Nyt boligbehov - Bestil salgsvurdering hos Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Nyt boligbehov

Vi er klar! Er du klar til salg?

Nyt boligbehov? – ingen problem. Vi hjælper dig med at sælge din nuværende bolig.

Opfylder din nuværende bolig ikke dine nye boligbehov? Står du overfor en familieforøgelse eller mangler du bare mere plads? Når du vil skifte din nuværende bolig, så er der mange ting, som skal tænkes ind. Det vigtigste for dig er at finde ud af, om du skal sælge først og købe bagefter, både købe og sælge på samme tid eller helt omvendt. Vi kommer gerne tidligt i processen og giver dig et nemt og overskueligt overblik over din økonomiske situation, så du ved, hvad du kan handle for. Du forpligter dig ikke til noget hos os.

Lad os komme ud tidligt i processen.
Sammen kan vi lægge en plan for, om du skal sælge først eller finde din drømmebolig først.
Vi vil i fælleskab opsætte en gameplan for dig og din fremtid.


Få et gratis værditjek af din bolig – det er helt gratis. Bestil en salgsvurdering længere nede her på siden, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Start med en vurdering

Vi oplever ofte, at folk har fundet drømmeboligen, allerede før de får vurderet deres nuværende bolig. Vi vil dog altid anbefale, at du starter med en vurdering af din bolig. Du får et overblik over din økonomiske situation, og hvad du kan komme til at stå med bagefter – så hvad du kan handle ny bolig for. Et salg hos Aarhus Mæglerne er udarbejdet ud fra en fast strategi – se mere om hvordan et salg foregår hos os.

Ønsker du at kende prisen på din bolig, før du finder ny bolig, så kan Aarhus Mæglerne hjælpe dig. Inden vi kommer og vurderer din bolig, er der nogle ting, du skal have klar som f.eks. dit varme- og vandforbrug, lån mm.

Skal vi være din købermægler?
Foruden at sælge din bolig, er vi også din købermægler og kender alt til området i og omkring Aarhus. Vi kender naboen, overboen, underboen og genboen til naboen. Vi står klar til at hjælpe dig med boligsøgninger, gennemgang af huse og det juridiske efterspil. Det betyder ingen udgift til boligadvokat. Vi aftaler pris efter hvor meget assistance, du ønsker. Er du både køber og sælger tilbyder vi en gratis gennemgang af dit kommende hus.

Udfyld formularen med din adresse herunder. Du vil høre fra os hurtigst muligt.

Er vi lokalkendte nok?

Følg link for at se, hvad vi senest har solgt nær dig. Vi har mange års erfaring med at sælge boliger både som Aarhus Mæglerne og tidligere fra kædebutik. Find din by på, og se hvilke boliger vi har solgt tæt ved dig.

Vi kender dit lokalområde. Vi vil arbejde benhårdt for at sælge din bolig på den kortest mulige tid, til den bedst mulige pris. Det giver dig en masse fordele ved dit boligsalg af villa, rækkehus, ejerlejlighed, grund eller andelsbolig.

Find din by på kortet

Bestil salgsvurdering

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk