Udtalelser fra kunder - Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Kundeudtalelser

Janni Rüsz

Hvis jeg skal sælge igen, bliver det endnu engang med Aarhus Mæglerne - og jeg vil til enhver tid anbefale Aarhus Mæglerne til andre som står over for et boligsalg. De er meget imødekommende, professionelle og så holder de et højt informationsniveau, hvilket virker både trygt og troværdigt.

Janni RüszSælger af Byagervænget 87, 8330 Beder
Henrik og Maria Lassen

Vi er så glad for at vi har valgt jer. Bedste service og I er altid i godt humør. Vi vil bruge jer i fremtiden.

Henrik og Maria LassenSælger af Krekærlunds Allé 80, 8340 Malling
Mette Guldbek

Aarhus Mæglerne kendetegner sig ved grundig og kyndig vejledning - helt igennem ordentlighed.
Alle er yderst venlige og imødekommende.
Alt i alt en god oplevelse - de bedste anbefalinger fra mig.

Mette GuldbekSælger af Olaf Rudes Vej 23, 1. mf., 8270 Højbjerg
Jacob Skjærris

Professionelle, høj service og fair pris. Topklasse.

Jacob SkjærrisSælger af Balskærvej 24, 8340 Malling
Kjeld og Louise Jespersen

Vi havde en fin indledende dialog, hvor vi fik virkelig god vejledning.
Prissætningen var åbenbart hel rigtig, da vores hus blev solgt som skuffesalg på 11 dage efter 1 fremvisning. I hele salgsprocessen har der været en kontinuerlig orientering om status - meget professionelt. Og så gør det jo heller ikke noget, når det hele er understøttet af en virkelig god kemi mellem ejendomsmægleren og os.
Så den bedste anbefaling af Aarhus Mæglerne fra os.

Kjeld og Louise JespersenSælger af Fuldenvej 139, 8330 Beder
Lene og Michael Pless

Vi kan kun anbefale Aarhus Mæglerne! Vi havde et rigtig godt forløb hele vejen, og solgte på kun 11 dage, formentlig også fordi der blev sat den rigtige pris fra start. Dygtige, effektive og venlige mennesker. Stor ros herfra :)

Lene og Michael PlessSælger af Kærgårdsparken 33, 8355 Solbjerg
Hans Træholt

Mange tak for et super godt forløb. Vores hus blev solgt på meget kort tid, og næsten til den aftalte pris. Det efterfølgende forløb har været smertefrit, og vi har hele tiden følt at I har styr på sagerne.

Hans TræholtSælger af Grønløkke Alle 104, 8310 Tranbjerg
Mads Kobberø

Mange tak for god hjælp med hushandlen. Da vi skiftede til jer kom der kant i tingene. Vi anbefaler jer glædeligt til andre.

Mads KobberøSælger af Skoleparken 69, 8330 Beder
Rasmus Bach

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra en tilfreds sælger - køber blev fundet efter bare 9 dage på nettet.

Rasmus BachSælger af Helenelyst 191, 8220 Brabrand
Knud Holst

Vi solgte vores villa til prisen på 8 dage – er meget tilfreds med Aarhus Mæglerne. Hele forløbet var fint. Kan varmt anbefales.

Knud HolstSælger af Rungstedvej 12, 8000 Aarhus
Lisa Fonnesbæk

En rigtig god energi fra Aarhus Mæglerne og et top samarbejde og hurtigt salg. Klart stor anbefaling og ros herfra!!!

Lisa FonnesbækSælger af Krekærvangen 79, 8340 Malling
Carsten Rathlou

Meget fint - Tak for hjælpen og indsatsen.
Vi har været meget glade for forløbet, og vil anbefale jer til familie, venner og bekendte.

Carsten RathlouSælger af Bredgade 98, 8340 Malling
Kristian Bisgaard Mathiesen

Jeg havde en rigtig god og professionel oplevelse af salget - fra fremvisning af boligen, udarbejdelse af salgsopstillingen og til underskrift på købsaftalen var jeg hele tiden tilpas involveret, dog uden jeg skulle foretage mig noget unødigt. Min andel blev solgt på 3 dage!
Stor ros til Emil, Søren og det resterende team.

Kristian Bisgaard MathiesenSælger af Ringkøbingvej 24, 8000 Aarhus C
Jette Bjørnholdt

Herligt ungt og frisk team. Super professionelt mht. billeder og al kontakt. Jeg følte mig mødt og i trygge hænder. Hurtigt salg og mange fremvisninger på kort tid. Jeg tænker en fordel ved Århus Mæglerne er en stor kontaktflade omkring hele Århus. Derudover er salgsomkostninger lavere og prissætning er realistisk.
Jeg kan varmt anbefale dem.

Jette BjørnholdtSælger af Stokrosevej 43, 8330 Beder
Pia Hytting

Har lige købt lejlighed og er super tilfreds med Aarhus Mæglerne. Jeg har i hele forløbet været meget tilfreds, og tak til dig Jonas, du har været med til at få det hele til at glide. Den dag jeg selv skal sælge igen får i afgjort buddet. Så stor tak til jer.

