Udtalelser fra kunder - Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Kundeudtalelser

Kristian Bisgaard Mathiesen

Jeg havde en rigtig god og professionel oplevelse af salget - fra fremvisning af boligen, udarbejdelse af salgsopstillingen og til underskrift på købsaftalen var jeg hele tiden tilpas involveret, dog uden jeg skulle foretage mig noget unødigt. Min andel blev solgt på 3 dage!
Stor ros til Emil, Søren og det resterende team.

Kristian Bisgaard MathiesenSælger af Ringkøbingvej 24
Lisa Fonnesbæk

En rigtig god energi fra Aarhus Mæglerne og et top samarbejde og hurtigt salg. Klart stor anbefaling og ros herfra!!!

Lisa FonnesbækSælger af Krekærvangen 79, 8340 Malling
Pia Hytting

Har lige købt lejlighed og er super tilfreds med Aarhus Mæglerne. Jeg har i hele forløbet været meget tilfreds, og tak til dig Jonas, du har været med til at få det hele til at glide. Den dag jeg selv skal sælge igen får i afgjort buddet. Så stor tak til jer.

Pia HyttingKøber af Rosenvangs Alle 258, 8270 Højbjerg
Rasmus Bach

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra en tilfreds sælger - køber blev fundet efter bare 9 dage på nettet.

Rasmus BachSælger af Helenelyst 191, 8220 Brabrand
Carsten Rathlou

Meget fint - Tak for hjælpen og indsatsen.
Vi har været meget glade for forløbet, og vil anbefale jer til familie, venner og bekendte.

Carsten RathlouSælger af Bredgade 98, 8340 Malling
Jette Bjørnholdt

Herligt ungt og frisk team. Super professionelt mht. billeder og al kontakt. Jeg følte mig mødt og i trygge hænder. Hurtigt salg og mange fremvisninger på kort tid. Jeg tænker en fordel ved Århus Mæglerne er en stor kontaktflade omkring hele Århus. Derudover er salgsomkostninger lavere og prissætning er realistisk.
Jeg kan varmt anbefale dem.

Jette BjørnholdtSælger af Stokrosevej 43, 8330 Beder
Knud Holst

Vi solgte vores villa til prisen på 8 dage – er meget tilfreds med Aarhus Mæglerne. Hele forløbet var fint. Kan varmt anbefales.

Knud HolstSælger af Rungstedvej 12, 8000 Aarhus
Bodil

Super oplevelse og dejlig humor og så gik det forrygende hurtigt, 5 dage så var det solgt meget tæt på prisen. Stor ros til jer alle.

BodilSælger af Byagervej 63B, 8330 Beder
Julie

Hos Aarhus Mæglerne bliver man fra første møde mødt af et dynamisk og sindssygt professionelt team. De har et fantastisk engagement og yderst aktive. Dette resulterede i at de solgte vores bolig på bare 8 dage! Derudover er de gode til at give løbende tilbagemeldinger på fremvisninger og generelt guide dig som sælger igennem salgsprocessen. Vi har haft fornøjelsen af at både købe og sælge ved Aarhus Mæglerne, hvilket har gjort at vi slet ikke var i tvivl om at de også skulle sælge vores nuværende bolig. Vi kan varmt anbefale Aarhus Mæglerne, og har allerede gjort det til familie og venner.

JulieSælger af Højvangsvej 42, 8260 Viby J
Anne Mette

Virkelig professionelle, venlige, hjælpsomme mæglere med en god salgsstil.

Anne MetteSælger af Gebauersgade 2, 4. 9, 8000 Aarhus C
Sara

Super god service, tillid og kompetence hos Aarhus Mæglerne :-)

SaraSælger af Rosenvangs Alle 105, 1, 1, 8270 Højbjerg
Marianne

Tak for personlig service, skønt ikke bare at være et nummer i rækken – hold fast i den strategi!!

MarianneSælger af Kirkeager 36, 8330 Beder
Britta og Flemming

Det har været en utrolig god oplevelse at samarbejde med Aarhus Mæglerne. Jeg har allerede anbefalet til venner, der efterfølgende har valgt Aarhus Mæglerne.

Britta og FlemmingSælger af Skovvejen 46F, 4 th., 8000 Aarhus C
Helle og Carsten

Vi har fået en yderst kompetent og på alle måder professionel behandling hos Aarhus Mæglerne.

