Kundeudtalelser - Læs meninger om Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Kundeudtalelser

Charlotte Brandt

Mange tak for venlig, professionel og hurtig håndtering af udfordringerne undervejs i hele forløbet - det har gjort at jeg har følt mig tryg på turen - der jo heldigvis ikke blev så lang 😊

Charlotte BrandtSælger af Egebæksvej 80, 8270 Højbjerg
Claus & Helle Terkelsen

Generelt fin opfølgning og god dialog hele vejen igennem. Så alt i alt en meget positiv oplevelse.

Claus & Helle TerkelsenKøber af Tværvej 4E, 8362 Hørning
Ellen Margrethe Jensen

Henrik var dejlig at arbejde med i forbindelse mit hussalg.

Ellen Margrethe JensenSælger af Stavnsbakken 1, 8240 Risskov
Mogens Bang

Aarhus Mæglerne leverede en skarp og realistisk vurdering af huset. De var meget ihærdige og omhyggelige med fremvisningerne, så huset blev solgt på 5 dage. Både mæglere og kontorpersonale virkede professionelle, og alle var venlige og imødekommende igennem hele forløbet.

Mogens BangSælger af Egebæksvej 43, 8270 Højbjerg
Mona Jensen

Jeg er så tilfreds med hele forløbet, og ikke mindst den følelse af kompetence, professionalisme og ordentlighed fra Aarhus Mæglerne fra start til slut.

Mona JensenSælger af Tværvej 4E, 8362 Hørning
Regitze Häckert Møller

Meget engageret og helhjertet indsats fra dag ét. God information og god dialog med mægler hele vejen igennem. Jeg følte virkelig, at jeg var i gode hænder. Stor ros til Aarhus Mæglerne.

Regitze Häckert MøllerSælger af Skoleparken 73, 8330 Beder
Jens Bo Nielsen

Mødet med Aarhus Mæglerne har været en rigtig positiv oplevelse fra start til slut. Henrik Nielsen var utrolig hjælpsom og meget kompetent. Der var god kemi, og vi fik en god og seriøs behandling. Vi har kun godt at sige om Aarhus Mæglerne og anbefaler dem til alle vi hører, der står og mangler bolig i Aarhus.

Jens Bo NielsenKøber af Ordrupvej 4, st. th., 8000 Aarhus C
Søren, Niels og Ole Kirkegaard Nielsen

Vi har været glade for samarbejdet med Jonas Bojsen. Han har været nem at få fat i, og kemien har passet rigtig godt mellem ham og os.
Vi har generelt ikke noget at sætte på Aarhus Mæglerene, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Søren, Niels og Ole Kirkegaard NielsenSælger af Sønder Allé 15, 8362 Hørning
Charlotte Abraham

Man føler sig tryg fra start til slut – både som sælger og køber. Det er en følelsesmæssig sag at skulle flytte, og derfor er det dejligt at føle, at man er i gode hænder, og det var ikke kun en følelse - vi er blevet ”båret” igennem først salg og siden køb, og vidste hver gang vi skulle fortage os noget, ville vi få det at vide i god tid. Desuden ved alle ved Aarhus Mæglerne åbenbart alt om alle sager - for du oplever ikke at kontakte dem og få at vide, at den der har din sag har fri så de vender tilbage – nej du får svar, når du kontakter dem – hvad enten det er pr. tlf. eller mail – om det drejer sig om køb eller salg.

Charlotte AbrahamSælger af Skovgårdsvænget 40, 8310 Tranbjerg
Emil Nordlund Kessel

Ekstremt god service, opfølgning og løbende dialog. Dialogen var dog kort, da lejligheden blev solgt på en uge. Verdensklasse og jeg er videre på den bedst mulige måde.

Emil Nordlund KesselSælger af Bissensgade 17, 4. th., 8000 Aarhus C
Anders Kamronn & Julie Christensen

Aarhus Mæglerne præsenterede os for vores drømmehus som vi bare måtte købe. De fik vores lejlighed på nettet 2 dage efter fremvisningen og solgt den på blot én måned.
Der har været rigtig god dialog fra start til slut, og en meget professionel rådgivning hele vejen.
Vi kan klart anbefale Aarhus Mæglerne.

