Aarhus Mæglernes Persondatapolitik – Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu

Aarhus Mæglernes Persondatapolitik


Udleverer du personlige oplysninger til Aarhus Mæglerne, ønsker vi, at du skal føle dig tryg ved, at vi beskytter dine data. Vi opfordrer dig til at læse Aarhus Mæglernes nedenstående persondatapolitik.

Aarhus Mæglerne indsamler personoplysninger via hjemmesiden aarhusmaeglerne.dk. Er du besøgende på vores hjemmeside, køber / sælger eller modtager af vores nyhedsbreve, så indsamler og behandler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger.

Når du besøger aarhusmaeglerne.dk eller når du afleverer persondata til Aarhus Mæglerne skriftligt, mundtligt eller ved personlig kontakt, accepterer du samtidig vores persondatapolitik.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger:
Aarhus Mæglerne
Silkeborgvej 2, etage 0
8000 Aarhus C
CVR: 36 05 64 52
Tlf. 70 70 79 61
info@aarhusmaeglerne.dk


Personoplysninger

Vi indsamler og registrerer personlige oplysninger herunder navn, adresse, mail, telefonnummer m.m.

Disse oplysninger bruger vi blandt andet til at oprette dig i vores boligsystem evt. når du bestiller en vurdering, en fremvisning, henter salgsopstilling eller når du tilmelder dig vores nyhedsbreve.
Se vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve
Se vores betingelser for kontaktformularer

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til at oprette en specifik handling: fremvisning, salgsvurdering, oprettelse i køberkartotek, henvendelse ved kontaktformular, bestilling af salgsopstilling eller tilmelding til nyhedsbrev og udtrykkeligt har givet dit samtykke. Du kan til enhver tid angive, at du ikke ønsker at modtage flere mails eller andre oplysninger fra os. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjeparter eller tredjelande uden for EU/EØS. Vi anvender dog underleverandører (databehandlere) til køb og salg af bolig.

CPR-nummeret hjælper os til at identificere dig 100 %, så vi kan sikre os, at vi har korrekte oplysninger om dig.
Aarhus Mæglerne behandler al indsamlet data fortroligt og efter de gældende regler i persondatalovgivningen. Registrerer du dig på vores hjemmeside, så følger vi Datatilsynets krav og anbefalinger for overførsel af personoplysninger via internettet. Du kan læse mere om dette på:
Datatilsynets krav og anbefalinger


Statistik om dit besøg på vores hjemmeside

Vores webserver registrerer dit besøg ved hjælp af såkaldte cookies, dvs. små datafiler til indsamling af webstatistik, når du besøger aarhusmaeglerne.dk.
Webserveren gemmer først og fremmest generelle internetdata om dit besøg – blandt andet hvilke sider du har besøgt, tidspunktet for besøget og længden af besøget. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website.

Hvis du besøger aarhusmaeglerne.dk via vores nyhedsbreve, indsamler vi også herigennem oplysninger om dit besøg for at kunne målrette de informationer, som du modtager, så de i videst muligt omfang passer til dine interesser.


Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Salgsvurderinger
  • Fremvisninger
  • Oprettelse i køberkartotek
  • Henvendelse via kontaktformular
  • Hent af salgsmateriale
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Statistikker
  • Markedsføring i øvrigt
  • Sikre at vores oplysninger om dig er ajourførte

Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.


Links til andre hjemmesider

På vores hjemmesider er der links til andre hjemmesider. Aarhus Mæglerne er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.


Dine rettigheder

Du kan til enhver tid få indsigt i de persondata, du har oplyst til Aarhus Mæglerne. Du har ret til indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysninger. Herudover kan du kræve, at vi sletter, blokerer eller berigtiger oplysningerne.
Du har ret til at få udleveret dine data, som du har givet til os, i et maskinlæsbart format og til at få transmitteret dine data til en anden dataansvarlig.
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle accepterede samtykker. Herefter vil vi slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag.
Hvis du ønsker indsigt eller mulighed for at korrigere dine persondata, eller hvis du ønsker at tilbagekalde et afgivet samtykke, kan du kontakte os på mail info@aarhusmaeglerne.dk eller telefonnummer 70 70 79 61.
Du kan også skrive til os på følgende adresse: Silkeborgvej 2, etage 0, 8000 Aarhus C.


Hvem har adgang til de oplysninger, som du indtaster på aarhusmaeglerne.dk?

Kun de af vores medarbejdere, som er direkte afhængige af oplysningerne for at kunne udføre deres arbejde, har adgang til dine oplysninger. Alle personer, der arbejder med vores medlemsplatform, er underlagt tavshedspligt.
De informationer, Aarhus Mæglerne indsamler via hjemmesiden og/eller bank, sælges eller videregives ikke til tredjepart eller tredjeland udenfor EU/EØS. Dog bruger vi MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS.
Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til MailChimp.
Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active
Derudover kan Aarhus Mæglerne give udvalgte IT-samarbejdspartnere adgang til at arbejde systemmæssigt med databasen indeholdende personoplysninger, hvis årsagen ligger i drift, udvikling af vores hjemmeside og markedsføringsplatform.


Sikkerhed og opbevaring af data

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os bedst muligt på at beskytte kvaliteten af dine persondata.

De data, som man indtaster på hjemmesiden, overføres krypteret mellem brugerens browser, hjemmesiden og videre til vores boligsystem. Processen følger Datatilsynets krav og anbefalinger

Datatilsynets krav og anbefalinger

Processer omkring servere, brugere, opbevaring og adgang til data er underlagt løbende sikkerhedsgennemgang med udgangspunkt i gældende lovgivning og anbefalinger. Behandling og opbevaring af data foregår efter Datastyrelsens krav og anbefalinger samt gældende lovgivning.


Klageadgang

Du kan til enhver tid klage over behandlingen af dine persondata. Du kan kontakte os via mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet: www.datatilsynet.dk.


Deltagelse i konkurrencer på Facebook:

Konkurrencer på Facebook er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Vinder du en konkurrence?
Vi kontakter vinderen direkte, hvis du tilmelder en konkurrence gennem tilmelding af nyhedsbrev. På Facebook sender vi en privatbesked til dig.

Spørgsmål
Info@aarhusmaeglerne.dk

Kontakt os

Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk

buy_cta_2

Hvad siger andre om os?

Læs vores kundeudtalelser

team-aarhus-maeglerne

Vi er med dig hele vejen
– mød teamet

Mød os her