Helle og CarstenSælger af Skeltoften 35, 8330 Beder
Nicoline og Lars

Aarhus Mæglerne er super aktive og er klar med hurtige tilbagemeldinger. Vores hus blev solgt på 5 dage, så vi er mere end tilfreds. Søde mennesker i hele firmaet, og man føler sig tryg i at overlade handlen til dem. De bedste anbefalinger fra os.

Nicoline og LarsSælger af Byagervænget 70, 8330 Beder
Bianca Flensborg

Meget positiv oplevelse hele vejen igennem. Blev informeret løbende – både om stort og småt, hvilket gav den nødvendige tryghed som førstegangs-sælger. Vil klart, og har allerede anbefalet Aarhus Mæglerne til familie og venner. Super stykke arbejde de har udført.

Bianca FlensborgSælger af Marselisborg Alle 11, 2.th., 8000 Aarhus C
Gunhild og Per

Der var stor interesse for huset fra første dag det blev sat til salg, og det blev derfor solgt indenfor få uger tæt på udbudsprisen. Aarhus Mæglerne var yderst effektive og vi følte os godt informeret løbende. Kan varmt anbefale dem til andre.

Gunhild og PerSælger af Eghovedvej 32, 8340 Malling
Trine Overballe

Fra første øjekast stråler Aarhusmæglerne af troværdighed og professionalisme. Da vi skulle have solgt vores hus, fik vi besøg at 2 mæglere – vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ville vælge Aarhusmæglerne. De har været rigtig gode til, at “holde os i hånden” gennem salget, så det har været en tryg proces for os, hvor vi løbende er blevet informeret undervejs. Vi vil til enhver tid anbefale Aarhusmæglerne, som fik solgt vores hus på bare 6 dage! Konceptet om ikke at være smart i en fart skinner i den grad igennem både ved salgsvurderingen og i de løbende samtaler. Uanset hvem man taler med på kontoret, får man en venlig og meget serviceminded medarbejder.

Trine OverballeSælger af Ovesdal 67, 8320 Mårslet
Thea og Casper

Vi solgte vores hus gennem Aarhus Mæglerne på bare 20 dage. Hele processen var én stor positiv oplevelse. Ved vores første “kemi møde” gjorde vi det klart, at huset skulle prissættes realistisk og at vi ikke ønskede en lang liggetid. Aarhus Mæglernes pris lå over de andre mægleres forslag, men de virkede både realistiske og engagerede, og derudover lå deres salær 30-40 % lavere end konkurrenternes. Vi havde fra start stor aktivitet på huset og efter hver fremvisning ringede Aarhus Mæglerne straks og gav en fyldestgørende redegørelse for den enkelte fremvisning. De har fremstået troværdige, disponible og dybt engagerede. Vi giver Aarhus Mæglerne vores varmeste anbefalinger og vil til enhver tid benytte dem igen.

Thea og CasperSælger af Holme Parkvej 2, 8270 Holme
Søren B. Petersen

Vi har haft huse til salg i hhv. Holme og Risskov, og begge blev solgt på få dage til den udbudte pris, der endda var højere end forventet. Yderligere gav deres lave salgshonorar os en ekstra indtjening på ca. kr. 50.000 kr. ift. hvis vi havde valgt en kæde-mægler. Aarhus Mæglerne kan varmt anbefales!

Søren B. PetersenSælger af huse i Holme og Risskov
Line og Morten

Vi kan på det varmeste anbefale Aarhus Mæglerne. De er yderst professionelle og effektive i salgsarbejdet. Vi har indtryk af, at de har fået både køber og sælger til at føle sig utroligt godt behandlet. Højt serviceniveau til lavt honorar er en god kombination:-)

Line og MortenSælger af Herredsvej 38, 8210 Aarhus V
Lone og Flemming Weiss

Efter at have forsøgt at sælge i et års tid hos en “lokal” mægler, valgte vi at prøve Aarhus Mæglerne. Her tog tingene for alvor fart og vi kunne knap nok nå at gøre rent mellem fremvisningerne. Meget hurtigt var huset solgt, og vi kunne komme videre. Med en realistisk vurdering og et stort gåpåmod viste Aarhus Mæglerne os, at de var det helt rette valg.

Lone og Flemming WeissSælger af Højvangsvej 42, 8260 Viby J
Lone og Steen

Takket være nogle super hurtige, dygtige og rigtig effektive ejendomsmæglere, blev vores lejlighed solgt på bare 17 dage. Vi var 100% tilfredse, og får vi brug for en ejendomsmægler igen, så bliver det Aarhus Mæglerne!