Anders Kamronn & Julie ChristensenSælger af Kragelunds allé 1E, 8270 Højbjerg & køber af Vilhelmsborgvænget 23, 8330 Beder
Gerd Rydahl

Vi er meget tilfredse med salget af ejendommen, så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra os.

Gerd RydahlSælger af Gammelgårdsvej 22, 8230 Åbyhøj
Birte Torstensen

Jeg har både solgt og købt hus gennem Aarhus Mæglerne, det har været en rigtig god og positiv oplevelse. Alle fra gruppen har altid været parat til hjælp og vejledning.
Så tak for det.

Birte TorstensenSælger af Teglvangen 25, 8340 Malling & køber af Krekærlunds Allé 123, 8340 Malling
Michael Jensen og Kiki Nørgaard

Tålmodigheden og den gode stemning var vigtig for os i forbindelse med fremvisningerne, og derudover så oplevede vi at få svar hurtigt på de spørgsmål, vi havde. Vi følte, at vi som købere blev set og taget alvorligt, hvilket vi ikke altid har oplevet andre steder.

Michael Jensen og Kiki NørgaardKøber af Højvangsvej 40, 8260 Viby
Familien Bengtson

Aarhus Mæglerne var et rigtig godt valg. Annonceringen og salget blev gennemført helt i overensstemmelse med vore ønsker. Vi vil til enhver tid anbefale Aarhus Mæglerne.

Familien BengtsonSælger af Egeskellet 51, 8340 Malling
Janni Rüsz

Hvis jeg skal sælge igen, bliver det endnu engang med Aarhus Mæglerne - og jeg vil til enhver tid anbefale Aarhus Mæglerne til andre som står over for et boligsalg. De er meget imødekommende, professionelle, og så holder de et højt informationsniveau, hvilket virker både trygt og troværdigt.

Janni RüszSælger af Byagervænget 87, 8330 Beder
Anna Tornbjerg

Tusind tak til Aarhus Mæglerne! Det lykkes jer at sælge mit hus, efter 2 andre firmaer havde givet op. Jeg giver gerne de bedste anbefalinger om jer. Aarhus Mæglerne giver ikke så let op, de er søde og ærlige, og de kommer altid med hurtige tilbagemeldinger. Tak for kampen.

Anna TornbjergSælger af Banevolden 13, 8340 Malling
Henning og Annette Bjerg

Aarhus Mæglerne solgte vores hus i Viby - professionel rådgivning undervejs.
Det har vi bestemt ikke fortrudt. De kan bestemt anbefales.
Helt nede på jorden til forskel fra de to første firmaer, vi talte med. 😊

Henning og Annette BjergSælger af Rosenvangs Allé 86, 8260 Viby J
Jørn og Jette Lindholm

Vi har været meget tilfreds med Aarhus Mæglerne. Alt har fungeret perfekt. Papirarbejdet, tilbagemeldinger, tilsendte materialer er kommet til tiden. Så alt i alt en meget positiv oplevelse.

Jørn og Jette LindholmSælger af Digevænget 18, 8330 Beder
Lone M. Jensen

Jordens bedste service, bum. Skønne mennesker, kort sagt; DE BEDSTE.

Lone M. JensenSælger af Samsøgade 77 st., 8000 Aarhus C
Henrik og Maria Lassen

Vi er så glad for, at vi har valgt jer. Bedste service og I er altid i godt humør. Vi vil bruge jer i fremtiden.

Henrik og Maria LassenSælger af Krekærlunds Allé 80, 8340 Malling
Mette Guldbek

Aarhus Mæglerne kendetegner sig ved grundig og kyndig vejledning - helt igennem ordentlighed. Alle er yderst venlige og imødekommende.
Alt i alt en god oplevelse - de bedste anbefalinger fra mig.

Mette GuldbekSælger af Olaf Rudes Vej 23, 1. mf., 8270 Højbjerg
Kjeld og Louise Jespersen

Vi havde en fin indledende dialog, hvor vi fik virkelig god vejledning.
Prissætningen var åbenbart hel rigtig, da vores hus blev solgt som skuffesalg på 11 dage efter 1 fremvisning. I hele salgsprocessen har der været en kontinuerlig orientering om status - meget professionelt. Og så gør det jo heller ikke noget, når det hele er understøttet af en virkelig god kemi mellem ejendomsmægleren og os.
Så den bedste anbefaling af Aarhus Mæglerne fra os.

