Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

VIL DU HAVE FOTOS AF DIN BOLIG, SOM SKILLER SIG UD? FOTOGRAFEN GIVER 8 SIMPLE TIPS

De rigtige fotos i din boligannonce er altafgørende for dit boligsalg. Faktisk er det de rigtige forberedelser, som giver det bedste resultat, når din bolig skal sælges. Vi samarbejder med Decento, som er specialister i boligfotos. Inden du får listen, så er der lige nogle ting du skal huske inden salget – se tjeklisten her. Nedenfor giver Decento sine gode råd til at gøre boligen foto perfekt.

Ryd op
Det allervigtigste råd. Få ryddet op på samtlige værelser. Dvs. fjern opvasken, mikrobølgeovne, magneter på køleskabet m.m. Har du et rum med for mange pyntegenstande og personlige billeder f.eks. i stuen, så kan det virke forstyrrende på billedet.

Flyt bilen, cyklerne og trailere
For at få et flot facadebillede skal du sørge for at alle biler, cykler og trailere ikke er i indkørslen og foran huset. Derudover skal du flytte haveredskaber og legetøj væk fra billedet. Kan du lukke garagen, så er det en god ide.

Ordn haven
Slå græsset, fej terrassen, og ryd dine bede for ukrudt. Fjern legetøj, haveslanger, vasketøj og haveredskaber. Interesserede købere får et indtryk af, at der bliver vedligeholdt, og at det hele ser ordentligt ud. Behold endelig havemøbler ude, og hvis du har en parasol, så slå den op i sommerhalvåret – det skaber en hyggelig stemning.

Tænd lys og tænd op i pejsen
Har du brændeovn, pejs eller pilleovn, er det vigtigt, at du tænder op, inden der skal tages billeder. Stemningen bliver automatisk mere hyggelig, autentisk og sætter en intim atmosfære. Tænd gerne stearinlys, og sæt friske blomster frem.

Træk gardiner og persienner fra
Det er lidt en selvfølge, men gå alle dine rum igennem. Det er bedst, hvis du får så meget lys som muligt ind i alle rum. Træk dermed alle gardiner og persienner fra, og tænd lys i alle rum.

Stil frisk frugt og blomster frem
Frisk frugt, urter, stearinlys og blomster giver en bedre atmosfære på billeder, så tag det endelig med på billederne.

Fjern personlige genstande
Personlige genstande som shampooflasker, cremer, vasketøj, tandbørster, hårtørrer, børneskamler mm. skaber et rodet indtryk. Sørg til gengæld for, at der også hænger et eller to rene håndklæder på badeværelset, som matcher rummets farve.

Red alle senge
Det giver sig selv, men red senge i alle rum. Fjern tøj, morgenkåber, sko og personlige genstande – de kan virke forstyrrende. Hvis muligt, så anbefaler Decento et sengetæppe eller nystrøget sengetøj, og husk at få ryddet sengebordet. Pynt gerne rummene med blomster.

 

Helt generelt skal du tænke færre ting fremfor flere. Jo flere ting i et rum, jo mindre virker rummet. Derudover fremstår et billede også mere enkelt og behageligt at se på, hvis der ikke er flere ting, som kæmper om opmærksomheden, fortæller Decento.

Inden Decento skal tage billeder hos dig, får du en klargøringsguide til hele huset eller lejligheden – se den her

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

8 TIPS TIL AT UNDGÅ INDBRUD I JULEFERIEN

Mange familier forlader deres hjem i juledagene for at være sammen med deres kære. De forladte hjem tiltrækker desværre indbrudstyvene, da de er tomme og mørke. For at undgå indbrud i julen er her 8 gode råd til, hvordan du sikrer dit hjem imod indbrudstyven. Lys både ude og inde For at skræmme indbrudstyven er det en god idé at have udendørs belysning med bevægelsessensorer, således lyset tændes hvis nogen nærmer sig din bolig. På denne...

KOM UKRUDTET TIL LIVS

Er du også træt af, at ukrudtet hele tiden dukker op mellem dine fliser, på din græsplæne, i din køkkenhave eller i dit fine blomsterbed? Så læs med her og få 5 gode tips til, hvordan du kommer ukrudtet til livs. 1. START TIDLIGT Det handler om at starte tidligt, når det kommer til ukrudt. Man skal have fat i det, inden det spreder sig og får store rødder, derved bliver du mindre generet af det resten af sommeren. Start derfor allerede i januar med brænde...

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail