Afsnit 13: Hvorfor har vi ansat Jonas?
70 70 79 61Menu
Til oversigtenHvorfor ansat Jonas Bojsen - afsnit 14 - Aarhus Mæglerne Fortæller

Afsnit 13: Hvorfor har vi ansat Jonas?

I afsnit 13 kan du høre Emil og Morten fortælle, hvorfor de har ansat Jonas.

De ønskede en mægler, som havde den samme tilgang til tingene som dem selv – så derfor headhuntede de supersælgeren Jonas til firmaet. Hos Aarhus Mæglerne har vi, i bund og grund, fået mere at se til. Det kræver ekstra hænder, hvorfor Jonas Bojsen kom ind i billedet.

I ansættelsen lagde Morten og Emil meget vægt på, at han skulle være motiveret på både fremvisninger og vurderinger. Det er vigtigt for os, at en ny mægler kan både vurdere og fremvise boliger. Som mægler har man et ansvar hos sin sælger, og det kommer bedst til udtryk, når man tager et ansvar, når boligen sættes til salg og skal fremvises. For os er det meget vigtigt, at den der vurderer boligen også fremviser for potentielle købere.

Jonas har i den grad bevist sit værd, og hans menneskelige ressourcer og egenskaber er i højsæde. Han har et engagement og en energi, som er nogle af hans top egenskaber. Det er noget, vi sætter pris på.

Se afsnit 14 – Hvordan er Aarhus Mæglerne bygget op?

Hvorfor Aarhus Mæglerne Fortæller

Aarhus Mæglerne Fortæller er skabt for at give vores kunder og følgere et indblik i ejendomsmæglerfirmaet Aarhus Mæglerne. Vores brand, logo, strategi og adskillelse fra kædebutikker har givet mange timer til overvejelse. Aarhus Mæglerne blev skabt for ca. 4 år siden. Vi har opnået et lokalt kendskab mange steder i og omkring Aarhus, men vi kan være endnu bedre. Derfor optog vi denne serie for at vise dig, hvem Aarhus Mæglerne er.

Står du overfor de første fremvisninger af din bolig? Vi har lavet en lille liste med de mest gængse ting, som kan anbefales at anvende inden en fremvisning. Selvfølgelig kan en fremvisning komme pludseligt, og så er det ikke altid, at man kan nå alle tingene.

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt os

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk