Salg af bolig - Sæt til salg hos Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Salg af bolig

En god start

Sådan sælger vi din bolig

Det er vigtigt for dig, at du vælger den rette ejendomsmægler – en som lytter til dig, sætter dig i fokus, går ned i øjenhøjde med dig, giver dig et overblik over dit boligsalg og sidst men ikke mindst, en som du har tillid til.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde det, og lidt til. Vi lytter til dine ønsker og behov, og tilrettelægger dit forestående boligsalg derefter. Det kan være, at du vil sælge hurtigt, eller måske vil du se din pris ud fra forskellige scenarier.

10 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

Aarhus Mæglerne er det gode valg, der sikrer dig en tryg, troværdig og professionel oplevelse.

Er du klar til at sælge eller bare nysgerrig? Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Udfyld formularen nu eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Tilmeld Nyhedsbrev

Bestil salgsvurdering

Vi er lokale

Vi har flere års erfaring med at sælge boliger, også der hvor du bor. Find din by, og se hvilke boliger vi har solgt tæt ved dig.

Vi ved hvad der rører sig i lokalområdet og sætter fuldt fokus på benhårdt salgsarbejde, når vi skal sælge din bolig. For dig som boligsælger giver det dig en masse fordele, specielt hvis du ønsker at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed eller din andelsbolig.

Læs mere

guide til dit boligsalg

Guide til boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin 

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik. Sammen gør vi din bolig salgsklar og finder de små nicher, som gør din bolig uundværlig for mulige købere.

Vi kommer i øjenhøjde med dig og med en god kop kaffe i hånden guider vi dig sikkert igennem boligsalget.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe

SÅDAN FOREGÅR SALG AF DIN BOLIG HOS AARHUS MÆGLERNE

Salg af din bolig har stor betydning for dig, og den boligsituation du står i. Skal du finde en større bolig, har du fået et nyt job, er det salg af bolig ved skilsmisse eller et dødsbo. Din boligsituation er individuel. Derfor er den rette ejendomsmægler til dit boligsalg også vigtig. En som møder dig i øjenhøjde, forstår din boligsituation og yder den bedste service for dig. Hos Aarhus Mæglerne arbejder vi ud fra en fast strategi – den gode vurdering, klar til salg, synlighed på flere kanaler, det benhårde salgsarbejde og klar til forhandling.

Den gode vurdering
En god vurdering handler om at forstå dine behov og ønsker. Vi videndeler med dig om din bolig, område og salgssituation. Vi spørger ind til dine salgstanker. Hvorfor du ønsker at sælge din bolig. Har du fundet ny bolig, eller skal vi hjælpe dig videre efter salget af din bolig. Ønsker du et hurtigt salg, eller er du i de indledende tanker om at sætte til salg. Alt dette er med til, at vi kan give dig et overblik over dit boligsalg hos os. Inden vi kommer og vurderer din bolig, er der nogle ting, du skal have klar som f.eks. dit varme- og vandforbrug, lån mm. Efter vores første møde vil vores mægler analysere markedet og give dig et overblik over boligens værdi og dit boligsalg hos os ud fra al viden fra første møde. Vælger du Aarhus Mæglerne til at sælge din bolig, så er vi med dig hele vejen.

Klar til salg
Det er nemt at komme i gang med dit boligsalg hos os. Efter underskrevet formidlingsaftale begynder vi vores salgsarbejde. Vi hjælper dig med bestilling af materialer, dokumenter og fotograf. Vi har et samarbejde med en dygtig, effektiv og billig fotograf, som vi bestiller til din bolig. Når vi har indsamlet alle relevante dokumenter og materiale, så opstiller vi en salgsopstilling med bilag samt en boligpræsentation med boligfotos, plantegning, en god boligbeskrivelse og en billedpræsentation af din by f.eks. billeder af byen Beder og beskrivelse deraf. Desuden vil vi et ’Til Salg’ skilt i vindue eller ude ved vejen, så alle forbipasserende og naboer kan blive interesseret i din bolig. Det er helt frivilligt, om du ønsker det, men der er mange fordele ved at sætte et salg skilt op. Den ansvarlige mægler sørger for, at hele temaet kommer ud og ser din bolig, så vi alle kan udnytte vores netværk til et hurtigere salg.

Synlighed på flere kanaler
Når du har godkendt din salgsopstilling, så sætter vi din bolig officielt til salg på vores hjemmeside, boligsiden og boliga. Din bolig vil komme på som ’ugens bolig’ på Facebook. Desuden kan du tilkøbe vores pakke med online annoncering: sociale medie platforme som Facebook og Instagram. Pakken fokuserer på at ramme præcis de interesserede købere til din bolig.

Det benhårde salgsarbejde
Der vil være mange interesserede købere til din bolig, når du sætter til salg. Der vil komme fremvisninger og evt. åbent hus af din bolig. Vi aftaler altid en fremvisning eller åbent hus med dig på forhånd, og vi foretager altid en tilbagemelding efter hver fremvisning sammen med et digitalt overblik over dit boligsalg. Desuden får du løbende opfølgning på dit boligsalg.

Klar til forhandling
Når der er en eller flere interesserede købere til din bolig, står vi for forhandling om pris, overtagelsesdato og diverse vilkår. Vi følger alle salgsaktiviteter op med dig. Vi lytter til dine ønsker og behov, og du bliver hjulpet igennem dit salg. Vi gennemgår alle papirer med dig, og vi er der selvfølgelig på overtagelsesdagen.

Ønsker du et bedre overblik over dit boligsalg, så tjek vores guide til dit boligsalg. Der får du et overblik over dit boligsalg hos os.

Tillykke – du har solgt din bolig
Nu er det tid til at sige farvel til dit hus eller lejlighed. Nu skal du pakke dine ting ned i kasser og ud i flyttebilen. På overtagelsesdagen deltager vi selvfølgelig gerne, så du føler dig tryg hele vejen. Har du fundet ny bolig, eller skal du nu til at finde din nye drømmebolig, så søg blandt vores udvalg af boliger i hele Aarhus Kommune samt Skanderborg og Hinnerup. Klik på ‘Søg Bolig’ i øverste højre hjørne.