Pia HyttingKøber af Rosenvangs Alle 258, 8270 Højbjerg
Julie

Hos Aarhus Mæglerne bliver man fra første møde mødt af et dynamisk og sindssygt professionelt team. De har et fantastisk engagement og yderst aktive. Dette resulterede i at de solgte vores bolig på bare 8 dage! Derudover er de gode til at give løbende tilbagemeldinger på fremvisninger og generelt guide dig som sælger igennem salgsprocessen. Vi har haft fornøjelsen af at både købe og sælge ved Aarhus Mæglerne, hvilket har gjort at vi slet ikke var i tvivl om at de også skulle sælge vores nuværende bolig. Vi kan varmt anbefale Aarhus Mæglerne, og har allerede gjort det til familie og venner.

JulieSælger af Højvangsvej 42, 8260 Viby J
Nicoline og Lars

Aarhus Mæglerne er super aktive og er klar med hurtige tilbagemeldinger. Vores hus blev solgt på 5 dage, så vi er mere end tilfreds. Søde mennesker i hele firmaet, og man føler sig tryg i at overlade handlen til dem. De bedste anbefalinger fra os.

Nicoline og LarsSælger af Byagervænget 70, 8330 Beder
Bianca Flensborg

Meget positiv oplevelse hele vejen igennem. Blev informeret løbende – både om stort og småt, hvilket gav den nødvendige tryghed som førstegangssælger. Vil klart, og har allerede anbefalet Aarhus Mæglerne til familie og venner. Super stykke arbejde de har udført.

Bianca FlensborgSælger af Marselisborg Alle 11, 2.th., 8000 Aarhus C
Gunhild og Per

Der var stor interesse for huset fra første dag det blev sat til salg, og det blev derfor solgt indenfor få uger tæt på udbudsprisen. Aarhus Mæglerne var yderst effektive og vi følte os godt informeret løbende. Kan varmt anbefale dem til andre.

Gunhild og PerSælger af Eghovedvej 32, 8340 Malling
Trine Overballe

Fra første øjekast stråler Aarhus Mæglerne af troværdighed og professionalisme. Da vi skulle have solgt vores hus, fik vi besøg at 2 mæglere – vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ville vælge Aarhus Mæglerne. De har været rigtig gode til, at “holde os i hånden” gennem salget, så det har været en tryg proces for os, hvor vi løbende er blevet informeret undervejs. Vi vil til enhver tid anbefale Aarhus Mæglerne, som fik solgt vores hus på bare 6 dage! Konceptet om ikke at være smart i en fart skinner i den grad igennem både ved salgsvurderingen og i de løbende samtaler. Uanset hvem man taler med på kontoret, får man en venlig og meget serviceminded medarbejder.

Trine OverballeSælger af Ovesdal 67, 8320 Mårslet
Line og Morten

Vi kan på det varmeste anbefale Aarhus Mæglerne. De er yderst professionelle og effektive i salgsarbejdet. Vi har indtryk af, at de har fået både køber og sælger til at føle sig utroligt godt behandlet. Højt serviceniveau til lavt honorar er en god kombination:-)

Line og MortenSælger af Herredsvej 38, 8210 Aarhus V
Lone og Flemming Weiss

Efter at have forsøgt at sælge i et års tid hos en “lokal” mægler, valgte vi at prøve Aarhus Mæglerne. Her tog tingene for alvor fart og vi kunne knap nok nå at gøre rent mellem fremvisningerne. Meget hurtigt var huset solgt, og vi kunne komme videre. Med en realistisk vurdering og et stort gåpåmod viste Aarhus Mæglerne os, at de var det helt rette valg.

Lone og Flemming WeissSælger af Højvangsvej 42, 8260 Viby J
Maria og Thomas

Som erfarne boligsælgere indhentede vi 4 mæglertilbud og var helt enige om at vælge Aarhus Mæglerne – også selv om de ikke satte den højeste udbudspris! Vores hus blev solgt på 2 måneder til en pris, som vi var yderst tilfredse med, og vi oplevede gennem hele salgsforløbet at Aarhus Mæglerne agerede fornuftigt, realistisk og med stor professionalisme.

Maria og ThomasSælger af Skelbækvej 31, 8240 Risskov
Annemarie og Edvard

Mange tak for hurtig sagsbehandling. Vi vil endvidere også benytte lejligheden til at takke for salg og generelt rigtig godt sagsforløb, med en hurtig, konstruktiv og god kommunikation, og ikke mindst opfølgning på interesserede købere - jeres aggressive tilgang til Salg og afslutning er forebilledlig.

Annemarie og EdvardSælger af Bjertrupvej 22, 8362 Hørning

Vi er lokale

Se hvad vi har solgt nær dig.

Vi har flere års erfaring med at sælge boliger, også der hvor du bor. Find din by, og se hvilke boliger vi har solgt tæt ved dig.
Vi ved hvad der rører sig i lokalområdet og sætter fuldt fokus på benhårdt salgsarbejde, når vi skal sælge din bolig. For dig som boligsælger giver det dig en masse fordele, specielt hvis du ønsker at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed eller din andelsbolig.

Læs mere

Skal vi hjælpe med at sælge din bolig?