Køberrådgivning - dit Bedre Boligkøb med Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Bedre Boligkøb

med Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne Køberrådgivning

Vi guider dig sikkert og trygt igennem dit boligkøb

am_teamDE medlemde_logo

Vi kommer ned i øjenhøjde med dig. Giver dig et overblik og en forståelse for dit forestående boligkøb. Vi guider dig sikkert igennem hele købsprocessen, så du kan føle tryghed, når købsaftalen skal underskrives. Vi ved, at boligkøb er en af de helt store beslutninger i livet.

Processen kan være kompleks, og der er ofte meget på spil. Både i forhold til følelser og økonomi. Måske gør ændringer i jeres livssituation et boligkøb meget presserende eller måske er det en drøm, som skal realiseres.

Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Har du prøvet det før, har du måske lidt mere ro i maven. Lige meget hvad hjælper vi dig sikkert igennem de komplekse processer, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad.

BEDRE BOLIGKØB MED AARHUS MÆGLERNE

Få overblik tidligt i købsprocessen
Som din køberrådgiver har vi fokus på dig og den bolig, du er interesseret i. Vi hjælper dig hele vejen igennem dit boligkøb,
og vi stopper ikke, før du har nøglen i hånden og flyttekasserne i bilen.

Forstå selve købet – og eventuelle faldgruber
Vi gennemgår alle nødvendige dokumenter med dig. Vi påviser, hvad du skal være opmærksom på og hjælper dig med at finde en løsning derpå.

Egen rådgiver at læne sig op ad
Du får en kompetent køberrådgiver at læne dig op ad, og som har fokus på dine interesser. Du får en rådgiver med flere års erfaring indenfor køberrådgivning.

Spot on køberkartotek
Du får hjælp til at finde drømmeboligen, hvis du ikke allerede har fundet den. Vi har kyndigt lokalkendskab til boligområderne i og omkring Aarhus. Vi vil hjælpe dig med at indsnævre dine ønsker på bolig og område. Er du ikke helt sikker på, hvor du vil bo i og omkring Aarhus, så lær mere om byerne her.

Find din drømmebolig hos os
Søg bolig

Vi matcher dine boligdrømme
Vi kigger på din boligbehov. Dine krav til beliggenhed og størrelse på boligen. Hvilken stil ønsker du? Murermestervilla, patriciervilla, rækkehus, andelsbolig. Hvad prioriterer du højest? Er det beliggenhed, et køkkenalrum eller fire værelser.

Tryghed når du underskriver købsaftalen
Vi tager dig igennem købsaftalen, så du forstår indholdet, og hvad du vil skrive under på. Vi påviser, hvad du skal være opmærksom på og hvad der evt. skal kræves af sælger, før du underskriver.

Sov roligt om natten
Aarhus Mæglernes køberrådgivere er certificerede med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsgaranti. Din sikkerhed for en kompetent køberrådgiver under dit boligkøb.

Nøgleoverdragelse
Når handlen er på plads, og du nu er boligejer af drømmeboligen, så tager vi os af alle nødvendige dokumenter såsom skøde og refusionsopgørelse. Vi er med dig hele vejen, indtil nøglerne er dine hænder og flyttekasserne er i bilen.

Kontakt os

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk

Vi er med dig hele vejen
– mød teamet

Mød os her

buy_cta_2

Få automatisk besked om
alle nye boliger til salg

Tilmeld dig vores køberkartotek