Lone og SteenSælger af Silkeborgvej 114, 1tv, 8000 Aarhus C
Maria og Thomas

Som erfarne boligsælgere indhentede vi 4 mæglertilbud og var helt enige om at vælge Aarhus Mæglerne – også selv om de ikke satte den højeste udbudspris! Vores hus blev solgt på 2 måneder til en pris, som vi var yderst tilfredse med, og vi oplevede gennem hele salgsforløbet at Aarhus Mæglerne agerede fornuftigt, realistisk og med stor professionalisme.

Maria og ThomasSælger af Skelbækvej 31, 8240 Risskov
Vibeke og Erik

Vi har kun oplevet Aarhus Mæglerne som proaktive, servicemindede og meget engagerede. Vi udtrykker vores store tilfredshed med deres indsats i forbindelse med salget af vores hus i Brabrand – Vi giver dem vores bedste anbefalinger med på vejen.

Vibeke og ErikSælger af Egebjergvej 39, 8220 Brabrand
Katrine og Martin

Vi havde haft vores hus til salg ved en lokal mægler gennem 8 måneder, hvor det ikke var lykkedes at få solgt. Vi besluttede derfor at give Aarhus Mæglerne chancen. I løbet af kort tid havde de mange fremvisninger og et salg var på plads ca. 2 måneder efter start. Endda med et meget lille afslag på ca. 2%. Aarhus Mæglerne havde en professionel, høflig, men samtidig “fræk” måde at gå til opgaven. Vi giver dem vores bedste anbefalinger og vil til enhver tid bruge dem igen.

Katrine og MartinSælger af Skeltoften 30, 8330 Beder
Finn Petersen

Jeg kontaktede Aarhus Mæglerne p.g.a. den lave pris og mødte 2 behagelige mennesker, som gav en god vejledning og var dejlige at arbejde sammen med, og huset blev solgt på rekordtid.

Finn PetersenSælger af Jegstrupvænget 491, 8310 Tranbjerg
Gitte og Peter Skydt

Da vi skulle sælge blev Aarhus Mæglerne anbefalet. Vi er rigtig glade for, at vi valgte den beslutning. Vores hus blev solgt på rekordtid, Det blev det fordi, Aarhus Mæglerne havde styr på markedet i vores område, og fordi de lagde en god og fornuftig strategi. Så deres motto “Ingen floskler, Ingen smarte tricks, men bare benhård salgsarbejde” passer fuldstændig til vores opfattelse af Aarhus Mæglerne.

Gitte og Peter SkydtSælger af Egebjergvej 12, 8220 Brabrand
Kæth og Leif Kjøller

Det bedste vi har gjort i forbindelse med salg af vort hus var at vælge Aarhus Mæglerne. Vi fik en professionel rådgivning, mindre salgsomkostninger og en kort liggetid på 26 dage.

Kæth og Leif KjøllerSælger af Agertoften 32, 8340 Malling
Annemarie og Edvard

Mange tak for hurtig sagsbehandling. Vi vil endvidere også benytte lejligheden til at takke for salg og generelt rigtig godt sagsforløb, med en hurtig, konstruktiv og god kommunikation, og ikke mindst opfølgning på interesserede købere - jeres aggressive tilgang til Salg og afslutning er forebilledlig.

Annemarie og EdvardSælger af Bjertrupvej 22, 8362 Hørning
Hans Træholt

Mange tak for et super godt forløb. Vores hus blev solgt på meget kort tid, og næsten til den aftalte pris. Det efterfølgende forløb har været smertefrit, og vi har hele tiden følt at I har styr på sagerne.

Hans TræholtSælger af Grønløkke Alle 104, 8310 Tranbjerg
Mads Kobberø

Mange tak for god hjælp med hushandlen. Da vi skiftede til jer kom der kant i tingene. Vi anbefaler jer glædeligt til andre.

Mads KobberøSælger af Skoleparken 69, 8330 Beder

Vi er lokale

Se hvad vi har solgt nær dig.

Vi har flere års erfaring med at sælge boliger, også der hvor du bor. Find din by, og se hvilke boliger vi har solgt tæt ved dig.
Vi ved hvad der rører sig i lokalområdet og sætter fuldt fokus på benhårdt salgsarbejde, når vi skal sælge din bolig. For dig som boligsælger giver det dig en masse fordele, specielt hvis du ønsker at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed eller din andelsbolig.

Læs mere

Skal vi hjælpe med at sælge din bolig?