Afsnit 10: Hvordan adskiller Aarhus Mæglerne sig fra andre mæglere?
70 70 79 61Menu
Til oversigtenHvordan adskiller Aarhus Mæglerne sig fra andre mæglere. Afsnit 11

Afsnit 10: Hvordan adskiller Aarhus Mæglerne sig fra andre mæglere?

I afsnit 10 kan du høre Emil og Morten fortælle om, hvordan de, hos Aarhus Mæglerne, adskiller sig fra andre mæglere.

Aarhus Mæglerne adskiller sig ved hele tiden at tænke nyt og dynamisk. De forsøger også at tænke fremad og være på forkant med tingene. Nytænkning er en stærk drivkraft i hverdagen, hvor der bruges en masse tid på at tænke systemer og markedsføringsmuligheder ind i de enkelte sager. Tænke nyt og være dynamisk er nogle af vores grundsten. Vi vil gerne gøre tingene anderledes og på en ny måde end de gængse metoder, man ser i branchen. Tanker som en bil som et rullende kontor med kaffemaskine bagpå er oppe og vende. Vi vil gerne imødekomme det, markedet efterspørger. Være på forkant med nye tilgange i markedet er også en af vores mål.

Se afsnit 11: Hvad er den sjoveste oplevelse, Morten og Emil har haft?

Hvad er Aarhus Mæglerne Fortæller

Vi skabte denne miniserie for at give vores kunder, sælgere, købere og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Vi prøver at tage jer med ind i hvordan Aarhus Mæglerne er bygget, hvordan vi startede i sin tid og sjove oplevelser i firmaet. Brand, logo, strategi og adskillelse fra kædebutikker er områder med flere timers arbejde og tanker. Selvom vi har været på markedet i nogle år, kan vi stadig gøre vores kendskab endnu større og vise endnu flere, hvem Aarhus Mæglerne er. Det er en serie på 10+ afsnit, og vi håber, at du får et godt indblik i vores butik og os som ejendomsmæglere.

SKAL JEG SÆTTE MIT HUS ELLER LEJLIGHED TIL SALG I 2018?

Den lave rente, priserne på boliger, de ny skatteregler omkring boligmarkedet og udbuddet af boliger er flere grunde at sætte sit hus til salg i 2018. Morten Eriksen fortæller kort om, hvorfor du som boligejer skal sætte til salg i 2018.

Bestil gratis vurdering

Kontakt os

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk