eller hus. De sidder ofte med ret specifikke krav til boligen, hvoraf boligens beliggenhed er væsentlig.

Sådan foregår et boligsalg hos os

Vi arbejder ud fra en fast strategi – den gode vurdering, klar til salg, synlighed på flere kanaler, det benhårde salgsarbejde og klar til forhandling.

Værdien af din bolig
Når du booker dit værditjek vil vi videndele med dig for at forstå dine behov og ønsker. Vi får en forståelse af din bolig, område og overvejelser om salg. Alt dette er med til, at vi kan give dig et overblik over dit boligsalg hos os. Inden dit værditjek er det en god ide at finde dokumenter om din ejendom frem såsom dit varme- og vandforbrug, lån mm. Efter mødet vil vores mægler analysere markedet og give dig et overblik over boligens værdi og dit boligsalg hos os ud fra al viden fra første møde.

Din bolig er klar til salg
Hvis du indgår aftale med os begynder vores salgsarbejde. Bestilling af materialer, dokumenter og fotograf bliver du hjulpet igennem af os. Vi opsætter en salgsopstilling, og gør boligen klar til salg. Mægleren som du har haft kontakt med i hele forløbet vil sørge for, at hele salgsteamet kommer ud og ser din bolig, så de alle kan udnytte deres netværk til et hurtigere salg.

Din bolig på flere kanaler
Din bolig bliver vist frem på alle vores synlige kanaler – vores hjemmeside, boligsiden, boliga, Facebook og Instagram profil ’Aarhus Mæglerne’. Derudover kan du tilkøbe en af vores tre pakker ved Leadhub Estate. Få online annoncering på sociale medier, Google Banner og Adform. Disse tre pakker fokuserer på at ramme mere præcist målgruppen til din bolig.

Vores salgsarbejde påbegyndes
Når din bolig kommer på alle vores synlige kanaler vil der komme interessante købere. Du får løbende opfølgning og tilbagemelding på fremvisninger, åbent hus og aktivitet på dit boligsalg.

Forhandling
Vi forhandler om pris, overtagelsesdato og diverse andre vilkår. Vi hjælper dig igennem dit boligsalg og gennemgår alle papirer med dig, så du hele tiden er opdateret. Vi er med dig på selve overtagelsesdagen. Bestil et værditjek, hvis du overvejer at sælge – det er helt gratis.

Udfyld formularen nedenfor med adressen for din bolig, og du vil høre fra os hurtigst muligt.

Vi er lokale

Vi har flere års erfaring med at sælge boliger, også der hvor du bor. Find din by, og se hvilke boliger vi har solgt tæt ved dig.

Vi ved hvad der rører sig i lokalområdet og sætter fuldt fokus på benhårdt salgsarbejde, når vi skal sælge din bolig. For dig som boligsælger giver det dig en masse fordele, specielt hvis du ønsker at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed eller din andelsbolig.

Læs mere

Bestil salgsvurdering

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk