Kirkebakken 17, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 125 m²

Grundareal 1066 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke E

Opført/Ombygget 1951

Adresse

Kirkebakken 17, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.935.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.112 kr.
  • Sagsnummer 2117
  • Boligareal 125 m²
  • Grundareal 1.066 m²
  • Kælderareal 73 m²
  • Etager 3

- En rigtig skøn familievilla i børnevenlige omgivelser

Giv familielivet nye rammer i denne bolig. En rigtig familievilla midt i Beder, hvorfra hverdagen gøres betydeligt nemmere med kun 300-400 m til Beder skole og indkøbsmuligheder. Mod nord finder du et grønt område i form af Beder Park, som er et nyt rekreativt område i Beder og Vilhelmsborg Skov. Her kommer du altså til at bo i skønne, grønne og børnevenlige omgivelser.

Allerede ved opkørslen til huset ser du et flot, velholdt hus fra 1950’erne med mange gode detaljer. Historien om huset fortæller om en murermester, som har bygget til sig selv i sin tid. Inden døre fordeler 125m2 sig på 2 plan samt en kælder på 73 m2. Der er bestemt grobund for børnefamilien, hvor beliggenhed til skolen er en prioritet.

Du træder ind i en flot, enkel entré med direkte adgang til køkken lige frem og stue på højre hånd. Entréen har desuden skabsplads til opbevaring af jakker og sko.

Samlingsstedet bliver uden tvivl de to store stuer. Stuerne kan nemt indrettes med spisestue i den ene og sofaarrangement i den anden. En feature, installeret af sælgere, er brændeovn, hvor der spredes ekstra hygge i stuen, specielt når kulden trænger på og samtidig spares der på varmeregningen.

Køkkenet fremstår klassisk i hvidt design med god arbejdsplads til madlavning eller når der skal bages med børnene. God skabsplads til opbevaring samt et viktualierum. Der er installeret ny emhætte, køleskab og opvaskemaskine.

Trappen til første sal er flot og enkel. Du finder to gode store værelser samt et nyere renoveret badeværelse. Der er opbevaringsplads i fordelingsgangen i form af skabe lige når du kommer op ad trappen.

Kælderen har et stort bryggers, et toilet, samt tre disponible rum. Der er indgang udefra i kælderen.

Udendørs får du en skøn have både foran og bag om huset, som er nemme at holde. Der er flere små områder til hygge – bålområde, nyetableret terrasse, legeområder for børn og plads til at etablere køkkenhave. Samtidig finder du et stort anneks, som er oplagt til hobbyrum og ideelt til opbevaring. Annekset er pt. indrettet delvist som værksted og delvist som lydisoleret musiklokale/legerum.

Læg mærke til, at alle lofter er malet hvide for at få mere lys i rummene. En tidsløs detalje, men en populær detalje fra flere boligsøgende.

Skal du med offentlig transport, kan du nemt tage bussen eller letbanen. I bil kan du hurtigt køre til Århus mod nord eller Odder i syd.

Alt i alt er dette en skøn familievilla, som helt klart skal opleves. Bestil en fremvisning allerede i dag på 70 70 79 61.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere