Find Bolig i Århus | Lejligheder og Huse | Aarhus Mæglerne
70 70 79 61Menu
Tilpas dine søgekriterier

Søg bolig

50 boliger passer til din søgning

50 boliger passer til din søgning

Ejerlejlighed

Kontantpris 1.998.000 kr.

Grundareal 0 m²

Energimærke D

Vis kort

56 m²2

Rækkehus

Kontantpris 2.298.000 kr.

Grundareal 139 m²

Energimærke B

Vis kort

122 m²5

Villa

Kontantpris 3.148.000 kr.

Grundareal 713 m²

Energimærke C

Vis kort

143 m²6

Rækkehus

Kontantpris 2.295.000 kr.

Grundareal 222 m²

Energimærke B

Vis kort

119 m²5

Villa

Kontantpris 4.250.000 kr.

Grundareal 809 m²

Energimærke C

Vis kort

176 m²5

Villa

Kontantpris 3.398.000 kr.

Grundareal 915 m²

Energimærke C

Vis kort

173 m²5

Vis resterende boliger
Indlæser alle boliger...

Find bolig

Hos Aarhus Mæglerne kan du sælge din bolig i Aarhus og omegn med vores boligsøgning. Her danner du nemt et overblik over boliger til salg hos Aarhus Mæglerne. Vi dækker bredt i og omkring Aarhus.
Du kan dele Aarhus op i fire områder: nord, vest, syd og Aarhus centrum. Find din bolig nord for Aarhus i f.eks. Hinnerup. Vest for Aarhus kan du lede efter bolig i en by som Sabro mv. Syd for Aarhus er vi stærkt repræsenteret i Beder, Malling mv.

Søg på by, vej eller postnummer

Tilpas dine søgekriterier øverst på siden. Her kan du nemt filtrere blandt forskellige boligtyper, kontantprisen for din drømmebolig og dit minimum eller maksimum boligareal. Find nemt en bolig i din foretrukne by i og omkring Aarhus.
Vi gør det nemt for folk, som søger på specifikke adresser i vores søgekriterier. Dermed er det nemmere for dig at holde øje med det specifikke område, som du søger boliger i.

Få din drømmebolig før alle andre

Vil du se nye boliger før alle andre, så tilmeld dig vores køberkartotek. Her tilpasser du din søgning, så du altid er opdateret om boliger i dit område. Med vores boligsøgningssystem finder vi nemt potentielle købere til boliger, som vi har til salg. Vi holder os hele tiden opdateret på nye potentielle købere til aktive boliger.

Vi dækker hele Aarhus omegn

Hos os er vi en mindre ejendomsmægler med et bredt fokus på hele Aarhus samt byerne omkring Aarhus. Vi er ikke afgrænset af postnummer ligesom kædemæglerne. Vi er lokalkendte, så vi tilrettelægger de bedste boliger efter dine søgekriterier. Du har måske kun øje for sydbyen af Aarhus og omegn. Vi kan præsentere dig for lignende boliger, selvom du kun har en by for øje. Hvem ved, det kan være, du finder din drømmebolig i en anden by end din foretrukne.

Hvem er Aarhus Mæglerne?

Aarhus Mæglerne er skabt for at gøre op med kædemæglerne og tilbyde vores kunder en vigtig service – samme mægler, samme butik fra postnummer til postnummer gennem hele salgsforløbet. Kunderne er alt fra unge til ældre, forældrekøb, førstegangskøbere, fra større til mindre eller omvendt. Af boligtyper sælger vi alt fra ejerlejlighed og villalejlighed til rækkehus, villa, projektsalg, fritidshus, helårsgrund og andelsbolig, og postnumrene dækker hele Aarhus og omegn.

Fandt du ikke lige
din drømmebolig?

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når
der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Gå til køberkartotek