Find Bolig i Århus | Lejligheder og Huse | Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu
Tilpas dine søgekriterier

Søg bolig

53 boliger passer til din søgning

53 boliger passer til din søgning

Villa

Kontantpris 2.498.000 kr.

Grundareal 756 m²

Energimærke C

Vis kort

146 m²5

Rækkehus

Kontantpris 2.345.000 kr.

Grundareal 470 m²

Energimærke C

Vis kort

123 m²4

Villa

Kontantpris 2.598.000 kr.

Grundareal 701 m²

Energimærke C

Vis kort

108 m²4

Ejerlejlighed

Kontantpris 1.498.000 kr.

Grundareal 0 m²

Energimærke D

Vis kort

47 m²2

Villa

Kontantpris 4.498.000 kr.

Grundareal 715 m²

Energimærke B

Vis kort

171 m²4

Rækkehus

Kontantpris 3.199.000 kr.

Grundareal 202 m²

Energimærke C

Vis kort

134 m²6

Vis resterende boliger
Indlæser alle boliger...

Find bolig

Hos Aarhus Mæglerne kan du sælge din bolig i Aarhus og omegn med vores boligsøgning. Her danner du nemt et overblik over boliger til salg hos Aarhus Mæglerne. Vi dækker bredt i og omkring Aarhus.
Du kan dele Aarhus op i fire områder: nord, vest, syd og Aarhus centrum. Find din bolig nord for Aarhus i f.eks. Hinnerup. Vest for Aarhus kan du lede efter bolig i en by som Sabro mv. Syd for Aarhus er vi stærkt repræsenteret i Beder, Malling mv.

Søg på by, vej eller postnummer

Tilpas dine søgekriterier øverst på siden. Her kan du nemt filtrere blandt forskellige boligtyper, kontantprisen for din drømmebolig og dit minimum eller maksimum boligareal. Find nemt en bolig i din foretrukne by i og omkring Aarhus.
Vi gør det nemt for folk, som søger på specifikke adresser i vores søgekriterier. Dermed er det nemmere for dig at holde øje med det specifikke område, som du søger boliger i.

Få din drømmebolig før alle andre

Vil du se nye boliger før alle andre, så tilmeld dig vores køberkartotek. Her tilpasser du din søgning, så du altid er opdateret om boliger i dit område. Med vores boligsøgningssystem finder vi nemt potentielle købere til boliger, som vi har til salg. Vi holder os hele tiden opdateret på nye potentielle købere til aktive boliger.

Vi dækker hele Aarhus omegn

Hos os er vi en mindre ejendomsmægler med et bredt fokus på hele Aarhus samt byerne omkring Aarhus. Vi er ikke afgrænset af postnummer ligesom kædemæglerne. Vi er lokalkendte, så vi tilrettelægger de bedste boliger efter dine søgekriterier. Du har måske kun øje for sydbyen af Aarhus og omegn. Vi kan præsentere dig for lignende boliger, selvom du kun har en by for øje. Hvem ved, det kan være, du finder din drømmebolig i en anden by end din foretrukne.

Hvem er Aarhus Mæglerne?

Aarhus Mæglerne er skabt for at gøre op med kædemæglerne og tilbyde vores kunder en vigtig service – samme mægler, samme butik fra postnummer til postnummer gennem hele salgsforløbet. Kunderne er alt fra unge til ældre, forældrekøb, førstegangskøbere, fra større til mindre eller omvendt. Af boligtyper sælger vi alt fra ejerlejlighed og villalejlighed til rækkehus, villa, projektsalg, fritidshus, helårsgrund og andelsbolig, og postnumrene dækker hele Aarhus og omegn.

Fandt du ikke lige
din drømmebolig?

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når
der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Gå til køberkartotek