Kjeld og Louise JespersenSælger af Fuldenvej 139, 8330 Beder
Jacob Skjærris

Professionelle, høj service og fair pris. Topklasse.

Jacob SkjærrisSælger af Balskærvej 24, 8340 Malling
Lene og Michael Pless

Vi kan kun anbefale Aarhus Mæglerne! Vi havde et rigtig godt forløb hele vejen, og solgte på kun 11 dage, formentlig også fordi der blev sat den rigtige pris fra start. Dygtige, effektive og venlige mennesker. Stor ros herfra :)

Lene og Michael PlessSælger af Kærgårdsparken 33, 8355 Solbjerg
Hans Træholt

Mange tak for et super godt forløb. Vores hus blev solgt på meget kort tid og næsten til den aftalte pris. Det efterfølgende forløb har været smertefrit, og vi har hele tiden følt, at I har styr på sagerne.

Hans TræholtSælger af Grønløkke Alle 104, 8310 Tranbjerg
Rasmus Bach

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra en tilfreds sælger - køber blev fundet efter bare 9 dage på nettet.

Rasmus BachSælger af Helenelyst 191, 8220 Brabrand
Julie Kvist

Hos Aarhus Mæglerne bliver man fra første møde mødt af et dynamisk og sindssygt professionelt team. De har et fantastisk engagement og yderst aktive. Dette resulterede i at de solgte vores bolig på bare 8 dage! Derudover er de gode til at give løbende tilbagemeldinger på fremvisninger og generelt guide dig som sælger igennem salgsprocessen. Vi har haft fornøjelsen af at både købe og sælge ved Aarhus Mæglerne, hvilket har gjort, at vi slet ikke var i tvivl om, at de også skulle sælge vores nuværende bolig. Vi kan varmt anbefale Aarhus Mæglerne, og har allerede gjort det til familie og venner.

Julie KvistSælger af Højvangsvej 42, 8260 Viby J
Gunhild og Per

Der var stor interesse for huset fra første dag det blev sat til salg, og det blev derfor solgt indenfor få uger tæt på udbudsprisen. Aarhus Mæglerne var yderst effektive og vi følte os godt informeret løbende. Kan varmt anbefale dem til andre.

Gunhild og PerSælger af Eghovedvej 32, 8340 Malling
Maria og Thomas

Som erfarne boligsælgere indhentede vi 4 mæglertilbud og var helt enige om at vælge Aarhus Mæglerne – også selv om de ikke satte den højeste udbudspris! Vores hus blev solgt på 2 måneder til en pris, som vi var yderst tilfredse med, og vi oplevede gennem hele salgsforløbet at Aarhus Mæglerne agerede fornuftigt, realistisk og med stor professionalisme.

Maria og ThomasSælger af Skelbækvej 31, 8240 Risskov
Trine Overballe

Fra første øjekast stråler Aarhus Mæglerne af troværdighed og professionalisme. Da vi skulle have solgt vores hus, fik vi besøg af 2 mæglere – vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ville vælge Aarhus Mæglerne. De har været rigtig gode til, at “holde os i hånden” gennem salget, så det har været en tryg proces for os, hvor vi løbende er blevet informeret undervejs. Vi vil til enhver tid anbefale Aarhus Mæglerne, som fik solgt vores hus på bare 6 dage! Konceptet om ikke at være smart i en fart skinner i den grad igennem både ved salgsvurderingen og i de løbende samtaler. Uanset hvem man taler med på kontoret, får man en venlig og meget serviceminded medarbejder.

Trine OverballeSælger af Ovesdal 67, 8320 Mårslet

Vi er lokale

Se hvad vi har solgt nær dig.

Vi har flere års erfaring med at sælge boliger, også der hvor du bor. Find din by, og se hvilke boliger vi har solgt tæt ved dig.
Vi ved hvad der rører sig i lokalområdet og sætter fuldt fokus på benhårdt salgsarbejde, når vi skal sælge din bolig. For dig som boligsælger giver det dig en masse fordele, specielt hvis du ønsker at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed eller din andelsbolig.

Læs mere

Skal vi hjælpe med at sælge din bolig?